SITMIR Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Přemýšlím o koupi tohoto doplňku. V autě je totiž při jízdě s pootevřeným oknem příšerný kravál. Pomůže to, zlepší se to nebo je to jen estetický doplněk? Rád bych slyšel Váš názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 U mňa vo Felícii určite pomohlo, mal som len predné. A neprší dovnútra. Pri klime neviem, či budú využité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Tak já na ty minitrasy klimu nepouštím takže pokud to pomůže tak super. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Za sebe doporučuji i když se to mnoha lidem na fóru na mém autě nelíbí. Neocenitelné při mrholení atd. že neprší do auta na což si mnozí tady taky stěžují. Já preferuji především praktickou stránku věci a jízdní komfort. Editováno: 1. Červen 2014, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Díky za názor chlapi. A vzhledově myslím že to nevypadá vůbec špatně. A když to bude ještě k tomu fungovat. Objednáno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Je to polské HEKO ale zatím jsem spokojen. Uvidíme jakou bude mít životnost plexi na sluníčku než začne praskat a zmléční. Na předchozím autě jsem měl taky HEKO celou životnost vozu a vydržely tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Když to nebude O.K tak dělám v práci s pár Polákama tak dostanou po hubě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 ja mam taky heko a pohoda. a vypada to dobre. mozna ze je to videt na mych foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jo, koukal jsem. Krásné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 dik. taky sem si ho stavel podle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Tak ofuky nainstalované. Vypadá to slušně a navíc to i funguje . Jsem spokojen a ještě jednou dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 mozete mi prosim niekto popisat ako prebieha montaz ofukov ? je nutne nieco rozoberat alebo sa to tam len zastrci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Montáž probíhá bez problémů, práce opravdu na chvilku. Návod je např.zde : http://www.youtube.com/watch?v=hwH2G2fdd2E#t=45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tak ,tak. Je to desetiminutovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Z důvodu airodynamického hluku při otevřených okénkách jsem také nainstaloval ..... hluk trvá, možná se zesílil, a cirkulace vzduchu se snížila. Tak pro mne jsou naprd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Měl jsem na předchozí O1 a už to nechci. Krom té výhody pršení do auta při pootevřeném okénku jsem jiné výhody nepostřehl. Hluk byl stejný a spíš nevýhody, jako že v myčce se ti kartáče nedostanou logicky pod ten ofuk a musel jsem vždy dočišťovat okno pod ofuky ručně. U manželky zase se to těsnění od toho vymačkalo tak (když jsem byl nucený ofuky odstranit), že pak mělo sklo vůli a trvalo několik měsíců než si to zase trochu sedlo. tak že i když jsem taky spíše praktický člověk tak už nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Taky o tom přemýšlím...páč mě sere že když je na autě voda třeba po ránu a já si chci otevřít okénko a vyvětrat tak to všechno steče na mě....:-(a vůbec se nedá při dešti jet s mírně otevřeným okýnkem....pamatuju se že u favorita jsem měl ofuky a v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Tak nepřemýšlej a instaluj. Vždyť máš zkušenosti z předchozího auta. A voda tě už srát nebude. Já osobně jsem s ofukama na Karkulce zatím spokojený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Na FI jsem měl ofuky a tak jsem je namontoval i Rapida(4 ks),jsem spokojen. (výhody byly tady už popsány) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Huci to, strasne pocut uz pri 80km/h toto je obrovska nevyhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Já žádné ofuky nepostrádám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Ofuky jsem měl na Fabii I, tam nebyla klima tak, že okna furt pootevřená ve dne i v noci, ale byli problémy z dojezdy oken furt to vracelo někdy to byly nervy. U Fabie II, byla už klima a tak jsem to nekupoval kvůli těm dojezdu, že se to zas bude vracet. U Rapide je klima, ale nejsou dojezdy oken takže problémy nejsou, zůstaly výhody. Editováno: 25. Červen 2015, autor: 056152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 taky sem si chtěl koupit v e-shopu škody zasterky a ofuky,ale neslo to! ofuky jedině s montáží ve škodovce. nevíte proč je nutna montaz škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Tak je nekupuj u Škodovky.je milion e-shopu kde to koupíš taky a u zástěrek je mi srdečně jedno jestli jsou ze Škody nebo odněkud jinud když pasují a fungují. To samé ofuky. Editováno: 7. Září 2015, autor: SITMIR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 mě spíš zajíma ten duvod,proc to chtej montovat oni! abych neco nepokazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.