Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 clinte, ale to musis pribrat, abys na mem pupku nebyl zdeformovanej... jako muzeme se jako mensi privatni klub nafarit na OC sraz, nebo klidne i na SkodaHome srazy, otazkou je, kolik lidi by o to melo zajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 ale do žamberka, to mám blíž Tak clint, ozík, já, Honza9007(ten tam bude asi určitě) a už nás je mrtě a tam je dalších mrtě lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Já doufám, že mi Žamberk taky vyjde. Kurňa to bude pařba. Clint přiveze kofolu z Krušárny a dáme si co vydržíme. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 další do počtu takže poslední víkend v srpnu, to bude páárty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 hele hosi jako ja klidne vezmu hclazni na vlastni sud, pokud chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 uděláme si tam vlastní stánek s jídlem a ozi bude točit pivo a kofču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Hlasim se jako dobrovolný kontrolor kvality, aby Ozi netocil podmíráky;-) Editováno: 1. Únor 2014, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Berem. Někdo musí být střízlivý, aby na vše dohlédl. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ten Žamberk, tam je OC sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 No já bych jel, pokud se tam dá kde přechrápat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Termín 29.-31.8 v autocamping Žamberk. Ubytování ja v chatkách, stanech, nebo širák. Objednávat se bude v červnu na OC . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 honza tam spal tuším jednu noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Berem. Někdo musí být střízlivý, aby na vše dohlédl. ;-)[/quotevysvetleni pojmu kontrolor: osoba ktera dohlizi na kvalitu a chut piva a to zejmena ochutnanim...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 ja take rad kontroluji:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 hele jako kdyby v chatce byl proud tak domluvit se je to nejmensi chlazeni je doma a neni problem ho vzit - je to sice jen malej jednokohout, ale na kofolu nebo nejake vlastni pivko by pripadne stacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 no jestli tam bude s kym prespat (zena), tak jedu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ono tam prej moc postelí není, takže když tak na to předběžně koukám a kalkuluji, na Radiuse a Koktu už zbývá poslední postel, Kokta si prej lehne hubou ke zdi, aby tě Radiusi nějak eroticky netento 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 to si radši lehnu v limuzíně lk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Zlatej myslivec. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 honza tam spal tuším jednu noc jo, spal jsem v autě. Ale tenhle rok ještě uvidím jak a kde budu spát. Hlavně bych chtěl jet i s Terezou. Loni to nebylo ono hele jako kdyby v chatce byl proud tak domluvit se je to nejmensi chlazeni je doma a neni problem ho vzit - je to sice jen malej jednokohout, ale na kofolu nebo nejake vlastni pivko by pripadne stacil Kubo, to by se když tak hodilo Viktorovi. Vloni byl dvojvýčep, ale byl problém s tlakem. A když bude letos opět víc lidí než loni (zatím rekord!), tak by se vlastní kohout na kofolu hodil A na pivo budou kohouty dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 jako je to malej cvrcek, ale nemam problem to domluvit pripadne by se dalo sehnat i nejake vetsi kdyz se domluvime dopredu, to se kdyztak muzeme domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 (editace) Kdybychom se sešli všichni štamgasti, nemělo by to chybu, zachlastáme, povedeme chytré řeči, zasmějeme se Radiusovým poruchám a Kokta bude vyprávět o Audi, Superbu s V6, nebo o haldexu Editováno: 2. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 kokta to ma kousek, tak priveze aspon tri auta jako ukazku ale jinak jsem pro, kdo z vas do toho pujde taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Na mě je to zatím příliš vzdálená budoucnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky