Přejít na obsah

dobíjení + stěrače

romanm

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám někde přerušený kabel od altíku(modrý) do centrální ř.j. (xs4/9), nesvítí kontrolka dobíjení a dobíjí až při 2200 ot. Natáhl jsem kabel venkem a vše šlo ok.

V cestě je ještě svorkovnice na příčné stěně a tak jsem se dal do demontáže stěračů a tím jsem i skončil. ANI ZA BOHA JSEM TY RAMÍNKA NESUNDAL. Nenáte na to někdo nějaký fígl?

Dále bych chtěl poprosit o radu kde hledat to přerušení kabelu když to nebude v té svorkovnici na dělící stěně. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost.

Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem drátek v patici našel a " neměčtí soudruzi" tam asi opravdu udělali chybu, neboť dva tak slabounký drátky a úplně holý nemají asi šanci na dlouhý život. Ten modrý byl upadený a ten druhý upadl když jsem odpojoval svorkovnici. Takže ještě jednou děkuji za perfektní radu :palec2::palec2::palec2:

Jinak ty stěrače šli až dvojrameným stahovákem, kde jsem šroub stahováku musel dotáhnou tak, že už to vypadalo že něco uletí, pak na něj ještě praštit kladivem a teprve potom to odskočilo. Kulák na řízení jde lehčeji.

Roman

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
Zdravim

Mam Fabii 1.4 Tdi combi a mam problem s kontrolkou dobijeni vubec nesviti

po nastartovani alternator nedobiji az kdyz se otacky dostanou nad zhruba 2500 otacek

Chtel jsem se zeptat kam presne vede ten modry drat jak se tu o nem pise

Diky za odpoved

Vede od alternátoru do ř.jednotky BSG.Většinou je přerušený ve svorkovnici u převodovky.Viditelný ze spod auta po sundání krytu.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...
Vede od alternátoru do ř.jednotky BSG.Většinou je přerušený ve svorkovnici u převodovky.Viditelný ze spod auta po sundání krytu.

Chcem sa Vam touto formou poďakovať. Bez tohoto príspevku by som asi na to tak lahko neprišiel. Modrý kábel bol roztrhnutý 10cm za svorkovnicou na vrchu prevodovky a ktomu bol schovaný v plastovej trubke. Potiahol som ho a div sa svete roztrhnutý. Po predĺžení všetko OK . Ešte raz dík.

mirob Golf IV1,9SDI

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...