Přejít na obsah

Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky


pusher...

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Dlouho jsem tu nebyl, tak se přidám s klepáním vlevo. Zatím jsem nebyl schopný přesně identifikovat, odkud to vychází. Mám celkem dva druhy: 1. je tupý klepání až možná vrzání, ozývá se vždy při přejezdu nerovností levou částí auta, někdy výjimečně při prudkém zrychlení; 2. je výrazný klepání jako údery do karoserie, to se objevuje jen někdy, když se levá polovina přejezdem několika nerovností přesně za sebou rozkmitá - udělá to klep, klep, klep, řekněme třikrát asi to klepne, ideální je přejezd tramvajových kolejí napříč.

 

Po najetí 13 tisíc se auto rozhodlo vyměnit si olej (proměnlivý interval), tam jsem všechno nahlásil, ale v protokolu se nic neobjevilo a možná placebo efektem se mi zdálo, že minimálně to první přestalo nebo se zmírnilo. Po pár dnech jsme zase na svých.

 

Nějaké nápady? Silentblok? Mám výrobu 1/2015 1/2014. :-) Hlavně se mi strašně nechce do servisu, protože se to blbě předvádí a ještě blběji to budou hledat. Nerad bych trávil svůj čas, kterýho mam málo objížděním servisů v okolí...

Editováno: , autor: bill.jr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...