Jary7 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Nejhezčí auto na srazu bylo modrý, Hiz už bude vědět jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Sraz se poved i pěkná účast lepší jak minule jak ste říkali kolik vás bylo... Típek s fiatem byl výbornej , ještě že tam nikdo nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Předběžně, ani nám by camp nevadil.... Fiat byla dobrá vsuvka... hlavně jak odjížděl na platu.... ale když už musí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Bylo to super kemp za mě určitě, srpen by taky vyhovoval no jo klouček z fiatem si zamachroval a pěkně vydělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Janysku , ten kemp atc je jak jsem byl cca před 8 léty a chytal jsem paniku když jsem přijel k tej tzv. Poštáckej chatce , v místním kiosku sme to přepili a víkend byl jak vyšitej... OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 To je u Chebu. A tam je ještě jeden kemp poblíž motokárový trati, jestli by to nebylo lepší, když jsme ty autaři. Mohli by jsme dát motokárový závod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 http://www.kartarena.eu/cs/pujcovna_fotogalerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Do Chebu to mám 15 minut, a aréna je super, široko daleko není lepšího povrchu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 tuten kemp je u rakovníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Škoda těch stejných fotek .... jinak paráda. Vzpomínám na srazy s mým dosavadním Fiatem Grande Punto, když nás bylo na srazu se stejným typem auta přes 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Nejhezčí auto na srazu bylo modrý, Hiz už bude vědět jaký A mělo bílou střechu viď :kol-48: Editováno: 28. Duben 2014, autor: Vlasta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Na fotky by to chtělo nějakou louku, nebo letiště... Ale kdo by chtěl fotky, jsou ZDE a budou k dispozici do 15.05. potom se smažou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Nemáte někdo kontakt na kolegy ze Slovenska? Případně jestli jo, ať se regnou sem a ozvou se (nebo jestli sledujete vlákno, tak se přihlaste)... potřebuju dořešit tu rouru od motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 bylo to super, nelituju cesty do Plzne.. Cestou domu sem to vzal jeste k p. Tarantikovi do Zruce a pak na Plasy Hlavne mate fakt super silnice narozdil od Prahy a strednich cech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 bylo to super, nelituju cesty do Plzne.. Cestou domu sem to vzal jeste k p. Tarantikovi do Zruce a pak na Plasy Hlavne mate fakt super silnice narozdil od Prahy a strednich cech No ono to není kromě hlavních tahů (Plzeň-Karlovy Vary / Plzeň-Klatovy / Plzeň - Most / D5) nic moc jako všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Nemáte někdo kontakt na kolegy ze Slovenska? Případně jestli jo, ať se regnou sem a ozvou se (nebo jestli sledujete vlákno, tak se přihlaste)... potřebuju dořešit tu rouru od motoru Na trubku už sem koukal a 60/2 stojí cca 1600 za 6m ...akorát pujde o to sehnat nějakej vlnovec za motor a koncovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Na trubku už sem koukal a 60/2 stojí cca 1600 za 6m ...akorát pujde o to sehnat nějakej vlnovec za motor a koncovku... Tak cena za materiál je good, koncovky mám schované z RS, jen teda nevím jakej vlnovec za motor máš na mysli, ale spíš mě trápí elektronika... co katalizátor a lambda sonda??? Jak to je řešené, když tam nic nebude? Nebo to Fabia RS ještě nemá el.ve výfukovém systému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 vlnovec myslím tohle : http://www.vapol.cz/fotocache/bigorig/7B45X100.jpg a tím jestli je elekto v soustavě u fabie, to si nejsem tak jistej, ale myslím si že tam nic není, musel bych si pod to lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 vlnovec myslím tohle : http://www.vapol.cz/fotocache/bigorig/7B45X100.jpg a tím jestli je elekto v soustavě u fabie, to si nejsem tak jistej, ale myslím si že tam nic není, musel bych si pod to lehnout Ten "vlnovec" je k čemu, to je jako kompenzátor kvůli roztažnosti a otřesům, aby eliminoval vibrace? El.by byla u mě problém, protože všechno vyhodnocuje jednotka a dostává jak z katíku, tak ze sondy data a dokonce jsou před i za nějaké snímače, takže u mě to bude asi problém vykuchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak motor dělá jinej pohyb než výfukový potrubí, tak proto to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Koukám,že se vám srazík vydařil.Moc pěkné fotečky od Stringa Je škoda,že sem nemohl dorazit,ale příště se polepším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No to se polepši, byl jsem tam s OII sám ... akorát budeme muset vybrat asi jinou lokalitu, nějakou lepší na fotky a pro víc aut... ještě okouknu to parkoviště vedle, jestli by bylo víc míst v řadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajcler Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No kluci, myslim si, že na toho týpka s tím Fiatem nemáme nikdo, ten nám to všem ukázal a můžeme se snažit sebevíc ;-) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Co tam předváděl s tím Fiatem??Mám se zeptat,jestli na příští sraz může dorazit přítelkyně s Focusem,ať prý vidíme pořádný auto:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.