Přejít na obsah

Kódování funkcí na Fabii III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

Zdravim

mam ziadost na odbornikov,hladam oznacenie(kody) jednotlivych svetiel na FABIU 3 nieco ako na fotos

ps:dufam ze som v spravnej sekci us ma ras admin vykopol ako psa a navyse ma zdr.al ze naco mi to bude??????? 

takuto odpoved som necakal

jedine co som nasiel vysvetlenie na golf ale nic na FABIU3

mam predne svetla sLED

odpoved na otazku ADMINA-Na co mi to bude/Co tam hledam=======samozrejme na kodovanie :kol-147:  :kol-147:

Editováno: , autor: ubtik
Příspěvek off topic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty, Pawouku, asi dost naivní otázka, ale nebylo by jednodušší mu poradit/nasměrovat ho (třeba hned napoprvé), než ho tady je*at? Na co mu to bude?! Co je komu do toho.

Tak trochu očekávám, že za svůj troufalý dotaz dostanu taky varováni, ale naštěstí mi to hypotéku nezdraží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nebudu každého vodit za ručičku jako malé dítě, dostal nějaké pokyny, tak nechť se jimi řídí... A že zpětně edituje příspěvek a doplňuje ho údaji, které tam předtím nebyly a teď si stěžuje, že dostal vynadáno, také o něčem svědčí. Každému je snad jasné, že světla jsou součástí exteriéru, tudíž to patří do sekce exteriér, maximálně by se dala tolerovat sekce elektrika. O kódování tam totiž nikde nebyla řeč - proto jsem se ptal, na co mu to je. ubtik byl uražený a ještě drzý, já nemám zapotřebí se zabývat podobnými existencemi - potřebuje poradit, v pořádku, ale musí to mít nějakou úroveň a štábní kulturu. Jak to, že 99,99% ostatních uživatelů s tím nemá problém? Vždy se ovšem najde jeden ignorant, no holt narazil.

 

Pro příště vás žádám neplést se do věcí, které jsou v kompetenci moderátorů fora a o kterých z pochopitelných důvodů nemáte a nemůžete mít patřičné a dostatečné informace. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

nevím, to je spíš nějaký druh myšlení konstruktéra - např. jako odklápění sklopených zrcátek už po otevření dveří a ne po zapnutí zapalování. Někomu to nevadí, někomu ano např. když si v autě něco zapomeneš. Tak toto je tvůj případ, tobě toto chování vadí a dalších 100 lidí toto chování respektuje a přizpůsobí se :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Byl uz nekdo, kdo ma dokodovane napriklad staging na garancce s autem ? Zajimalo by me jestli to nejako resi, nebo je lepsi to vypnout

se furt bojíš, to auto sis pravděpodobně koupil ty a škoda už ho nevlastní. To že si tam něco nakoduješ je každému šumák, jediné co se může stát, že tě upozorní na to, že vyšla novější aktualizace na nějakou jednotku a smažou ti třeba staging. ale to je tak asi vše.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o popis instrukce na dokódování LAP timer - nějak se mi to zatím nepodařilo - na jaké adrese dokódovat? Ještě mě zaujal příspěvek na možnost dokódování zavírání a otevírání oken při vypnutém motoru, dá prosím někdo popis instrukce kde kódovat? Díky moc, případně mail na oplocky@gmail.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...