Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

Zdá se mi to, nebo mají dveře výplň z něčeho jako Altancara? Samozřejmě očekávám, že jen pro výbavy, začínající na 10 milionech a to ještě za příplatek.. Jde mi o to, jestli se tento stupidní a nákladově úsporný nápad s plastovými hrůzami alá OIII někam časem pohne a bude zase snesitelnější, nebo jestli si Kabaň, spolu s ekonomickým oddělením pořád budou prosazovat svou a člověk si bude po jedné jízdě ošetřovat modřiny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodnocení si nechávám až to uvidím naživo a srovnám to s mým vozovým parkem. Jen v článku mě zaujalo, že srovnávací testy konkurenčních aut dopadly jejich rozlámáním v terénu a Kožak to vydržel. Oprostím se o reklamních keců a lehnu pod Kožaka a znaleckám okem posoudím pravdu. Ale tuším jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak. Beztak jako vždy jako z roku 1-2.. = absolutně špatně mimo zorné pole řidiče, jediná Fabia se trošku přiblížila tomu, co znají jiné automobilky už řadu let.. Nechápu, co je tak těžkého na tom osadit displej, kterým se dnes ovládá čím dál více věcí, někam blíže zornému poli řidiče. Například já se cítím kolikrát až nebezpečně, když se snažím něco dělat na dotykovém displeji za jízdy. Mávl bych nad tím rukou s tím, že mám už generačně staré auto, no bohužel ani v jinak docela povedeném a mnohem novějším SIII to není nijak..

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja zastavam nazor ze v case ked na tych velkych dotykovych obrazovkach je cim dalej tym viac funkcii a nie radio dvd a navi , tak je vhodnejsie umiestnenie vyssie nez to bolo u klasickych radii, ktore clovek v zasade nepotreboval pocas jazdy (okrem hlasitosti) ovladat ... a natocene viac na vodica ..

trebars Ateca ma display multimedialneho systemu umiestneny lepsie ako SII OIII atd. 

tiez by sa vo VW mali zamysliet nad grafickym interfejsom multim zariadeni  ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...