Delphin Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) K vyhřívanému sklu - u Focuse s vyhřívaným sklem s navigací problémy nejsou. Ani s mobilem. Jinak nová Octavia, Golf, Superb i Tuareg mají drátky stejný jako všechny Fordy, Jaguary a Range Rover. Passat a A8 by měly mít sklo bez drátků -Windschutzscheibe drahtlos beheizbar. Editováno: 20. Duben 2014, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 nevíte má nové RS alarm součástí imobilizéru? mám ve výbavě napsán pouze imobilizér. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Alarm byl vždy příplatková výbava, alespoň v ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ta foliová střecha zatím neprošla plně schválením... Technický oddělení právě nesouhlasí s tím, že po folií by byly stříkance bez smyslu jak z vesnický lakovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Není to dnes náhodou tak, že se celé auto včetně střechy nalakuje jednou barvou a střecha se dostříká přes? Dokážete si někdo představit, že kupujete auto s vědomím, že je za 3 roky nutné přelepit fólii na střeše? Není náhodou v sériové výrobě to lakováni jednodušší a tím pádem levnější. A co na to záruka na neprorezivění? Povrch pod fólií musí být úplně hladký. Když se podíváte třeba k rezervě kde jsou hranice nalakování, je to hrubé. Pod fólií by to bylo vidět. Myslím, že to je kachna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Také to moc nechápu, vždyť Yeti se už s jinak barevnou střechou prodává (např. bílý a černá střecha), neříkejte mi, že jde o fólii. Je to zcela určitě lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Kachna to není, možná se nedostane tohle řešení do výroby, ale uvažuje se o něm... Clinte, třeba Roomster má střechu foliovou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Sorry, to je dezinformace - Roomster ma v pripade odlisne barvy strechy normalne strechu lakovanou jinou barvou. Zadna folie, aspon ne ze seriove vyroby, stejne jako Fabia ci Yeti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Jaj, to mě mrzí, mě zmátly folie pro Colour line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 životnost folie jsi psal 3roky a co pak lidi co si připlatěj záruku na 4roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Je to kravina a naprostá dezinformace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Hurikane:tak ta 4letá záruka by se na tohle případně nevztahovala a je to vyřešené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Poškrábat čelní sklo plastovou škrabkou...? Čím to drbete? Sklo neposkriabe plastova skrabka, ale jemne zrnka priesku/ prachu v namraze - sam som sa cudoval, ake mam sklo na Octavii po 4 zimach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Byl to Písek ze Sahary-ǔ je jasno. Já jsem vždy měl maximálně vydřenou dráhu stěračů. To když jsem včas nechyt kámen. Mám průměrně 2 čelní skla na 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Já už to neškrábu, stříkám na to ten rozmrazovač a celkem to pomáhá. Když už je na něm led, vezmu to houbou a vlažnou vodou a je to hned dole. Příští zimu budu dávat nějakej igelit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Jsou experti, co na to nalijou vřelou vodu )) zatím jim to ještě neprasklo, ale čekám, kdy se tak stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) No horká na to přijít nesmí, stačí voražená, 35-40 max a potírám houbou led, za chvilku jde krásně dolů. Editováno: 22. Duben 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak jsem koukal ze eReSo zase podrazilo a je mozne objednat parkovaci kameru. Zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Jojo, konečně zvedli cenu a nebude jich jak máku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Jo kameru bych si přál, ale asi jsem to po.... když nemám senzory ani vzádu, předpokládám, že bez toho nepůjde zprovoznit... Elektricky nastavitelné sedačky ? to jsem zvědav..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Nepřijde mi, že by byla nějak zásadně zdražená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Takže info pro RSáky v mlhovkách jsou H16 a výměna - musí se demontovat podběh. zdroj briskoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Nepřijde mi, že by byla nějak zásadně zdražená.... U všech verzí o 2000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Chtěl jsem se mrknout do konfigurátoru a je mimo provoz. Takže asi další úpravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Jojo, konečně zvedli cenu a nebude jich jak máku 2000,- těžko někoho odradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.