libero Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 klasika ...odkaz na Autokelly = úvodná stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) Jo, ja zapomnel. Modre Narvi. V univerzalnich dilech, zarovky W5W Editováno: 30. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) Uvidim co koupim , budu moct porovnat maximálně s nbu v dalkovych nebudu schvalne kupovat nbu a whitevision abych mohl porovnat . Nbu me vyjde 550kč pár a whitevision přes 760kč pár [ mozna koupim po dvou vyplatach teď jsem vrazil 4000 do opravy auta musim nechat vyrovnat ucet do kladnych cisel .] Editováno: 30. leden 2015, autor: George_rider 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) tak jsem právě zjistil, že Toledo má potkávací H7 a dálkový taky H7 :-) to je super. už to vidím, 2x philips H7 whitevision v každým světle na plný kule, světlo jak ve dne. Editováno: 2. Únor 2015, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 pak že Toledo je stejný jako Rapid. Kupodivu i Halogen světla O3 jsou jinak než u Rapida co jsem četl. Jedna žárovka jak pro tlumená, tak dálková. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 mě akorát zaráží ta dvojitá žárovka H15, drahá jak prase a žádný alternativy. takže až odejde denní svícení, tak hned 500. z těch dvou H7 mám fakt radost, nemusím řeit, co kam koupit a budu mít hromadu náhradních až je vyměním za philips. navíc ve velké krizi můžu vyndat z dálkovýho a vyměnit prasklou v potkávacím, to se může taky hodit, když nebude jiná žárovka po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 To rozhodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Mám dotaz pokud dám do světlometu třeba NIGHT BREAKER UNLIMITED, které mají "větší svítivost" nepoškodí přední část světlometu resp. světlomet? Vyšší teplota atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ty NB mají stejnej výkon tj. 55W, takže logicky nemůžou vyprodukovat víc tepla než obyčejný žárovky se stejným výkonem. to bys musel koupit žárovky, který mají třeba 80 nebo 100W a to už by tekly i dráty ke konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) no ja si teda myslim, ze budou hrat vic. Jde o tloustku a tvar toho vlakna + jiny plyn nebo tlak uvnitr. Jelikoz sviti vic a maji kratsi zivotnost, rekl bych ze v tom bude prima umera, a budou tedy taky vice topit.... Editováno: 2. Únor 2015, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já mám u toleda pro denní svícení žárovku zvlášt. 21w patice BA 15s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Mam je skoro 1,5 roku a nic se nikde netavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Osadil jsem světlomety O Silverstary. http://www.svetzarovek.eu/p-7348/k-950/parove-baleni/krabicka-zarovek-h7-12v-55w-px26d-silverstar-2-0-2ks/ Všiml jsem si že světlo je hutnější. Ale nemám pocit že zase o tolik, aby to za ten příplatek stálo ikdyž jsem je sehnal za polovic co stojí v obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Silverstar? To je snad 2 roky stary model ak nie aj viac..od toho zazrak necakaj. Vrat ich a kup nieco lepsie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 tomu nerozumím, je to modelová řada jako např. night breaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 H15 mi praskla po 15měsících... zajímavé je, že prasklo vlákno dálkového světla a ne to pro denní svícení. Nová je drahá, ale když si koupíte origo sadu od ŠA, tak vás vyjde celá sada na 500 Kč. Pořád lepší než kupovat samostatnou žárovku za 700 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jo, na to už jsem taky přišel, hned na začátku a už jsem to tu někde uváděl. lepší koupit origo sadu s H15. jinak doufám, že teda H15 bude mít standartně jinou životnost, než jaká potkala tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Přikládám to tomu, že jezdím hodně v noci a jak to jde, tak svítím dálkovými světly. Což ne všichni dělají, ale u žárovky v této ceně bych životnost čekal někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Tak to jsi mne dostal, nevím něco kolem 15tis. Mohlo by to být i přepětím... ale měřit se mi to nechce. Multimetrem toho moc nezměřím a osciloskop na baterku nemám. Jestli praskne i druhá tak se půjdu ptát do ŠA. Editováno: 4. Únor 2015, autor: Effective Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tak moje NBU moc nevydrželi a to jsem s nimi moc nesvítil. Měl jsem je tam od 18.12.13 a 18.11.14 mi odešla levá žárovka. Celkem bylo najeto 13760 Km, ale NBU svítili tak polovinu, protože jsem většinou jezdil jen na denní svícení. I kdyby svítili 8 tisíc km. Tak mi to přijde málo. Teď jsem to vyměnil za ty originály a musel jsem si zase zvykat že to vůbec nesvítí. :-( Teď zvažuju jestli tam dám zase ty NBU nebo zkusím něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Zkus ty Philips white vision, novinka. A pak dej vědět, budeš mít porovnání. i když už zkreslené opět instalací originálů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ale NBU jsou H7 ne? Tam je situace trochu lepší. Ty stojí kolem 600kč/pár a to už jsem ochotný po roce měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 NBU je modelová rada.. robia sa bežné H7, H1, H4 a možno aj nejaké ďalšie... a to isté aj tie Philips white vision, tiež to je modelová rada a robí sa v nej viac typov žiaroviek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Teď jsem na stránkách Osramu našel zajímavou věc! OSRAM COOL BLUE® INTENSE Available ECE Types: H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4, W5W Coming Soon: H15 - available February 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.