Přejít na obsah

Tankovací pistole - nejde zastrčit / kolik se dá natankovat paliva?


havrosh

Doporučené příspěvky

Tak to bych neřekl, zřejmě záleží kde tankuješ. Myslím si, že velké společnosti viz. Omv, Benzina, Agip, Aral atd si to nemohou dovolit.  :kol-32:

Take si myslím že ne. To by pak musel mít nádrže pro každý typ paliva zvlášť(diesel pro osobáky a náklaďáky) a to si myslím že není úplně kolikrát reálné kvůli místu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No tak to je úsměvné. Je ale pravda, že když jsem jednou tankoval do služební  dodávky jel jsem automaticky ke stojanu, kde tankuji své auto. Až po natankování, které celkem trvalo, jsem si uvědomil, že jsem mohl tankovat rychleji, když bych tankoval pistolí pro TIR. :kol-47:  Takže podobná zkušenost trochu jinak. :kol-28:

Já už to nezkouším. Jsem si takhle jednou řekl, že natankuju z pistole pro TIR do barelu, abych to uspíšil. No celé vyprávění zkrátím. Menší eko havárie a já smrděl naftou jak ropnej magnát. Teče to kurevsky rychle :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo sory,tankoval sem jinde a bez problemu,ted sem tankoval opet tam kde driv a taky ok,prikladam to asi ze bylo moc vzduchu v nadrzi,braval sam tak vzdycky ani ne pul nadrze a ted tak 4krat plnou,jinak si to nedovedu vysvetlit,jinak sem ted zjisti ze tady u nas ma Benzina tu obyc naftu pekne spatnou,sice beru premiovou a nejak nepocituju ze by byla spatna ale je to pro me zklamani,ted jak dojedu do rezervy tak naberu plnou u agipu a su zvedavy jestli neco poznam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...