LucasCZE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak to ja ozvucoval jen ohniste. SoundSystem nemam, ale zivilo to jeste menic CD. (Ja vim, ten toho moc neudela.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 každopádně na otázku jsme odpověděli. Baterku ti ledky nevybijí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak jasný, běžný asi ne, já se jen obával těch z Kyselinkova seznamu..14W x 2 atd.. Jinak ještě jak zvolit velikost, kterou chci objednat?? http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Super-White-14W-2-LED-CREE-Chips-Error-Free-Festoon-Canbus-CAR-LED-License-Plate/1952062451.html A do zrcátek teda přesně který? Někdo kdo to má vyzkoušený, aby to svítilo bíle (rozhodně ne moc do modra) a hlavně hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 I kdyby si tyto LEDky vzaly 14 W (pri 12 V to je 2,4 A uz pro obe). Tak by ti i na z poloviny vybitou baterii svitily pres 10 hodin. Takze tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) To jo. Akorát by pak nenastartoval Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 To je mozna pravda. Jenze baterie je bezne plne nabita, takze i vice nez 10 hodin sviceni porad necha baterii polovinu energie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 To mě se právě u předchozího auta stalo to, že když jsem něco dělal na autě a pak ještě luxoval introš a všechny ledky mi tam svítili asi 45 minut, tak už jsem nenastartoval. Šlo o SMD ledky + v kufru ty komplet světla. A to jsem měl novou Vartu 77Ah. Stejně tak jsem nenastartoval, když jsem byl v autě asi 30 minut se zapnutým Amundsenem+, mlhovkama a potkávačkama (halogeny). A co teprve teď, když mám L&K a vše je v elektrice + tam jede alarm a baterka je tam no name asi 60Ah. Abych pak nemusel mít startovací zdroj v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Sice uz to zacina byt asi OT, ale jeste odpovim. To co popisujes v prvni casti prispevku je divne. Mam stejnou baterku a nikdy jsem nemel problem. Nechal jsem to svitit i mnohem dele i se zaplym radiem a vzdy jsem nastartoval naprosto bez problemu. (Jine to bylo s predeslou baterii, ktera byla v aute takovych 7 let. Tam stacilo nechat 20 min potkavaci svetla a starter uz ani netukl. Nicmene jsem to roztlacil jedna basen. ) Druha cast prispevku uz je o necem jinem. Pokud sviti potkavaci svetla a mlhovky, dela to takovych 220 W (muj nastrel), takze si to vezme skoro 20 A. To uz je na baterku poradny proud a je jasne, ze to dlouho nevydrzi. Ostatne na to ani v aute neni. Svetla jsou obecne pri zdechlem motoru asi to nejnarocnejsi, co baterie musi zivit. To ovsem neplati pro osvetleni interieru, ktere si vezme desetinu toho, co hlavni reflektory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 A do zrcátek teda přesně který? Někdo kdo to má vyzkoušený, aby to svítilo bíle (rozhodně ne moc do modra) a hlavně hodně. Já mám v zrcátkách tyto Jak svítí můžeš kouknou na vlákno o mé Bílé ovečce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 A vlezly tam v pohodě? Já právě řeším jaké narvat do zrcátek a parkovaček zbytek introše máme v starších 5050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 2Bullets: ano jsou dost uzoučký a na délku taky v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Jakou wattaz by jste doporucili jednotlivych led zarovek?Stropni lampicky, cteci lampicky,dverni lampicky,osvetleni kufru,osvetleni RZ.Jak to tu procitam tak uz v tom mam peknej hokej. Editováno: 26. leden 2016, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Wattaž? Já tohle teda nikdy neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Tak je rozdil jestli das napr. do cteci lampicky zarovku 1W nebo 7W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Kabinu mám 14W, ale stačili by asi i 10w SPZ mám 6W, ale zas klidně i 5W nebo i 3W Kufr 5W Schránka před spolujezdcem 3W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Neměřil jsem to a takovým těm kecům že tam je xyW ledka nevěřím protože to tolik stejně nikdy nemá... Spíš bych řešil počet a typ čipů konkrétních ledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Píšu jen to co mají napsaný oni. Jestli se to lehce liší je mě celkem volný svítí to. SPZ 2x3W každá a čip cree Kabina 2x7W každá a čip cree Schránka 3W čip cree Zrcátka 6x SMD 5050 čipy každá každý čip asi 1W Přední dveře jsou myslím 3W a čip cree To jsou informace které jsou napsané na webu Skutečnost může být jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Obecne bych se do kufru a dveri nebal dat co nejvykonnejsi LED. U SPZ a interieru bych se naopak krotil. Napr. v zadni lampicce mam tu nejobycejnejsi LEDku (myslim, ze je tam 6 cipu) a kazdy druhy si stezuje, ze to moc sviti do oci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 presne,jak kdyz otevru dvere v noci tak to mam jak kdyby pristavalo ufo sviti to kotel a to mam uplne nejlevnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Jaky vykon doporucujete do ctecich lampicek a zpetnych zrcatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Já dal do lampiček toto : http://www.obautodily.cz/led-panely-do-stropniho-osvetleni-skoda-dovoz-3-ks-8137cz215/ Vypadaj fakt dobře, ale večer, když vzadu někdo sedí, tak to má jak rentgen. Dost si na to lidi stěžujou. Já tam dávam jen batoh/brašnu a líbí se mi, že tam pořádně vidim. Neni to ale moc příjemný pro spolucestující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Světlo je na mě moc modré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Souhlas. Blbý je, že barvu emitovanýho světla nikdy neodhadneš do doby, než si to nekoupíš a namontuješ. Mam zkušenost, že když sem kupoval ledky, tak ty kelviny, co byly na obalu nikdy neseděly. Dokonce se mi stávalo, že sem koupil 1:1 stejný a měly jinej odstín :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Jo těm nápisům na obalech taky nevěřím ale mám štěstí že v introši co jsem koupil ledky tak barevně vše sedí akorát kufr má trošku jiný odstín protože tam mám takové ty moduly a hold mají trošinku jinou barvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Nezkoušel někdo vyměnit normální couvací žárovku za silnější LED ?? Jestli to má nějaký větší efekt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.