ben06 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 To je za studena? Dolej po horní rysku a pozoruj za stejných teplotních podmínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Když otevřeš nadobku, pohne se hladina, nebo zůstává stejná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Je to zastudena a hladina se nepohne. Jinak dolít g13 jak je na nádobce co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socfabia Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 před 13 hodinami, Malta napsal: pročti si to zde https://forum.skodahome.cz/topic/134632-10mpi-update-44kw-na-55kw/#comments a pak se rozhodni Ďakujem za info. Prečítal som a usúdil, že z 44kw RS nespravím:-)) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 přesně a za případné problémy na STK s emisema apod. to opravdu nestojí. Taky bych uvítal minimálně vyšší krouťák, ale kde není ani smrt nebere , tak je potřeba se s tím naučit žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Má tento typ motoru řazení zpátečky stále dozadu nebo došlo v průběhu výroby k inovaci? Někde jsem četl, že u dnešních motorů MPI má převodovka (MQ 100?) řazení stejně jako všechny ostatní škodovky, tedy dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 nene, je to stále dozadu, ke sjednocení došlo až u F IV, tedy u motoru MPi 59kW, kde je to stejně jako u TSI-ček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 Zdravím mám otazecku. Mám motor 1.0 MPI 55kw . Zkoušel jsem kolik auto asi nejvíc jede. Jde mi o to , že auto by mělo jet až 170 km. Mi auto krásně táhne . Drží i do mírného kopce klidně 140. Ale po rovině či z mírného kopce jsem ( zkoušel co to dá ) a prostě ve 148 km jako když utne. Prostě se úplně zastaví zrychlování ( otáčky asi 4700 ) . Jako kdyby to začalo omezovat. Mám úplně základní verzi. Nevíte v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 hm, divné, měl jsem ale reál je samozřejmě níže Co to je za rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 7/2015 výbava active. Najeto 85000 Auto fakt šlape a táhne krásně. Normálně zrychluje a pak před 150 jako když utne. Nevím jak to popsat. Jako by tam byl nějaký omezovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 zeptám se možná blbě, ale máš na levé páčce omezovač rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 (editace) Píše, že má základní verzi, tedy asi Active a ta taky měla omezovač rychlosti? Nevím to určitě, ale jsem toho mínění, že ten omezovač tam byl až od výbavy Ambition. Navíc omezovač rychlosti se dá vyřadit sešlápnutím plynu na doraz a ještě by mu tam musela svítit kontrolka zapnutého omezovače, čehož by si asi měl všimnout. Zakopaný pes bude pravděpodobně v něčem jiném. Editováno: 6. Září 2022, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 pravda, tu základní verzi jsem přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 (editace) Před hodinou, Jirka Menšík napsal: Zdravím mám otazecku. Mám motor 1.0 MPI 55kw . Zkoušel jsem kolik auto asi nejvíc jede. Jde mi o to , že auto by mělo jet až 170 km. Mi auto krásně táhne . Drží i do mírného kopce klidně 140. Ale po rovině či z mírného kopce jsem ( zkoušel co to dá ) a prostě ve 148 km jako když utne. Prostě se úplně zastaví zrychlování ( otáčky asi 4700 ) . Jako kdyby to začalo omezovat. Mám úplně základní verzi. Nevíte v čem je problém? Zkoušel jsi podřadit na nižší rychlostní stupeň, třeba na 4 a jít s otáčkami nahoru? Není problém u tohoto motoru točit klidně 6.000 otáček, těch 4.700 tedy nic moc, navíc když píšeš, že i z mírného kopce to přes ně nejde. Osobně po rovině mi to u tohoto motoru ukázalo na dálnici tachometrových 185 km/ hod, samozřejmě po hodně dlouhém zrychlování. Editováno: 6. Září 2022, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 Teď jsem to zkoušel. Měl jsem možnost jen na okresce to pořádně protáhnout. Ale jen na trojku. Tak 6000 otáček a asi 115 km. Na čtyřku bych potřeboval dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 to by odpovídalo, 120 točím do 6500 před omezovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.