Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

proboha... v relaci 400tis neni rozdil treba 40tis argumentem pro to "kdyz nemas na oktavku kup golfa"...kdyz nemas na oktavku nemas pravdepodobne ani o 40tis mene na golfa a naopak, nehlede na to ze oktavka zacina na 334tis a golf na 356 :) vybavu nesrovnavam....

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo (editace)

vybavu nesrovnáváš?aha no já jen že za těch 356,jak píšeš dostaneš v základu elektrické stahování předních i zadních oken, palubní počítač i dvouzónovou klimatizaci.. :kol-47: u těch 334 jsem to nějak asi přehlédl..

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

To sice dostaneš, ale kdo kupuje O3, tak asi mu jde hlavně o prostornost kufru a ne proto, aby si koupil sice prostorné auto na nohy, ale do kufru nedal ani zimní sadu pneumatik :) G7 se dá srovnávat s Leonem, v kombíku se dají srovnávat tyto 3 auta. Ale tady jsme u Rapidu Spaceback, takže dost OT :)

Vloženo (editace)

Koukám že se nám vrátil náš velice inteligentní spamer manafroto. Teď tu holt zase bude dalších 30 stránek o nekonkrétních žvástech a mezi tím pár opravdu smysluplných příspěvků.. Nechtěl by jsi se zase na nějaký čas odloučit? Byl tu do té doby docela klid! 

Editováno: , autor: milichky
Vloženo (editace)

milichyky: ano,byl tu klid,než napsals"příspěvek",proč raději nepíšeš o Rapidu SB? budeš ho taky kupovat? začátkem příštího roku padá finacování nucené u freshe,bude to přínosem?

Vloženo

manfroto, přestaň blábolit a spamovat a nebudeme muset číst, či případně mazat takovéto příspěvky. Přínos tvých příspěvků se rovná nule. Viz poslední věta: " začátkem příštího roku padá finacování nucené u freshe, bude to přínosem?"  :kol-44:

Vloženo (editace)

v pohodě,já si taky myslím,že to bude mnohem lepší bez,tedy s výběrem jak platit..proto to asi taky tak brzo ruší u Rapidu SB...

Vloženo

Chlapci nehadajte sa. Rapid je skutocne spravne zaradeny do C segmentu, ale nie je to plnohodnotny C segment ako Golf, Je to taka Dacia v C segmente :kol-48:

Rozhodnutie uz padlo na 100% a je dokonca aj objednane ( este neprezradim co), bolo viacero co este vstupilo do hry.

Vloženo

Tak jsem si dneska prohlídl novou Feliciu, ehm, Rapid Spaceback. Naživo vypadá líp než na fotkách (a liftback), zadek je opravdu hezkej.

Nový Swing, lišta, volant a další detaily dost pomohly. Při přímém srovnání se starou verzí docela rozdíl. Ještě by to chtělo ovladače topení. Černou lištu jsem viděl zběžně už dřív a je hezčí než stříbrná.

Vedle stála Fabia s původním provedením volantu a tam to snad ani nebyla kůže. Neví někdo, jestli došlo ke změně i u FII/R?

Vloženo

no hele podle mě to kůže není (původní volant na liftbacku)...a to sem říkal prodejci při testovačce a on byl schopen se do krve hádat že je to kůže mladý pane :D

Ten jemný kožený semyšek mi fakt chybí a i 3 ramenný volant (nicméně to není věc která by nešla lehce obměnit), aj ten nový swing a lišta by byly fajn, je to opravdu hezčí nicméně taky jsme na jiné cenové hladině, resp. cena vs výbava ale co se mi na spacu fakt nelíbí je ten plastovej kufr... jinak proti němu nic nemám a jsem rád že nemusím kupovat auto teď a řešit dilema jakou verzi koupit,....

Vloženo

jenža ta cena je jinde...a je tam méně výbavy.... takže něco za něco..

KDyž si nakonfiguruju spaceback přesně s výbavou co mám na liftbacku a odečtu 20tis slevu prodejce tak jsem pořád o 25tis dráž než za lift a stojí to za ty vylepšení? :)

Vloženo (editace)

319.700 (po sleve 20tis) ted vychazi spaceback na 344.500 (po sleve 20tis) stejná výbava a motor (space ma navic snad jen maxidot), současný liftback vychází úplně stejně jako spaceback v mé výbavě :)

Editováno: , autor: rogerer

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...