Přejít na obsah

Autopotahy od firmy MAD


baurak

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Po kuzi moc netouzim ale asi by to vypadalo dobre, budu si muset objednat ten vzornik abych mel lepsi predstavu. Nevis nahodou jestli nemaji ten vzornik v F3K ze bych se tam zajel kouknout? Je k tomu i nejaky katalog z moznymi kombinacemi? Mam namysli jakoby ruzne varianty sesiti treba boky v jedne barve a prez stred pruh v jine nebo jinou barvu sedaku nez operadla atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Lidicky prosim nemate nekdo potahy od MAD v aute se svetlim interierem? Vubec nemam predstavu jaky barvy tam dat, chtel bych opet neco svetleho. Kdyby mel nekdo v aute dejte sem prosim fotku.

Ahoj. Na ukázku foto světlého interiéru. Snad ti to trochu pomůže při výběru.

Lepší fotky teď nemám, ale mohl bych udělat.

post-10537-1220889032_thumb.jpg

post-10537-1220889106_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Jihlave v Tescu :) mela ukazku nejaka firma bohuzel nevim jak se jmenovala, ale v autosalonu Máca v Jihlave maji pobocku. Delaji ze stejnych materialu jako MAD i za stejne ceny je to skoro to same jen v cechach, tak kdo bydli na vysocine muze se tam kouknout. Tak kombinace co sem dal Peppies 777 vypada hodne dobre.

Editováno: , autor: o2r
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nemají vzorník MAD v každém větším Škoda servisu? U nás ho rozhodně mají a tvrdili mi, že MAD pro Škodu dělá potahy i do výroby. Jde to u nich přímo i objednat a co jsem koukal na ceny, tak podobné jako od MADu přímo.

Nemá někdo ukázku potahů MAD nebo nápad pro inspiraci do sériového stříbrného kombíka? Když jsem viděl vzorník, tak jsem si nebyl schopný vybrat, kolik toho bylo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal jsem meil do MADu pak jsem jim raději zavolal o objednání vzorníku. Sdělili mi že mi do tydne přijde vzorník s barvama atd. Pak jsem jim poslal znova mejl s fotkou moji roztržené sedačky v autě a vznesl jsem dotaz zda by mi neposlali 1m této látky co je na fotce. Přišla mi odpověd po chvíli že "LATKU NIE." Tak ted kde je chyba, když tady jsem se dočetl že pouze látku taky pošlou. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...