Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Muzete mi poradit prosim , Tohle mi vypadlo s auta nekde asi z Motoru a od te doby auto nereaguje na seslapnuti plynu.Nastartuji a motor bezi , ale seslapnu plyn a rucicky se ani nehnou a auto stojí . Dekuji za rady , auto mi stoji odstavene na benzince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 (editace) Kluci místo dohadování co komu kolik žere radši Matesovi poraďte co je tohle , Dneska mu to odnekud vypadlo a nikdo nevi s kama , Auto jde nastartovat ale neda se do pohybu , volnobeh je velice rozhodeny bych rekl a nekde od Turba to strasne prdi jako by nekde prasknuli svody... Editováno: 29. Prosinec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 To vypadá jako hliník, není to u svorka co je u turba? Nevypadla ti hadice nebo tak? že jsi jel pod plynem a prd? těžko říct, ono to vypadá i jako pístní kroužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Taky na to hledím jak puk. V tom lomu to vypadá jako kus hliníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Nomade, nezlob, toto vlákno ti musí stačit. Příspěvky jsem přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Pawouku omlouvam se , chtel sem to smazat pak ale asi to sam nesmazu , Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Nic nemaž, už jsem to upravil a necháme to takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Dekujii a este jednou se omlouvam , ... Inak kdyby me vypadla hadice od turba tak by to auto ani nejelo ? Se mi zda byt nesmysl , jede na volnobeh ale pridam plyn a nic se nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Není nic lehčího než se podívat, a na volnoběh není turbo v tahu a pod plynem je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 tak ale aspon trochu by to jet mohlo ne ? ale ani otacky nevyleti ... nic proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Jo jak to trochu by mělo, takže dáš rychlost přidáš plyn a otáčky nejdou, a auto zdechne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 nezdechne , ono nedela nic . ono si proste jen chrochta na volnobeh a muzes mu slapat na krk jak chces , Proste Stavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Nó co to je :-D:-D tak tohle jsem nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Prej to muze byt cerpadlem este ale pak nechapu ten divny zvuk od turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.