martin pleva Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto sluneční clonou? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/slunecni-clony-privacy-shades-835/ Je to celkem pálka, nebo stačí http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/slunecni-clony-privacy-shades-722/ Nevíte někdo jak to v autě pasuje a jestli to aspoň nějak funguje? Editováno: 2. Květen 2013, autor: martin pleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 ahoj, ja mam nemecke sonniboy http://sonniboy.com/ na kratkej fabke a je to super. pasuje to perfektne. mne osobne sa to paci viac ako folie a vies fungovat aj s otovrenym oknom, drzi to pevne, ale pri rychlostiach >100km to huci podobne ako bez clony. domino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Zdravim klubáci, chtěl bych se zeptat zda někdo má tyto clony z aukra http://aukro.cz/protislunecni-clony-pro-skoda-fabia-i-combi-i4025812048.html a jestli jo tak jake jsou zkušenosti s nima. Dost se mi libi jednoduchost montáže, tudíž drží na oknech dobře. Folie se mi na okna moc dávat nechce. Pokud ma někdo nějake fotky, byl bych za ně vděčný. Editováno: 3. Březen 2014, autor: Vit125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Taky hledám a docela bych byl rád, když by tady někdo poradil, kdo má zkušenosti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Zdravim klubáci, chtěl bych se zeptat zda někdo má tyto clony z aukra http://aukro.cz/protislunecni-clony-pro-skoda-fabia-i-combi-i4025812048.html a jestli jo tak jake jsou zkušenosti s nima. Dost se mi libi jednoduchost montáže, tudíž drží na oknech dobře. Folie se mi na okna moc dávat nechce. Pokud ma někdo nějake fotky, byl bych za ně vděčný. To vypadá super, teď jde o to, jestli se stím smí jezdit normálně v provozu a zda to vážně sedí jak je na obrázku. Nic méně, ta barva co je z venku tak předpokládám, že bude černa..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Je tady na clony několik témat. I jen ve Fabiích. Vesměs stejný provedení jak originál od Milotecu. Já mám Milotec a vypadaj takle http://forum.skodahome.cz/topic/38113-hrášek/?p=1361828 Jezdit se s votevřenejma vokýnkama dá v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 ahoj, ja mam nemecke sonniboy http://sonniboy.com/ na kratkej fabke a je to super. pasuje to perfektne. mne osobne sa to paci viac ako folie a vies fungovat aj s otovrenym oknom, drzi to pevne, ale pri rychlostiach >100km to huci podobne ako bez clony. domino Sonniboy/ ClimAir nedělají na F1 combi, nebo jsem je tam nenašel. Já má ty z prního odkazu, a v pohodě, ale mám je od loňského "Ježíška", takže ještě nemám zkušenosti s jízdou s otevřenými okny. Tam se ty úchyty nelepí, ale zasouvají pod tu gumu. Jen ty na páté dveře jsou ze dvou kusů, to je trochu nevýhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) máš teda ty z aukra? :-) mohl by si udělat fotky jak to vypadá? Editováno: 5. Březen 2014, autor: Pawouk Necitj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 nene, mám ty od Privacy Shades. nemám tam takový ten plastový úchyt, je tam jen stužka, která se dá schovat pod tu clonku, a nikde to nekouká. Fotky jsou stále stejné, zakývají celé okno. Nevím co bych měl víc fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Tak jsem si objednal ty z Aukra, až přídou tak sem hodím fotky a zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ok, dej vědět jak vypadají, jsem na to zvědavej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Měl bych na Vás, kdo to má dotaz, jak jde vidět přes tu zadní clonu když se dívám do zrcátka, je to v pohodě? Uvažuji už delší dobu o nich, ale mám strach, abych to pak hned nestrhl, že nic nevidím.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ve dne je ven vidět v pohodě. V noci to je trošku horší. Já měl ve zpátečkách LEDky a stálo to za .., teď mám jiný žárovky a je to lepší. Ale musím dodat, že mám pokovený skla na 50% propustnosti. Když se podiváš na odkaz co sem dával vo pár příspěvků vejš, tak tam sou fotky i z auta ven. Je tam na nich krásně vidět propustnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 to: Vítězslav Rauch Tak jak to vypadá s clonama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Takže objednáno 8.3. a zrovna dneska dorazily. Neměl jsem zatím čas je nasadit (mám dvě malý děti a manželku co pořád něco chce ) Omrknul jsem jenom jestli je to komplet a na kvalitu zpracování - vypadá to v pohodě. Více poreferuju a fotky hodím až to bude na autě. Kdyžtak se ptejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 V klidu žádný kvalt, rodina má přednost to je jasná věc jen jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Takže objednáno 8.3. a zrovna dneska dorazily. Neměl jsem zatím čas je nasadit (mám dvě malý děti a manželku co pořád něco chce ) Omrknul jsem jenom jestli je to komplet a na kvalitu zpracování - vypadá to v pohodě. Více poreferuju a fotky hodím až to bude na autě. Kdyžtak se ptejte... Ahoj už jsi měl čas nafotit ty sluneční clony na autě , mám v plánu je kupavat tak jse chci podívat jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Luďa, trochu mimo mísu, ale zeptám se tady. Na fotce č. 1 máš na zadních dveřích těsnění na vnější vnitřní hraně kolem dokola plus jedno silnější ve spodní části. Podle barvy auta zřejmě nějaký r.v. 2001. Máš to i na předních dveřích? Pak je trochu nejasně vidět nějaký pruh přímo na prahu, to je taky nějaké těsnění? Na to těsnění kolem dveří jsem narazil na obrázku v DP, tak jsem zapátral, ale Etka je zobrazuje jen s popisem "číslo dílu neexistuje".Na mé 2004 žádná taková těsnění nejsou, ale určitě bych je přivítal Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jestli myslíš to co já, tak to je obyč okenní těsnění z Baumaxu nebo Hornbachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Dodělávka? To sem teda blázen.. v DP je to origo, tak sem si říkal, že to tam původně dávali.. OK tak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 jojo, dávalo se do prašných oblastí (Saudska Arabie apod), kde vane hodně písku, řekl bych tak do roku 2003. Já mám tohle přední těsnění ještě originál (našel jsem ho v nějakém eshopu), na zadní dveře jsem už nesehal. No nic zpět k tématu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Zdravím všechny. Dotaz na sluneční clony: rozhoduji se zda elektrostatické folie /ty se dají sundavat/ nebo tyto textilní - z toho důvodu,že v autě mám uděláno spaní a když jsou tmavé folie tak dovnitř není vidět. Jde o to nakolik je dovnitř vidět když jsoupoužity ty textilní clony, mě se zdá že to sice cloní ale průhlednost zvenčí do vozu zůstává vysoká. Tedy- je asi rozdílkdyž se budu dovnitř dívat z blízka nebo z větší vzdálenosti. Ty textilní se mi líbí, že fungují i jako protihmyzové sítě. Dík za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 A hlavně cloní i když pootevřeš okýnka, to u folií nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak včera mi clony dorazili. Koupil jsem ty z aukra. Montáž byla jednoduchá, do pul hodinky hotová, jen na patejch dveřích jsem nepřišel jak tam zadělat přiložený plíšky na přichycení, ale naštěstí clony tam jsou dost na fest a nechali se chytit pod ten vrchní plast. Až pojedu večer do práce tak vyzkouším jak držej za jízdy s otevřenými okny, jsem zvědavej jak to ty plíšky podržej, protože na jednom okně jsou jen 3. Ty plastový uchyty jak jsou výš vyfocený vypadají pevněji. Zítra udělám nějaký fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Také uvažuju o clonách, zaujaly mě Privacy Shades. Zatím jsem objevil nejnižší cenu zde: http://www.uvcarshades.co.uk/privacy-shades-skoda-fabia-estate-p-3933.html U nás jsou vesměs o dost dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.