ave123456 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ahoj chtěl jsem Vás poprosit zdali jste někdo montoval tažné na octavii 2 a nemáte fotodokumentaci z montáže zapojení canů ,kabelů , v jakých místech atd.....nechci zbytečně rozebírat věci co se nemusí...zkoušel jsem hledat a odkazy byli většinou už nefunkční ,koupil jsem tažné s originál jednotkou a kabeláží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Mexhanika je jasna a alektrika do predu se taha can, 30a a 15a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 jj mechaniku uz mam a kabely stočený v kufru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 (editace) Presne ako ti napísal p2p. Potrebuješ sa dostať na poistky a k BCM / BSG (podľa toho či máš facelift alebo predface). Oboje nájdeš vpredu pred vodičom. Čiže všetky káble z ťažného pretiahni ľavými prahom až dopredu. Pozri si tento návod. Je síce na neorigo ťažné ale máš tam zobrazené PINy aj poistky na ktoré to ide: http://www.svcnachod.cz/pdf_ml_el/SK017D1_17660.pdf Editováno: 12. Listopad 2015, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Tady zase někdo nehledal... Témata spojena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 hledal ale měl jsem s tím honičku špatně se mi to hledalo jinak díky moc podle toho bych to měl dát super !!! díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras842 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 zdravím,zapojoval jsem elektriku tažného na O2 (mám tu krabičku) a nevím jak dostat kabel na + pol na baterku?už jsem to natáhl až dopředu k pojistkám.neví někdo jak se dostat přes palubku do motorového prostoru?nebo mě napadlo vzít napájení z pojistky co není obsazená?tím pádem by odpadlo řešení jak dostat kabel pod kapotu.díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 já to připojil v kufru od zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 co to je za blbost? zapojuje se 3x stálé plus a 1x spínané přímo do pojistkovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 zdravím,zapojoval jsem elektriku tažného na O2 (mám tu krabičku) a nevím jak dostat kabel na + pol na baterku?už jsem to natáhl až dopředu k pojistkám.neví někdo jak se dostat přes palubku do motorového prostoru?nebo mě napadlo vzít napájení z pojistky co není obsazená?tím pádem by odpadlo řešení jak dostat kabel pod kapotu.díky za rady. Pokračuj laskavě v tomto tématu, jenž se týká přímo elektriky tažného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 zdravím,zapojoval jsem elektriku tažného na O2 (mám tu krabičku) a nevím jak dostat kabel na + pol na baterku?už jsem to natáhl až dopředu k pojistkám.neví někdo jak se dostat přes palubku do motorového prostoru?nebo mě napadlo vzít napájení z pojistky co není obsazená?tím pádem by odpadlo řešení jak dostat kabel pod kapotu.díky za rady. Tak jestli máš kabel už vpředu tak u pojistek určitě stálé plus najdeš, ale jinak u o2 se stačilo napojit od zásuvky v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras842 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Tak jestli máš kabel už vpředu tak u pojistek určitě stálé plus najdeš, ale jinak u o2 se stačilo napojit od zásuvky v kufru. ano kabel už mám vpředu u pojistek.právě že od té krabičky kterou mám u zadního podběhu je ten kabel co příjde na + je dlouhý cca 5 metru tak jsem uvážil (a podle plánku) že to příjde napojit na baterku.právě že jsem tažné odzkoušel na vozíku když jsem to teda připojil na + z baterie(přes dveře) tak vše fachá jak má.jen jsem řešil zda lze ten kabel nějak dostat pod kapotu od těch pojistek.ale máš pravdu že by to šlo i z toho zapalovače v kufru.no nic asi to vemu z té pojistky která je neobsazená.jen ted řeším jak to na to připojit když je tam vstup pro tavnou pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) No pod palubovkou je bud primo privod od baterky ze ktereho je pak rozvedeno 12v dale, a nebo najdi nejaky hrubsi vodic s 12v a napoj se primo na to, samozrejme jeste pres pojistku (u elektriky k taznemu by primo mela byt i s takovou plastovou blbinou do ktere se dava), coz sou dle meho nazoru nejjednodussi reseni. A kdyby so to chtel vazne dat az na baterku (myslim si ze zbytecne) tak je pod palubkou pruchodka se svazkem kabelu do motoroveho prostoru. Editováno: 30. Březen 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 podle mě když se podíváš na které pojistce má být tažné ,tak to plus tam bude přivedeno ,jen ten svůj drát napinuj a dej proti na tu pojistku tak aby pojistka byla funkční .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 pojistky pro TZ z výroby nemají osazené vstupní svorky 30 - musí se dát protikus a připojit ke svorce 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras842 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 No pod palubovkou je bud primo privod od baterky ze ktereho je pak rozvedeno 12v dale, a nebo najdi nejaky hrubsi vodic s 12v a napoj se primo na to, samozrejme jeste pres pojistku (u elektriky k taznemu by primo mela byt i s takovou plastovou blbinou do ktere se dava), coz sou dle meho nazoru nejjednodussi reseni. A kdyby so to chtel vazne dat az na baterku (myslim si ze zbytecne) tak je pod palubkou pruchodka se svazkem kabelu do motoroveho prostoru. Ok zítra to jdu řešit.zkusím se napíchnout asi z te neobsazené pojistky.(samozřejmě přes pojistku která je k tomu dodána.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Zdravím,poradil by mně prosím někdo jak napojit 13 polovou zásuvku u Škody Ostavia II rok 2006.Žádný servis nyní v okolí nemá čas aby mně tažné namontoval,Tažné ještě namontuju z toho takový strach nemáme ,ale nevím jak s tou zásuvkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 1) je více typů elektriky,každá vyžaduje svoje zapojení 2)u elektriky jistě máš schéma zapojení,tak podle toho 3)nejsme jasnovidci,abychom věděli,co máš za elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 aha promin,zasílám odkaz.A kde má prosím Octavia přípravu pro elektroinstalaci? https://www.tazne.cz/univerzalni-elektropripojka-13pin-cc-can-p5554/?cid=22313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 za tie peniaze je to totálna sprostosť a treba tam dať originál elektriku , krásne zapojenie na cany , na poistky , napájania karavanu aj dobíjanie funkčné , funkčné esp , funkčná kontrola žiaroviek , alarm , diagnostika,odpájanie senzorov , kvalita zásuvky a iné funkcie čo táto čínska čarovná krabička nevie . akurát ktovie či bude pekne pasovať na neorigo ťažné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 přesně.Kup originál na zapojení na CAN.Žádnou přípravu tam nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 aha a poradí mně někdo ,kde to připojit?To musím vytáhnout někde ze svazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Cetl sis vubec ten navod, ktery je v tom obchode ke stazeni? Mas to pripojit bezprostredne k zadnim zarovkam. Ja bych si to do auta ale rozhodne nedaval a sehnal bych originalni elektriku tazneho. To uz je ale tvuj boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Evidentně nevíš,o co jde.Svěřil bych to opravdu někomu,kdo ví co a jak než vyhořet nebo zničit jednotky v autě-což se opravdu dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates118 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 to zvládnu,jen nevím kde najdu těch stálých 12V.nebo jak to tam dotáhnout k té baterii.Nevíte jestli u toho zadního světlometu je někde stálých 12V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.