Octavia III SCOUT - Stránka 7 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Octavia III SCOUT

DavidSK

Doporučené příspěvky

Ja som bol odjakživa na čierny interiér, ale celkom v tom Scoute vypadá dobre aj v hnedom prevedení.

Rád by som videl hnedé prevedenie na živo alebo viacej reálnych fotiek, zatiaľ všetky fotografie novinárov sú len v prevedení s čiernou Alcantarou.

Ešte som zvedavý na hnedý základ - látka.

Ale ako som písal už viacej krát, do Scouta by určite patrila aj ako voliteľná výbava strop v čiernej, predsa je to tak trochu viac športový derivát Octavie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako ja neviem bol som z toho Scouta nadšený ale keď vidím tie foto ( cena sa dá teoreticky akceptovať) a recenzie ....vidím tú váhu vo výbave 1550 kg.....a čítam o 135 kw motore ktorý je vraj len priemerne dynamický ......nuž neviem neviem....ten Leon Experience sa mi zdá vážne že krajší.....ale v realite to može byť úplne celkom inak

Odkaz ke komentáři

V 18. 7. 2014 na 13:26, Hravec napsal:

pěkné ...

Mně by se líbil míň drsnáckej vzhled. Tu stříbrnou "věc" vpředu nějak překousnu, ale ta zadní je fakt šílená. Třeba bude možnost větší konfigurace barevnosti, už u zrcátek v konfigurátoru je položka "Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu".

Líbí se mi větší hmotnost taženýho přívěsu, je škoda, že nejde tohle zvýšit i u obyč. 4x4.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera definitivně doladil objednávku a zaplatil nějaké peníze.Oproti původní, zde zveřejněné konfiguraci, jsem udělal dvě změny. Zrušil jsem panoramatické střešní okno (někde jsem si přečetl, že to má vliv na pevnost -nevím jestli to je či není pravda,páč to psal SM a tomu moc nevěřím, nicméně nechci v takové zásadní věci být experimentátorem a tak jsem šel od toho) a přidal Columbuse (jak jsem tady již jinde taky psal, to rozlišení a celkový pocit z displeje Bolera, když mi to zapnuli, byl stejný jako u mikrovlné trouby z roku 1984 a tak jsem chtěl zůstat u Swingu, jenže ten už bude taky barevný se stejným typem displeje a to nechci). Ještě jsem si tam přidal kouli (tažné), protože jsme se nemohli shodnout a kouli jako jednu z mála věcí asi ferda nedokóduje(i když možná elektricky jo a ten "hardware" by mohl vytisknout na 3D tiskárně)....to je asi tak vše. Do výroby to prý půjde 1. týden v říjnu. Kterého roku dealer neuvedl, nicméně prachy shrábnul.

Editováno: , autor: radim1234
Odkaz ke komentáři

Ne neviděl. Jestli je nebo není to s tou panoramou nesmysl, to já nevím,ale pokud SM napíše to, co je v prvním odstavci, tak já k tomu za své peníze přihlédnout musím. Ať se s nimi soudí Boleslav za poškození dobrého jména ale já se pak za svých těžce vydřených 32 litrů nebudu s někým dohadovat. Až někdo napíše SM = Blesk a ne motoristický časopis, tak k tomu třeba přihlížet nebudu :-)

P.S. Po několikáte zkouším jako přlohu nahrát to pdf a nejde to. Je to tady někde na foru už zveřejněno (něco ve smyslu toho, že nemá cenu kupovat normál oktávku ale rovnou RS a myslím, že se ta příloha jmenuje RS.pdf a tam hned v prvním odstavci je to o té panoramě). ....

Editováno: , autor: radim1234
Odkaz ke komentáři

Na SM se můžeš víš co. Ale vem si to logicky - taková "díra" ve střeše se může časem projevit. Je třeba rozdíl i mezi liftbackem a combi - lift má větší otvor pro páté dveře a tudíž větší sklon ke kroucení karoserie a tím pádem i k rozvrzanosti. Ale to bude asi tak všechno. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...