Host julio Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Zdravim, mohl by mi nekdo poradit co delat kdyz se po dlouhem stisknuti tlacitka na DO k zavreni vozidla nesklopi zrcatka? Uz se mi to stalo cca pred 2 tydny. V servisu to zpravily za 10min. a nechal jsem tam 600kc. Pry to byla nejaka chybka na el. sedacce...ani sami nevedeli proste znova vyresetovali sedacku a jelo to. A ted to dela znova... Nevi nekdo jak si to opravit aniz bych musel nechat dalsich 600kc v autorizovanem servisu? Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 myslím, že bez VAGu to moc nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Prostě je už slabá baterka se sedačkou to nemá nic společného. Tj. když nastartuješ motor a necháš 15 minut jít nebo to projedeš tak to zase půjde a ještě za běhu je sklopíš přes ten ovladač na dveřích a pak vrátíš zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Asi to bude baterka, koupil jsem novou a zitra vymenim, jel jsem cca 100km a manualne z interieru po dojeti zrcatka nekolikrat sklopil a nic. ..v navodu pisou ze musim do servisu s vymenou baterie...to mi prijde trosku smesne...nebo je u toho nejaky problem? Elektronika nebo neco v tom smyslu? Po vymene baterie by se meli rozsvitit vsechny kontrolky a po ujeti dostatecne vzdalenosti s protocenim volantu by melo byt vse ok ne? Dekuji za pripadnou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Já jsem ji sice neměnil ale pouze odpojoval (výsledek je stejný) a normálně jsem ji zpátky zapojil a vše bylo OK. Žádný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Ok, zitra se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Baterie vyměněna, v klidu bez problému vše naskočilo po ujetí pár metrů a protočení volantu. Zrcátka ale stále nefungují takže baterií to nebylo. Opět mě teda čeká Škoda servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Neviem ci motorceky zrkadiel maju samostatnu poistku, ale skontroloval by som aj tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 (editace) Je sklápění standard u SII? EDIT - tak se mi taky sklopily :-) Jak je odklopím? DO při podržení stáhne okna, zrcátka jsou stále sklopená. EDIT 2 omluvte idiota, co neumí najít najít na ovladači příslušnou polohu pro sklápění :-) Editováno: 27. leden 2015, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Odklopení otočením klíčku v zapalování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 dělá mi to samé, baterku bych netipoval, je relativně nová. Přes vnitřní ovladač to jde a přes DO ne... díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) zkus stahnout okna dálkou , jestli ti jde dolu okno řidiče , když ne zvedni dálkou , dej zapalování a stahni okno normal čudlem , zase vrať , vylez a zkus sklopit zrcadla dálkou .... u někoho to pomůže Editováno: 8. Březen 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No tak u me to nakonec vyresil servis. Vymenil jsem baterku, zkousel jsem ruzne zde doporucovane kombinace s klickem i bez a nic. Bylo to hotovo za 10min. a stalo me to 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 díky za tip, zítra vyzkouším. dneska přilezu domu až v devět a to už se mi fakt nic chtít nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 a řekli ti čím to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Pry ve chvili kdy byla slaba baterka system prestal nektere funkce aktivovat...tak pry mozna proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Mno tak se to vyřešilo samo :-) pro jistotu jsem nabil do plna baterku - nic... Pak jsme jeli s familijou autem na výlet - při zamknutí stále nefungovalo, vrátim se dom do garáže, zkusim a už to fungovalo :-) Editováno: 16. Březen 2015, autor: keymaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sat Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ahoj,mně to dělaly nedojeté okna.Když se zrcátka nesklopí,nedošlo , hlášení že okna jsou dovřena.Už to ani neřeším obyčejně někdo zmáčkné posuv okna ,ale to nedojede na pozici třeba vypnutím klíčku.Systém neví kde je okno a nedá souhlas zrcátku.Nástartuj a udělej kalibrační jízdu na oknech dolů a nahoru Pak vysedni a zkus zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmar Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ahoj, mám supa II asi měsíc a sklápění klíčkem až do včerejška fungovalo. Teď mám ale stejný problém. Ovladačem zrcátek zevnitř funguje, ale podržením zamykání na klíči ne. Vyzkouším ještě rady co jsem se tady dočetl. Ale kdyby někdo věděl, tak ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmar Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Takže zatím vyřešeno. Jak bylo napsáno od HANZTD, dělalo to asi nedojeté některé z oken. Po prvním stažení oken dálkou se otevřely všechny krom u řidiče. Nato jsem řidičovo okno stáhnul normálně zevnitř a znovu projel všechny dálkou. Nakonec vše funguje. Díky za pomoc viz. výše. Editováno: 10. Duben 2016, autor: maxmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Taky sem měl stejný problém tedka a pomohla rada od HANZTD..... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 taky jsem se s tím setkal, byly to okna, stačilo je dát úplně dolů a zase nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmar Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 (editace) Tak a už je to tady zase, ale s tím rozdílem že už nejde vůbec nic. Řidičovy dveře absolutně bez šťávy a nejdou ani zavřít, musím ručně klíčem. Nejde levá strana takže zadní levé dveře taky né. Vypadá to na přerušený drát nebo tak něco. Zahýbal jsem husím krkem ve dveřích a od té doby ani ťuk. O víkendu se na to podívám a uvidím co s tím. Editováno: 23. Květen 2016, autor: maxmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmar Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Tak to byl přerušený napájecí kabel. Zapájeno, zaizolováno a opět vše funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 A náhodou jak nastavit aby se zrcátka sklopila už při zamčení a né až při dlouhém stisku tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.