Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To jsem byl já. Ovšem s tím, že v 10:45 je odjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 ...škoda, že je to tak daleko...docela rád bych se něčemu přiučil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 S TSI není nic daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Udělej si výlet. Pokud vím, tak s OIII tam zatím nikdo nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Měl bys to jako předváděčku (pro nás),a jestli přijede Maverick s Rapidem, tak by jsme to měli jak na autosalonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 myslis jako ze nas budou kluci vozit okolo dvora, nebo namesti??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To spíš jen na čumendu. Ale i tak by to stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 to je pravda, bylo by to zajimave zpestreni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 (editace) chieldy přijed, budeš oblíbenej a budeš si moci užít slávu :-) ještě chybí superb Editováno: 30. Duben 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To spíš jen na čumendu. Ale i tak by to stačilo. Po prohlídce interiéru auta, by mohla exkurze pokračovat do motoru, kde bychom obdivovali rozvody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Zdravím všechny ve spolek. Poslednní dobou jsem to tady trochu zazdil, ale přesto jsem na sraz nezapomněl a doufám že budu moci přijet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ...já bych opravdu rád přijel, už kvůli jedna osmičkám , ale večer něco mám a nestíhal bych to otočit a připravit a na hoďku to nemá smysl, to určitě chápete...inu ta morava je stranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 JJ, Kroměříž je opravdu kus cesty, to člověk chápe. TSI: Dobře, že jsi nezapomněl, škrtám tě z "nepotvrzených účastníků" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Není to ještě na 100%, ale mělo by to vyjít. Snad nám vyjde i počasí a nebudeme moknout jak slepice. Jsem asi slepý, ale nevidím seznam účastníků? Editováno: 1. Květen 2013, autor: TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Seznam je na dvanácté stránce tohoto fóra, pravidelně aktualizovaný.... http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clintuv-sraz-octavia-ii-u-prahy/page-12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ...já bych opravdu rád přijel, už kvůli jedna osmičkám , ale večer něco mám a nestíhal bych to otočit a připravit a na hoďku to nemá smysl, to určitě chápete...inu ta morava je stranou... Jasně, Kroměříž je poněkud z ruky. Tak třeba někdy příště si uděláš výlet. PS: Clinte, účast zatím vypadá velmi solidně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) jj, ucast vypada slibne, tak uvidme jestli nekdo neodrekne, ale snad ne... a abych udelal trochu reklamu upravil jsem si po letech podpis Editováno: 1. Květen 2013, autor: Ozi Toretto 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ozi, EX - Ukradeno vypadá smutně. Společné rysy ukradených? Combi a nafta. Doufám že jsi si koupil krátkou v benzínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 njn, co nadelas hlavni spolecny znak bohuzel Skoda Octavia, ostatni uz podle meho takovou roli nehralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 octavia II FL, to nám stačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Počasí podle předpovědi ČHMU :Předpověď na sobotu (00-24):Převážně oblačno, místy přeháňky, odpoledne ojediněle i bouřky, večer ustávání srážek a polojasno. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) kokta7: to je reakce na novy podpis? nebo s cim souvisi ta reakce? nejak sem to nechytl... Pawouk: krasny pocasy nas ceka, ja jedu v patek jeste na wapku a udelat druhou vrstvu vosku, tak doufam, ze bude prset celou sobotu jako vzdy kdyz to umyju... Editováno: 1. Květen 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tak to nemej. Jinak v patek budu taky voskovat a davat novy vybojky abych na vas lip videl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Podle Weather Pro: Celý den polojasno-oblačno, srážky jen ojediněle (15% možnost), teploty max 18 st.C....to nezní tak špatně co? Každopádně čtvrtek-pátek má pršet.... Editováno: 1. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 no musim to umyt, najel jsem od vikendu pres 500km vnoci a mam to samou musku. a jeste jak chudinka v praze zmokla a uschnul na ni prach tak vypada desne. a na prvni pohled se prece musi libit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky