kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Clinte, měl bys aktualizovat seznam účastníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 a dát to konečně na první stránku,stejně spíš zase na letišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Kokto, když klikneš na odkaz v Clintově, nebo mém podpisu, tak tě to hodí na tu pozvánku se seznamem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 a když dám první stránku, tak tam je 15.12, to je fakt super pro novýho člověka aby si proklikal 60 stránek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Na to ještě nepřišel Seznam aktualizuji pravidelně, ale spousta lidí se neozvala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 a když dám první stránku, tak tam je 15.12, to je fakt super pro novýho člověka aby si proklikal 60 stránek Hm, na tom sice něco je, ale myslím, že zrovna můj podpis je po mnoho týdnů po celém foru a je celkem viditelný a srozumitelný. Nicméně pro příště se to může udělat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 já sem snad někdy psal hlody, či si dělal z někoho srandu nebo spamoval? jasně že mám pravdu, a tvůj podpis mám vyplej, protože zabírá půlku monitoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 To děláš chybu, okrádáš se tím o důležité informace, anebo si kup pořádný monitor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Koukám, že je tu veselo. od dob co jsme si s Clintem potykali a v rámci narození ve stejném století, vlastně i tisiciletí jsme si vyměnili chorobopisy, veselo a je a teprve bude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 tos ještě neveiděl jak klint řídí, náš bejvalej učitel autoškoly o jaké informace? že už si starší chlapák a měl si favorita feldu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Hm, na tom sice něco je, ale myslím, že zrovna můj podpis je po mnoho týdnů po celém foru a je celkem viditelný a srozumitelný. Nicméně pro příště se to může udělat. jj, dřiv tu byli tací, které dokonce i sral - i já jsem jej měl vypnutý, ale nyní když mi zjistili VTK jsem nad věci a rád si je prokliknu, abych dostal i mezi vlídnou čaládku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 to je milé, jak se ty děcka dovedou střapčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) no maverick má/měl hroznej podpis. to fakt zabíralo dost pixelů. no nejlepší udalost byla s radiusem, jak tam četl závady na své tource to se mlátili a pokadili smíchy všichni a napjatě čekali na další část Editováno: 9. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak s tím minulým stoletím jsme na tom podobně, ovšem moc chorob zatím nevlastním. No podpis je vždy takto upraven jen dočasně. Holt reklama musí být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 no, ty jsi mládě, proti mě určitě.... nechci nic přivolávat, ale čtyřicítka je zlom jako prase, do té doby jsem nevěděl že žiju,m teď to vím skoro každé ráno ... tedy jak se říká, dokud tě něco bolí, znamená to, že ještě žiješ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Je to tak, my už jsme s Hravcem staří kmetové a takoví Koktové nám doma běžně lítaj do hospody pro pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 já sem snad někdy psal hlody, či si dělal z někoho srandu nebo spamoval? jasně že mám pravdu, a tvůj podpis mám vyplej, protože zabírá půlku monitoru.Musis si Kokto zvysit rozliseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Kurna, tady to za chvili bude klub duchodcu a bude se diskutovat o akcich v Kauflandu, kdo co na co bere jake leky, jestli mu jeste stoji nebo ne a jestli udrzi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Presnee tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Zítra sraz na Benzině platí? Jest-li jo, tak se tam budu cca na těch 11:10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Asi jo,přemýšlím jestli nepojedu na primo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Platí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Klidně jeď, jestli ti to vychází líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 A motorest kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky