romanm Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Zdravím, mám někde přerušený kabel od altíku(modrý) do centrální ř.j. (xs4/9), nesvítí kontrolka dobíjení a dobíjí až při 2200 ot. Natáhl jsem kabel venkem a vše šlo ok. V cestě je ještě svorkovnice na příčné stěně a tak jsem se dal do demontáže stěračů a tím jsem i skončil. ANI ZA BOHA JSEM TY RAMÍNKA NESUNDAL. Nenáte na to někdo nějaký fígl? Dále bych chtěl poprosit o radu kde hledat to přerušení kabelu když to nebude v té svorkovnici na dělící stěně. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 stěrače sundáš sikovkama a drátek je přerušený v patici na převodovce směrem od chladiče.Když to zvedneš ,tak to uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Dík za radu vyzkouším, i když ty stěrače jsem sikovkama zkoušel, na tu patici mrknu jestli ji najdu Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Tak jsem drátek v patici našel a " neměčtí soudruzi" tam asi opravdu udělali chybu, neboť dva tak slabounký drátky a úplně holý nemají asi šanci na dlouhý život. Ten modrý byl upadený a ten druhý upadl když jsem odpojoval svorkovnici. Takže ještě jednou děkuji za perfektní radu Jinak ty stěrače šli až dvojrameným stahovákem, kde jsem šroub stahováku musel dotáhnou tak, že už to vypadalo že něco uletí, pak na něj ještě praštit kladivem a teprve potom to odskočilo. Kulák na řízení jde lehčeji. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos07 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Zdravim Mam Fabii 1.4 Tdi combi a mam problem s kontrolkou dobijeni vubec nesviti po nastartovani alternator nedobiji az kdyz se otacky dostanou nad zhruba 2500 otacek Chtel jsem se zeptat kam presne vede ten modry drat jak se tu o nem pise Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Zdravim Mam Fabii 1.4 Tdi combi a mam problem s kontrolkou dobijeni vubec nesviti po nastartovani alternator nedobiji az kdyz se otacky dostanou nad zhruba 2500 otacek Chtel jsem se zeptat kam presne vede ten modry drat jak se tu o nem pise Diky za odpoved Vede od alternátoru do ř.jednotky BSG.Většinou je přerušený ve svorkovnici u převodovky.Viditelný ze spod auta po sundání krytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos07 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Díky za typ byly upadlé oba dva draty hnet za tím konektorem Automobilka ušetřila zhruba 5 cm drátů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Vede od alternátoru do ř.jednotky BSG.Většinou je přerušený ve svorkovnici u převodovky.Viditelný ze spod auta po sundání krytu. Chcem sa Vam touto formou poďakovať. Bez tohoto príspevku by som asi na to tak lahko neprišiel. Modrý kábel bol roztrhnutý 10cm za svorkovnicou na vrchu prevodovky a ktomu bol schovaný v plastovej trubke. Potiahol som ho a div sa svete roztrhnutý. Po predĺžení všetko OK . Ešte raz dík. mirob Golf IV1,9SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 No vidim, ze mam taky isty problem s kontrolkou dobijania... musim na to pozriet no ale v tejto kose.... snad bude cez weekend teplejsie.. Nemal este niekto problem ze nesvietil "znak" otvorenia dveri, ani pri nastartovanom motore?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Pokud nemáš elegance, tak smůla. Někde je tady vlákno, kde jsou vypsány budíky, které umí signalizaci otevřených dveří. Většinou to ale uměly jen výbavy elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.