Petrrr Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 nebo Ti na to nespadne JAS 39 Gripen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Chlapci, tak nějaké změny v soupisce? Všichni si prohlédněte seznam a koukněte na status, kdyby byla nějaká změna, tak sem s ní a já to přepíšu... Platí samozřejmě pro ty "červenáčky" kteří ještě neví jestli dorazí, pro "zelenáče" je to jasné, tam změnu neprovádím, účast je závazná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Jo a zkoušel jsem kontaktovat toho kaskadéra, že bychom měli zájem zase o nějaké číslo, tak říkal, že by moc rád, ale že ještě nedal Fiata dohromady, tak že se moc omlouvá, ale že nedorazí.....možná prý na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Mou osobu můžeš uvést z červeného do stavu příchozích. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Tak me skrtnete. Dneska jsem se dozvedel ze mam zitra smenu v praci, radi tam nejaka chripka tak nejsou lidi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ale je to až 28.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Jaaa jsem vuul :-D no jsem prepracovanej uz. Omlouvam se za zmatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 V pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 už jsem myslel, že je to opravdu zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Podle dlouhodobé předpovědi by mělo být za týden celkem hezky, uvidíme, jak jim to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Bohužel oznamuji, že nemohu dorazit...Finanční důvody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Pokud mě nezmůže nějaká podzimní chřipka, tak přijedu. Jary7 jsi tu? Sejdeme se na stejném místě a dojedeme na sraz dohromady v koloně? Tentokrát pojedu sám v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 (editace) Janysi tak to jsi mě zklamal... Kdyby někdo jel směrem od Chomutova (Mostu), tak mě může nabrat za Kralovicema...Někdo z toho směru. Editováno: 21. Září 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Pokud mě nezmůže nějaká podzimní chřipka, tak přijedu. Jary7 jsi tu? Sejdeme se na stejném místě a dojedeme na sraz dohromady v koloně? Tentokrát pojedu sám v autě. Ok, v 8:30? nebo 8:45? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kolem 8:45 asi stačí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 OK 8:45 souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 nejedete někdo z rokycan?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Bude nekdo s modrym SB styleplus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Co to hizi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jestli dorazi nekdo na sraz se spacebackem ve styluplus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 V nedeli v 9hod pro ujisteni ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jo tááák... já nějak ty zkratky nepobírám, vždycky si pod tím dokážu představit spoustu věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Tak neděle nevyjde,sice se na rodinej vylet(jak se to veme) jede,ale do Konstantinek za tchánem,je po infarktu,bypassu a přes měsíc prcky neviděl,teď už může mít i dětský návštěvy,takže džunda pofrčí jiným směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.