mike_k Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Ale me zajimaji fakta, ne co se probiralo tady. Fakta jsou jasne dana temi normami. Tve teorie a spekulace, co bude s benziny za x-let, stejne tak jako pochybne clanky na idnes, mezi fakta nepocitam. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Našel už někdo vysvětlení ohledně toho vrčení co se ozývá zepředu od motoru? Našel jsem tady jen že to někdo také pozoruje ale ne rozluštění. Mě to dělá auto když jedu pod plynem do levotočivé zatáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 http://www.auto.cz/cesky-trh-v-prvnim-pololeti-2014-skoda-prodala-o-20-aut-vice-82006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Kdo má v Břeclavi to modré RSo, přiznejte se?! Aaa, to mělo být do vlákna Octavia 3 RS Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 tak už je tu i RS (OCT.COM RS FS 162/2.0 A6F A7 Bílá Candy RS červené prošití 2013 4 921 km cena pro zam. 608 782,- Kč původní cena 944 700,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Teda to se s tou RS nemazlili. při najetých 4 921 Km jsou poškozené mraky dílů a jen rozsah lakování je k nevíře. Například: Čelní sklo ‐ posekané; P nárazník ‐ škráby; Kapota ‐ posekaná; Obložení zavazadlového prostoru ‐ škráby; PP+PZ dveře ‐ deformace; Z nárazník ‐ škráby/posekaný To je za polovinu ceny drahý, je vidět jakej byl opřístup k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 K tomu posekání ono stačí jet za autem kdy majitel vyjel právě z chalupy a cesta k ní je polní cesta. Osobně se mi to stalo a odnesla to folie na haupně, čelní sklo a folie na střeše. Nebýt folie mám to vysekané jako sv*ně a nejednalo se o pár kamínků. Napočítal jsem i s oknem 23 poškození. Takže v případě tohoto RSa se ani nedivým, aleje to smůla a trochu mi je toho i líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 No jo ale deformace dveří nebudou od posypu. To auto někdo rasoval na krev a při tak málo Km vyrobit polovrak je vizitka chování toho kdo s tím jezdil. To auto by měli dát na cvičení hasičům a ne prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) No nejlepsi je veta, ze celkovy stav auta odpovida poctu ujetych kilometru. To bych opravdu rad videl jeste nekoho dalsiho, kdo behem 5000km udela z auta takovy srot. 600 litru za takovou hruzu je totalni vysmech. Editováno: 15. Červenec 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Ono to není zas tak hrozné. Viděl jsem horší. Ale musím přiznat že na o polovičku více kilometrech. Deformace může být od obchoďáku jak někdo otevře dveře a toto hodnocení pokud vím dělají ve škodovce takže je hodně precizní. A pokud vím a ještě to chodí stejně tak před prodejem se dávají tyto vady trochu dohromady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Miku je vidět ze si nikdy nekupoval služební vůz. Mel sem tam škody za 30000kc ted asi 12000kc. S autem nic není ani s předchozím... Spis řeší každou malou zavadicku aby te seznámili 100% se stavem auta. A ze je lehce skrablej plast u zapalování, posekany lehce čelní sklo, přední naraznik apod, tak to je běžné.... Editováno: 15. Červenec 2014, autor: kokta7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Hoši a už jste na vlastní oči viděli zblízka referenčák z MB ??? Ono to poškození nemusí být moc viditelné, ale do protokolu se píše kdeco. Tím nehájím jejich přístup k vozu, ale mají auta hlavně na ježdění.... A stačí několik set kilometrů v zimním provozu a je to hned poznat. Koktu vynechávám to je expert na reklamace.... ad. cena : a kolik stálo auto jako nové ?! Editováno: 15. Červenec 2014, autor: stanmar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Je to tak, píše se tam pro jistotu všechno aby nebyl problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Hoši a už jste na vlastní oči viděli zblízka referenčák z MB ??? Ono to poškození nemusí být moc viditelné, ale do protokolu se píše kdeco. Tím nehájím jejich přístup k vozu, ale mají auta hlavně na ježdění.... A stačí několik set kilometrů v zimním provozu a je to hned poznat. Koktu vynechávám to je expert na reklamace.... ad. cena : a kolik stálo auto jako nové ?! já mám druhou a lidé kolem mě dalších 7 kousků.... jak píšeš,, auto vždy jako nové, naleštěné a bez zjevných vad a poškození.... tu RS si koupil nakonec kamarád, v pátek by ji měl přebírat.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 I tak musel to auto provozovat nějaký umělec protože i při pečlivém posuzování je toho poškození moc. Tolik toho nemám za 15 let a 188 Tkm na mé O1 a tak bych měl obavy u té RS i o mechaniku, protože jsem zažil jednu předváděčku RS a jen ta předváděcí jízda dala autu zabrat jako 8 Tkm slušného řízení. Řídil prodejce a tak bylo vidět že z cizího krev neteče. Proto i ta cena po slevě je zcela mimo, ostatně i ta pořizovací ve které je konkurence ve střední třídě s lepším renomé. Ono na necelej milion se dá vybrat hodně alternativ a ne auto nižší střední třídy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tolik toho nemám za 15 let a 188 Tkm na mé O1 Nevíš o čem mluvíš. Viděl jsem auto s poškozením za cca 35 tis. ( referenčku ) a auto bylo poškozeno jako každé druhé nové auto před marketem. Opravdu je to jiné posuzování nežli si myslíš respektive domníváš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Papír toho snese... Pokud to nevidíš na vlastní oči, je to jen hádání z křišťálové koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 S tím musím souhlasit to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 I tak je to divný protože je to roční auto a jen tak málo km a přitom referenčka. To mám najeto za dva měsíce a i když parkuju i u marketů tak to nemám tak dobitý. Asi s tím jel Monte Carlo to by odpovídalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) ono je to o tom, něco si přečíst o pravidlech prodeje použitého zboží s daňovými úlevami či výhodami ve vztahu k daňovým zákonům, rovněž to vychází z interní směrnice ŠA a pak pochopíš proč cca do 25 tis km a proč do 1 roku stáří.... asi tak... trochu lituji toho, že jsem to sem dal, i když vlka nikdy neodeženeš, a i když se vlk bojí ohně, nedá mu to a zase se vrátí ... jinak moje auto: co je potom málo km? Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) No nevim hosi, poskozeny strop vam nejaky zmrd na parkovisti pred supermarketem fakt neudela. Na druhou stranu je pravda, ze kazdy autobazar pise do technickeho protokolu, ze cele auto je v podstate tesne pred rozpadem, aby se nic nedalo reklamovat, takze to nemusi opravdu nic znamenat. Kazdopadne nelze delat zavery bez videni toho auta. Vsak Hravec muze pak poreferovat, pokud ho koupil jeho kamos. Editováno: 16. Červenec 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somoant Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 No nejako to Skoda nestiha... objednavka na firemne auto - OIII biznis v 06.06.2014 dodavka 09.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 však to je krásný termín, 3 měsíce byl vždycky standard, na svou první O II (a poslední nové auto) jsem taky čekal 3 měsíce... měl si objednat RS pak bys viděl co je to dlouhé čekání... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racek08 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Vím, že to sem nepatří, ale na SII je čekačka i 4 měs. /103 kW, 4x4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Já čekal na 2.0 TDI v Eleganci 7 týdnů. Je to hodně i o autosalonu a umění konkrétního prodejce. V jiném mi nabízeli termín 12 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.