Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já jsem si zimní dokoupil i s disky v jednom pneuservisu a pak jim jen kola dovezl. Když mi auto dorazilo, tak mi ho jen zdarma v rámci dobrých vztahů přezuli a letní zabalili a dali do kufru. Zimní jsem si kupoval sám z důvodu, že bůhví jakou značku by mi dali a 6500 za nové zimní gumy Nokian i s disky není tak moc. Tohle je vlastně jeden z důvodu proč jsem zvolil 66kW verzi, abych měl 14" zimní kola, kde jsou levnější gumy.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jo, podobna, ale combi parkuje v Praze mezi Pankracem a Budarnou - je to nejaka realitka a ma to na sobe tmavozelene polepy. Nazivo ta barva nevypada spatne...

Vloženo

Jeste jsem videl F3C v cihlove oranzove (nevim, jestli je to ta Tangerine - tahle mi prisla vic oranzova) a pak F3HB v Wild Rose nebo jak mi to rikal. Takova Rio vic do cerveno-ruzova.

Oboji taky zajimave. Jen to ma i sve nevyhody - ta druha byla tuknuta do dveri a pry na to vůbec nejde sehnat opravna barva, protoze SA na to opravnou tuzku nevyrobi a objednat to ve vetsim mnozstvi, to uz by se musely strikat minimalne cele dvere nebo bok, nehlede na cenu...

Vloženo

Proč by mělo bejt něco podezřelýho na autě prodávaným v rámci firemního programu výrobce "Roční vozy"? To auto někdo pracující pro ŠA půl roku až rok používal jako polo-služební, najel s ním nějaký kilometry - a pak ho odevzdal v rámci programu k důkladný kontrole a odprodání - když si samozřejmě předtím objednal novější. Cena za auto s takovým nájezdem a vejbavou skoro v plný palbě odpovídá.

Vloženo

Ideální je odkup od škodováka co měl auto na operativní. Já mám f3 v ceně 395t a po roce je odkup za 295t. Za ty prachy nekoupite jetou Style s pakety a 81kw. Ideální odkoupit a po roce prodat. Dle mého ideální volba s minimální ztrátou.

Vloženo (editace)

Souhlas s Ekkarem.

Jeste bych doplnil ze velke firmy co maji radove stovky skodovek maji pro zamestnance vyjednane zajimave slevy a proto se jim (ten zamestnancum, soukr auta) vyplati tocit auta po roce a obratem koupit nove

Sam budu auto v podobne konfiguraci prodavat v lednu a pocitam s podobnou cenou. 

Editováno: , autor: havrosh
Vloženo

Jo, myslel jsem si to že je z operáku nebo tak něco, ptám se protože nové stojí pomalu k 400tis a minule jsem sháněl pro kamoše 3 Fábii combi, po zjištění VIN auto bylo tak omlácený a prodejce tvrdil že je v pohodě. :)  Asi do toho půjdu, zjistím si jestli s tím něco nebylo a budu s manželkou o tom přemýšlet. :)

Vloženo

Myslím, že to bude ok. Já mám vlastně tu samou co je v tom odkaze a spokojenost. Jak uživatel auto vrátí, cenu si zvedne dealer. My budeme odkupovat za 294. Předtím jsem měl Roomstera, kde odkup byl 240 a ještě teď je prodávají okolo 290t.

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Vloženo

Spíš se bojím toho že mě to před barákem někdo šlohne, před měsícem mě někdo šlohnul před nádražím na parkovišti mlhovky+sklíčko v zrcátku, asi se to někomu hodilo, náhrada mě stála 4tis na inzerát, jinak bych ve škodovce cvakl 7tis za nové. Z té krádeže mám strach, garáž nemám. :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...