Temik.sk Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Hmmm, aky mas rocnik? Zda sa mi ze mam trocha inac pod kapotou ako ty...ja mam 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Hmmm, aky mas rocnik? Zda sa mi ze mam trocha inac pod kapotou ako ty...ja mam 2012 06/2013 ináč mám to aj v popise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Nechodim na fora bezne cez stranky, pouzivam na to aplikaciu na mobile Tapatalk a nevidim cez nu kto co ma v podpise, skor to vyzera ako chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 mám auto vyrobený 7/2014 a začalo mi to poprvé klepat cca v 11 - 12tis km a cca po 6-7 měsících... ( Myslím ten starý D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ja mam 12/2012, pouzivat auto som zacal 6/2013, klepanie zacalo pri 25000 km, zhruba tak ako pises ty po pol roku, silentblok bol meneny az teraz pri 45000 km. Tak uvidim ci to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Tak jsem neodolal a také jsem zjišťoval co tam mám. Originální silentblok převodovky D výroba auta únor 2014. Zatím se jeví v pořádku. Nějak se ale v té diskusi ztrácím v označení. Zaregistroval jsem původní s označením D, pak provizorní AS a nakonec verze H a F. Jaký je nakonec ten správný a aktuální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 D je původní AS je pro jiné trhy ( myslím Rusko ) H by měl být poslední verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak v pátek jsem byl také na úspěšný výměně silembloku. Měl jsem najeto 27000 km a klepání bylo slyšet i při teplotách kolem 8°. Servis se k reklamaci choval seriozně. Proběhla zkušební jízda zda je to slyšet, párkrát to zaklepalo, technik něco slyšel, tak jsme to sepsali a začali řešit. Ještě jsem se na ně připravil a vytáhl si pár informací tady z fóra. Ten technik docela koukal, když jsem mu to všechno říkal. Tuto reklamaci tam řešili poprvé. Nejdříve mi měnili nějaké gumy že vzali a mysleli si že to je ono(číslo 6Q0411314R). Po výměně mi auto vrátili, že to je asi opravené. Že žádné klepání po testovací neslyšeli. Pokud bych něco slyšel, tak se mám ozvat. Jenomže tam jsou v tom servise asi nějaký hluchý, nebo že ten zvuk neznali, tak ho neslyšeli. Tak jsem tam ještě ten den volal, že to klepe pořád a začli to řešit s centrálou ŠA. Když jsem odjížděl po výměně, tak jsem žádný klepání neslyšel, ale bylo 14° tak uvidíme snad to bude dobré. Jo mám ten nový silembloku s označením H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 to číslo je uloženie stabilizátora , už sa tiež pár krát pri klepaní menilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Chlapi nevíte jestli se ten problém silentbloku uložení převodovky, týká i motorizace 1,4 tsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) Já to tu psal v příspěvku #998. Blbej Dckovej silentblok, který se nahrazuje Hckem, mají jen obě 1,2TSI. Ostatní motorizace a převodovky mají jiný typ. Editováno: 22. Březen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Panove, zistite mi prosim v ETKE ci nahodou VW UP! resp, Skoda Citigo nema taky isty silentblok prevodovky ako nasa Rapidka, dneska rano sa mi zdalo ze zacalo uz aj na UPe klepat. Velka vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 nemá ..je to úplne iné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) poslední dobou mně něco klepe v levé části, ale silentblok to asi nebude na Toledu mám tuším s označením AS na konci. v servisu se nic nenašlo, všchny díly podvozku jsou OK, navíc jsem si nechal promazat silentbloky ramen a nic. je to takový klepání, když se auto rozkmitá na nerovnostech, nejvíc to dělá ráno. tak jsem jenom rychle mrknul pod kapotu a začal hledat nějaký volný díly, který by mohly nějak klepat. hned jsem narazil na uložení řídící jednotky, která doslova lítá i s držákem a mlátí nahoře do plastu, co kryje stěrače. jelikož to slyším z toho místa, je to hned nahoře vlevo z pohledu řidiče, tak doufám, že to bude ono. taky vám tam nesedí napevno? ve všech autem, co jsem měl, se jednotka ani nehla. Editováno: 7. Duben 2015, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ty bláho, to se hned podívám, to jí tam jen zasunuli kde zrovna bylo místo. Ale u mě nic neklepe. Bych se z té kvality pokakal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 by mě právě zajímalo, jestli to tak mají všechny Rapidy, ať v tom nehledám ten zdroj pazvuků zbytečně. ale hejbe se to i s držákem jednotky, ten drží jenom nějak v tom odhlučnění a naráží to nahoru do plastu a taky tuším dolů do brzdovýho válce. chtělo by to sundat box filtru, aby k tomu byl lepší přístup, nejraději bych to nechal na servis, je to v záruce, jenže nemám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já jsem dnes v práci zrovna manželky autem, tak se hned podívat nemohu, ale někdo jiný snad ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Wormene, mám to stejné. Teď jsem na to koukal a je to to samé. Po ránu ni taky něco klepe, ale je to takové gumové vrzání s klepáním dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 díky za info, taky mně to vydává více zvuků, vrzání, ťukání a klepání a po pár metrech vrzání ustane. nejhorší je to na silnici s hodně záplatama, když se auto rozvibruje nahoru a dolů, to pak drnčí neskutečně, ale D1 tomu nevadí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 no, dle mého to vypadá dost na ten silentblok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 jo, řídící jednotku jsem vypodložil měchovkou hned jak jsem si auto přivezl ze salonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Co je měchovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 teď jsem našel v online katalogu u Toleda taky silentblok s Hačkem, tak jsem hned psal na infolinku, tak uvidím, pře rokem a půl mě poslali do háje, když jsem ho chtěl vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Vormene, povím Ti překvapení, když ten problém vypuknul nebylo ještě kdysi dostupné H, dali mi tam AS s tím, že se mě zbaví, to AS ovšem začalo po čase 3 měsíce klepat také, sice řádově méně, ale také. Pak jsem napsal peprnej dopis na péči o zákazníkovi a pak šlo vše jak po drátku na přímý rozkaz mému servisu a už to vyměnili za H, už je tomu rok, zima a půl s Háčkem a ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.