Přejít na obsah

Jak si zaručeně najít auto - Věc pro ty co ještě auto mají


Doporučené příspěvky

"GAP Nová cena

Představuje možnost, jak můžete Vaše nové vozidlo pojistit proti ztrátě jeho hodnoty, která klesá s každým ujetým kilometrem. V případě jeho odcizení nebo zničení získáte s pojištěním GAP dostatek prostředků na pořízení nového vozidla."

 

http://www.allianz.cz/firmy/produkty/vozidla/autoflotily/havarijni-pojisteni/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

patrikcevela: Pro doplneni info mrkni jeste sem.

Gap je pojistný produkt, který Vám garantuje vyplacení finančního rozdílu mezi kupní cenou vozu a plněním pojišťovny z havarijního pojištění a to v případě totální škody = havárie, odcizení nebo živelné události. Budou Vám vyplaceny dvě částky, které v součtu se rovnající kupní ceně vozu při pořízení.

http://www.kanaco.cz/content/84-pripojisteni-vozidel-proti-casove-ztrate-ceny-vozu-defend-gap-

Editováno: , autor: skodaforum20
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm, dik za info :)

 

edit> hmm cize ak to dobre chapem. zaplatite si standardnu havarijnu poistku + GAP. za GAP platite rocny poplatok do urcitej max vysky (ak spravne kukam tak nejkych 26 tisic CZK) a pri havariji alebo kradezi vam uhradia havarijnu + GAP doplati zvysok hodnoty?

Editováno: , autor: patrikcevela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nakonec si pojistovna stejne najde důvod proč neplnit v plné výši :) Do dnešního dne čekám na peníze od pojišťovny Alianz a nehoda se stala 29.5.2012 :-) takže já už pojišťovnám nevěřím ani dobrý den. Ale u bouračky před tím jsem zas dostal do 2 týdnů peníze na účet, to bylo myslím povinko u Slavia pojistovna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pojišťovny nejsou lidumilové a prachy nerozdávají jak tomu ještě někteří tady věří, mám taky zkušenosti, jedna z nich je nehoda kdy mě nabořily 2 auta, všichni účastníci u ČP, od jednoho plnění do 3 měsíců a druhý do 6 měsíců, nikoho se poškozený nedovolá a urgence tak na lampárně, likvidátor *okot který neuznal poškození řady dílů .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mel diky bohu stesti, 2x nehoda, kdy do me nacouval nakladak a znicil kapotu a chladic klimatizace, skoda cca 30 litru, dal jsem to do servisu se smluvnim partnerem, pujcil jsem si od nich auto cca dalsich 10 000 kc a vse to slo pres servis, ja jen prijel, podepsal jsem papir ze je vse OK a odjel jsem, faktura hned sla na prislusnou pojistovnu, a pak mi borec v protismeru urval zrcatko, jenze zacal ujizdet, tak jsem ho chytl a zavolal policii, dostal pokutu jen 200 kc a zase to slo z jeho povineho ruceni, tentokrat Slavia pojistovna, ale opet, bez jakychkoliv problemu, zase jen podepsat papiry a bylo to ... je to daleko jednoduzsi, kdyz to jde pres servis, sice je uz zapis na vozidle, ale vse je origo a musim na dany servis zaklepat, praci udelaly vytecne, nic nejde poznat, ani lakovani ... perfektni prace :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, sice to je trochu mimo mísu, ale myslím, že by bylo účinné jít trochu proti zlodějům i tím, že by nemohli inzerovat zde na foru v sekci bazar. Viz vrakoviště z Berouna kde loni skončila i má téměř nová fabia TSI. Pokud to bude číst někdo z adminů, tak prosím zablokujte tyto uživatele. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Car GAP neboli Car Garant, měl jsem u nich pojištěné auto na 3roky...auto jsem prodal po roce a myslel jsem že pojistka s prodejí už neplatí ale tendle rok, pořád to řeším teda mi Car Garant volali že jim pojištovna AIM zkrachovala a tak po pár mailech a nějaké poště mi z pojištovny AIM vyplatí krásných 3843,- z madarska to je snad...ale jinak Car Gap super, staraj se o zákazníka musí říct!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý, ale mám taky velice dobrou zkušenost se Slávií. Ten co mě nabořil byl u Slavie, sice ujel, ale byl na kameře. Takže i když to on nehlásil, stačil protokol od policie a Slavia do 14 dnů zaplatila škodu. Prorože mě nabourali již od ČP, Koperativy a Slavie tak ta poslední byla nejrychlejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...