Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tys nefotil v hospodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 :D Něco málo ano Dodám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Navečer už zůstalo jen trvdé jádro 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ten pán s něžnou polovičkou je kdo? Nějak jsem ho prošvihnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Michal (sir mike), ja chci heslo na fotky díky. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Gut avatár s tou želvou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 jo turtle je good SIR MIKE??? toho jsem tu neviděl ještě ve vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Sir na naše vlákno nechodí, chodí na OCčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Hele šéfe, kolik tam bylo vlastně aut? Víc než dvacet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Jojo, souhlas se Stringem, modrá se začíná stávat tuctovou barvou bohužel..... No, Octavia je každopádně tuctové auto, takže barva už to moc nezhorší;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Tak tuctové je, to souhlas, ale RS-o ještě tak moc profláknuté není, alespoň v našich končinách, kde se to hemží Rendlama a Fiatama Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Není? Vždyť RS jezdí skoro víc než obyčejných verzí (alespoň po Praze). Musí říct, že díky cenové politice je RS už hodně profláknuté a v naftě se to dnes kupuje jako služebák - takže tuctovka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Tak takové poznatky já nemám. Včera celé odpoledne v Praze a potkal jsem jen dvě, zatím co O3 je na každém rohu. A kousek za Prahou už RS skoro nepotkávám. Takže jestli si nepleteš O3 a RS, oni vypadají skoro stejně Pošlu ti fotku RS-a, jestli chceš Hele Michale, že ono tě sere, že ti to každou chvíli nějaké naklepne? Co? :D Nojo, s tím se my majitelé slabých 1,8 TSI holt musíme smířit.... Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Díky Clinte, ale budeš se divit poznám to. Jedno je tuctovka a druhé tuctovka s divnejma koncovkama Hele benzín mě už jeden natřel, ale naftu sem minule na D11 potrápil, že asi do teď nevěří co to bylo za střelu s halogenama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) RSA maji už i lidi z ABB Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Naštěstí jsou prakticky všechny v naftě MichalRr: Koukej se taky ukázat, naposledy jsi byl s náma snad ještě na Lánech nebo ne? MichalRr a sluha Pawouka Kokta: měli bychom se přesunout do klubu a tohle nechat jen srazu Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 co je to do klubu díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 O heslo k rozbalení pište SZ. nejde mi to rozbalit píšu SZ píše mi to nesprávné heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Stando: Máme založenej svůj klub v sekci hospoda, kde se denně setkáváme a řešíme spoustu důležitých věcí zde odkaz: http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clintův-pirátský-klub/page-633 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 jj, šupem do klubovny. Stando, SZ = soukromá zpráva. Tzn, chtěl jsem, aby si zájemci o heslo napsali přes soukromou zprávu. Posílám ti ho tedy přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) :D Teď jsem to teprve pochopil :D s tou Standovou SZ Tak každej se učí a Standa asi moc takových stránek neprolejzá, nemám pravdu? Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Taky mi to tam nějak neštimovalo, ale stane se, ani Clint není neomylnej. Ještě, že tu máme RED DOG hlídacího psa druhým jménem Pawouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 :D Teď jsem to teprve pochopil :D s tou Standovou SZ Tak každej se učí a Standa asi moc takových stránek neprolejzá, nemám pravdu? jj, stane se, je tady chvilku a když nezná místní "provoz", tak nemusí vědět o co se jedná. Však se říká, že "učený z nebe nespad". Každý nějak musí začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Stando: Máme založenej svůj klub v sekci hospoda, kde se denně setkáváme a řešíme spoustu důležitých věcí zde odkaz: http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clintův-pirátský-klub/page-633 Už jsem tam byl děkuji Fotky jsou super Editováno: 21. Říjen 2014, autor: standa2003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky