Kyselinka Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Jednu mam odlozenu ako nahradnu, ale ked chces mozem ti objednat, neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 ak by si objednával toho viacej,tak mi ju tam prihoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 He, tak jsem právě přijel od Vašu a odpory nepomohly. Ta chyba tam je stále. Ptal jsem se ohledně vypnutí přes řídící jednotku a ano, jde to, dělají to prý 2 členové, z toho jeden je ze Strakonic (daleko) a druhému to u některých aut jde a u některých nejde. Takže mi vyměnil plexi (budíky) a ledky asi budu muset vyřešit jinak. Možná časem, až mi to zase začne vadit koupím za těch 9 stovek u obautodily. Uvidím...Kdyby se našel někdo z Olomouckého kraje, kdo to umí vypnout, pište, rád zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 A preco sa to Vasa aspon nepokusil vypnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Říkal, že to nejde jenom přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Jj jde do jen u urcitych BCM jednotek pres VDSC jinak to jde i jinak ale.na.to.musi byt jiny soft a kabel ferda to umi na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Tak ledky nad SPZ vyměněny a bohužel zklamání. Sice nehážou hlášku, ale svítí to opravdu moc :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 sry za kvalitu, bylo to fakt na rychlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Že to svítí jak kráva jde vidět už na tom produktovém obrázku. Škoda, že neudělali light verzi.... To by už možná člověk i ty prachy obětoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Sice to neoslňuje, protože to svítí jen do země, ale je to tak o 100% víc, než bych chtěl :-( Navíc sem chvíli mezi svátkama brouzdal na Aliexpressu a maj to tam za polovinu Njn, nějakou dobu to tam nechám a pak to asi pude z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Pošli odkaz na ten aliexpress =o) třeba by se ta svítivost dala "vyladit"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) 2 DCSpeedy Nu opravdu to svítí dost? Nevěš hlavu, třeba se to poddá. Editováno: 5. leden 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibos Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Sice to neoslňuje, protože to svítí jen do země, ale je to tak o 100% víc, než bych chtěl :-( Navíc sem chvíli mezi svátkama brouzdal na Aliexpressu a maj to tam za polovinu Njn, nějakou dobu to tam nechám a pak to asi pude z auta Na Aliexpressu si myslel takéto niečo: http://www.aliexpress.com/item/With-canbus-decoder-18SMD-Led-12V-license-plate-light-for-Skoda-Octavia-1Z-Roomster-5J-car/32266209439.html ? Nedala by sa svietivosť upraviť prelepením sklíčka napr. tmavou fóliou čo sa dáva na zadné svetlá? Aj keď s ňou nemám skúsenosť tak neviem ako by to držalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Mrskni mezi lampičku a konektor jeden odpor a uvidíš jak to klesne. to by se dalo vyladit v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 JJ to sou přesně ony a je to polovina ceny. S těma odporama nevim, aby to pak zase nazačalo házet chybu... Navíc odpory tam už sou a hřejou jak prase. Trochu mam z toho strach, protože sou rozpálený, že se to nedá udržet v ruce a navíc tam ten odpor lítá a dělá bordel při zavírání kufru a přejezdu nerovností. Trochu sem to obalil pěnovou izolací s průduchama, aby to tam tak nemlátilo, ale tim se mi to bude zahřejvat ještě víc. raději to za pár dní vyndám a zkontroluju, jestli se mi tam něco neškvaří :-/ Ta fólie neni zas tak špatnej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdar lidi. Vím že jsem tu nový a taky mě asi ukamenujete, ale rád bych od vás radu. Rád bych hodil dovnitř ledky. Projel jsme toto vlákno 2x. Jenže čím více hledám na netu kde a jaké koupit tím jsem víc nerozhodnej jaké. Koukal jsem na JMstyle a jejich sadu. Je sice dražší, ale zas tady s tím má několik z vás dobrou zkušenost. Jenže můj problém je že já mám čtecí světla i pro zadní sedadla. Takže sada je mě na nic musel bych dokoupit další dvě ledky a už jsem na nějakých 67E což si myslím že je už dost a to nepočítám dopravu(ani nevím kolik si účtují). Kdyby se to dalo(ne ta sada) pořídit tak kolem 1000,- bylo by to fajn Potřebuji: 4X W5W do čtecích lapiček 2x W5W do kufru 2X sufit 42mm do světel v kabině 2x sufit 36mm do světel ve dvěří Klidně piště SZ ať to tu nezahnojíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 4X W5W do čtecích lapiček - http://www.aliexpress.com/item/2x-T10-1W-High-Power-White-COB-LED-License-Plate-Light-Bulb-DC12V/32259038712.html 2X sufit 42mm do světel v kabině - 41mm http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Super-White-14W-2-LED-CREE-Chips-Error-Free-Festoon-Canbus-CAR-LED-License-Plate/1952062451.html 2x sufit 36mm do světel ve dvěří - najidealnejsie 39mm - http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Super-White-14W-2-LED-CREE-Chips-Error-Free-Festoon-Canbus-CAR-LED-License-Plate/1952062451.html 2x W5W do kufru - http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Kyselinka byl rychlejší, každopádně určitě to kup z číny, ušetříš na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Plus jeste LED sufitku do prihradky pred spolujezdcem, abys to mel komplet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 JJ, do priehradky 31mm, napr. taketo nieco: http://www.aliexpress.com/item/3W-LED-31mm-Cree-White-Light-200lm-Dome-Festoon-License-Plate-Car-led-Bulb-Lamp/32227579307.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Dík moc za tipy Jen ještě Jak je to s kvalitou Máte zkušenost? Jen abych to tam nedal a buď to za chvíli přestalo svítit nebo aby to trochu svítilo a byly to nějaké bludičky. A pak jak se dostanu k žárovce v přihrádce. Někdo tu psal, že se musí nějak rozebrat nebo tak něco. I když taky se tu psalo že se musí rozebrat tapec v kufru přitom stačí odloupnout světlo šroubováčkem. A ještě jakou metodu platby na aliexpress používáte Ještě jednou dík Editováno: 21. leden 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Použij normálně kartu, já ty LEDKY mám taky od nich (teda měl jsem je o dost levnější, nevím co to je za kusy), ale svítí v pohodě.V přihrádce normálně vytáhneš ten plast, přes který to svítí a vytáhneš s tím i ten vnitřek, akorát pozor, je tam packa, která ti tu žárovku spíná a musíš to vytáhnout pod nějakým úhlem a pak už jenom vyměnit... Chce to trošku cit v rukách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Dík No ta cena vychází cca 800,- takže to odpovídá tomu co jsem chtěl do toho tak dát. No do té schránky se někdy pustím až budu mít chuť Bude muset zatím počkat Ta nespěchá Editováno: 22. leden 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ferda mi to vypnul ;-) jaká je to paráda když mi to konečně nevyhazuje chybovou hlášku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 aby to trochu svítilo a byly to nějaké bludičky. To mi ver, ze tie cree bludicky urcite nie su ...a zatial svietia, uz nejaky ten patek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.