Kubiik Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Kluci, nebudete náhodou někdo kupovat potahy? Jestli byste k nim nepřiobjednali i kousek látky navíc. Viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=48235 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Měl bych prosbu,pokud budete někdo objednávat potahy od MAD,potřeboval bych objednat potah na origo loketku.Kdyžtak přes SZ.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 A samotná, že by objednat nešla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Kluci, nebudete někdo objednávat ty potahy? Potřebuju nutně tu látku(RS design, červená). Na jeden tapec kvůli Prudíkovi nevystačí Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Nikdo nic? Opravdu to nutně potřebuju. Přece nebudu jak trubka jezdit s předníma dveřma a zadní nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Copak se nejde domluvit a nechat kus látky zaslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No to asi půjde. Psal sem jim tam včera mail. Jenomže de o to, kolik budou chtít za pošzovný. Kdyby si ty potahy objednal někdo v Třebíči z F3K, tak bych se s nima domluvil aby mi to k tomu přiobjednali a nemusel bych platit poštovný. Ale uvidím, co mi napíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ušetříš stovku nebo tak něco na poštovným..když to nebude velký kus, tak ti to přijde normálně v obálce..takhle posílají vzorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Látka se prodává v šířce 1,4m. Já toho potřebuju tak půl metru. To se do obálky asi nevejde. Ale uvidím co mi napíšou. Dneska mi nikdo neodepsal A takhle vypadá tapec s tou látkou. Editováno: 17. Červenec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No myslím, že po složení to nebude o moc větší, než obálka A4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Lidicky prosim nemate nekdo potahy od MAD v aute se svetlim interierem? Vubec nemam predstavu jaky barvy tam dat, chtel bych opet neco svetleho. Kdyby mel nekdo v aute dejte sem prosim fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 kokni na mojí octu v podpisu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Blbe jsem to napsal svetlim interierem jsem myslel ten zluto cernej viz toto vlakno http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 aha. no kdyby to byla kombinace světlé kůže a alcantry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Po kuzi moc netouzim ale asi by to vypadalo dobre, budu si muset objednat ten vzornik abych mel lepsi predstavu. Nevis nahodou jestli nemaji ten vzornik v F3K ze bych se tam zajel kouknout? Je k tomu i nejaky katalog z moznymi kombinacemi? Mam namysli jakoby ruzne varianty sesiti treba boky v jedne barve a prez stred pruh v jine nebo jinou barvu sedaku nez operadla atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jj, katalog tam mají. jsou to středy s různýma krajema a obšitím. od MADu ti dojdou jenom ústřižky. je lepší si skočit do F3K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Lidicky prosim nemate nekdo potahy od MAD v aute se svetlim interierem? Vubec nemam predstavu jaky barvy tam dat, chtel bych opet neco svetleho. Kdyby mel nekdo v aute dejte sem prosim fotku. Ahoj. Na ukázku foto světlého interiéru. Snad ti to trochu pomůže při výběru. Lepší fotky teď nemám, ale mohl bych udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 pěkny, proste sou u MADu profici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) V Jihlave v Tescu mela ukazku nejaka firma bohuzel nevim jak se jmenovala, ale v autosalonu Máca v Jihlave maji pobocku. Delaji ze stejnych materialu jako MAD i za stejne ceny je to skoro to same jen v cechach, tak kdo bydli na vysocine muze se tam kouknout. Tak kombinace co sem dal Peppies 777 vypada hodne dobre. Editováno: 9. Září 2008, autor: o2r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 A nemají vzorník MAD v každém větším Škoda servisu? U nás ho rozhodně mají a tvrdili mi, že MAD pro Škodu dělá potahy i do výroby. Jde to u nich přímo i objednat a co jsem koukal na ceny, tak podobné jako od MADu přímo. Nemá někdo ukázku potahů MAD nebo nápad pro inspiraci do sériového stříbrného kombíka? Když jsem viděl vzorník, tak jsem si nebyl schopný vybrat, kolik toho bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Co ta jejich RS bílá na středy a zbytek v černé.. Já takhle mám tu jejich RS Red a řekl bych, že to ladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Asi by to bylo hezký, ale bílá je pro mě trochu nepraktická Chodím o berlích, takže mám ruce pořád jako "čuně" Ale možná bych mohl zkusit tu červenou - stejně máme červeno-černou autosedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Napsal jsem meil do MADu pak jsem jim raději zavolal o objednání vzorníku. Sdělili mi že mi do tydne přijde vzorník s barvama atd. Pak jsem jim poslal znova mejl s fotkou moji roztržené sedačky v autě a vznesl jsem dotaz zda by mi neposlali 1m této látky co je na fotce. Přišla mi odpověd po chvíli že "LATKU NIE." Tak ted kde je chyba, když tady jsem se dočetl že pouze látku taky pošlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já když sem si s nima psal, tak mi psali, že látku mi bez problémů pošlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já když sem si s nima psal, tak mi psali, že látku mi bez problémů pošlou... a kdy to bylo, mě to napsali dnes dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.