Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Uprimne... nebylo by lepsi zavolat tomu dealerovi a zjistit to od nej? Preci jen, nemame kristalove koule ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Zdravím Vás přátelé. Zhruba za měsíc budu kupovat nový vůz a jeden ze dvou horkých kandidátu je nová škoda fabia combi. Vzhledem k ceně přemýšlím nad motorem 1.0 MPI ve výbavě ambiente a potřeboval bych poradit, jestli to nebude úplně špatná volba. Myslím vzhledem i k spolehlivosti motoru, trochu se bojím těch vysokých otáček, která tato verze točí....z motorem jsem se už projel, bratr má sice citigo, ale tam je to zpřevodováno úplně jinak....Nicméně musím dodat, že nejsem žádný závodník...po dálnici 110 _ 120....jezdím spíše krátké trasy do 10 km a jednou za 3 měsíce cca. 400 km po dálnici Morava a zpátky, tedy roční nájezd cca. do 10 000 km. Combi bych rád z důvodu objemu kufru jako takového, nebudu v něm převážet tam a zpátky pytle brambor, nebo cementu. Jde mi o to, že tam dám kočárek a nemusím přemýšlet jak ho tam dám. Ve vozidle budeme maximálně jezdit 2 a mimino . Předem děkuji za rady a zkušenosti, Marcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Môj osobný názor sa stotožňuje s recenziou : http://www.autohit.cz/testy/129090-skoda-fabia-combi-1-0-mpi-tri-hrnky-pro-rodinu Záver recenzie: Motor 1.0 MPI však zbytečně omezuje využitelnost automobilu, důvody jsme rozebírali výše. Rozhodně doporučujeme připlatit si 16 tisíc korun za čtyřválec 1.2 TSI/66 kW, který z fabie učiní skutečně univerzální a plnohodnotný vůz pro široké spektrum úkolů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Mám 1.2 tsi 66 kw kombi a když jsem začal uvažovat o koupi, tak jsem chtěl 1.0 55 kw protože i tahle motorizace by byla lepší než u mého předchozího auta (vw golf 3 1.9D 47 kw) a i to mi přišlo na moje ježdění ok. Měl jsem ale na přemýšlení o výbavě a motorizaci dost času a nakonec jsem vzal 66 kw a jsem za to rád, protože pomalu se dá jezdit i se silnějším motorem ale ten výkon navíc a nižší otáčky se opravdu občas hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Dustojne se da dneska jezdit se vsim a pokud neni pozadavek na dynamiku tvou prioritou, pak se neni ani s 1.0 MPi ceho obavat. Na druhou stranu je potreba rict, ze auto je zpravidla (tak jako tak) velka investice na nekolik let a je dobre zvazit, zda tě ten relativne maly usetreny obnos (16tKč) nebude pozdeji mrzet. Ruzna vybava se da nasledne domontovat/dokodovat, motor ovsem zustane. Osobne bych doporucil priplatit za TSi 66kW. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Jednoznacne priplatit. A nejezdit po dálnici 110km/h. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Zkus si precist vlakno kolegy z fora, viz. http://forum.skodahome.cz/topic/133387-combi-10-ambition-pacific/ jak se mu v tom jezdi... Obcas sem jeste chodi, tak treba ti jeste stihne rict nejake svoje postrehy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Pro LPG jedinecna volba, mam s vybavou style. Velmi spokojeny. Ale je pravda, ze ten vykon tam zase az tak moc velky neni, ale jezdim na spotrebu a ne na rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Díky pánové za cenné rady....rozhodl jsem se připlatit za silnější motor... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) v pondělí jdu podepisovat...co vy na to..dá se to?..je to jenom barva s kolama bez konfigurace..podepisovat budu i s sunsetem atd Editováno: 21. leden 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Jó, když se Ti líbí, tak proč ne. Budeš jezdit Ty, a nebo máš auto na OKRASU???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 no kazdý den nejezdím..spíš výlety a hlavně i 2x ročně Chorvatsko ..a mám rád být něčím vyjmečný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) Upřímně, ty kola blee. Ta barva je jakási zelená? (ve vzorníku myslim novinka) ale nevím jestli je to ta co myslím. Naživo jsem ji viděl v Autonově a chvíli jsem i zauvažoval proč jsem koupil rallye green, ale fakt jen chvíli Jestli je to přesně ta barva tak naživo je fakt pěkná. Nemám teď možnost jít na PC a v mobilní verzi konfigurátoru mě to tu barvu nenabízí abych zjistil zda je to ona. Je to ta co má Rapid Scout na reklamních snímcích nebo jiná? Editováno: 21. leden 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) je to v konfigulátoru pod zvláštním lakováním za 15900..to je metla? nebo ne .. barva Limetka..jj viděl jsem ju na Rapidu Editováno: 21. leden 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Jo je to metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 tak s černéma kolama nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) Zkus klasika stříbrné. Furt mi přijdou černá kola hezčí než ty červené, ale to je jenom můj názor. Ta červená se tam moc nehodí. Editováno: 21. leden 2017, autor: Mics0d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) Editováno: 21. leden 2017, autor: vasnivykolista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Být vyjímečný je fajn, ale červený se k tomu fakt nehodí, ty stříbrný jsou super. Vyjímečný budeš už jen s tou barvou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 ještě jsem našel pistácijovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) Už tá farba auta je výnimočná a dosť upútaš pozornosť, červenými diskami by si to však podľa mňa zabil. Táto pistáciová vyzerá zaujímavejšie, len som ju ešte asi nevidel naživo.. ja som za strieborné klasiky disky. Spomenul som si na tento test.. na Rapide Scoutline pistáciová vyzerá dobre.. http://auto.pravda.sk/testy/clanok/403951-test-skoda-rapid-spaceback-scoutline-1-2-tsi-s-novymi-konmi/ ..a na bezscoutovej Fabii bude určite tiež. Tak ešte Google vypľul aj toto.. akurát s halogénmi.. Tak a google našiel aj odkaz na toto fórum tu: Editováno: 21. leden 2017, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Tak to bude ta pistacie co jsem viděl ta je metla Ta limeta bude co poslal brrrrm a nebude asi metaliza. Takže brat určitě pistacii co ma rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Ale pánové,,,,,,,,, každý ať si koupí co se mu líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 MilanHos.. no práveže ja som dal na googli vyhľadať pistáciovú.. čiže všetky tie fotky a odkazy by mali byť pistáciové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.