Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dávate si ještě někdo na sedačky ušít orig. potahy? Já do toho asi půjdu i když to neni zrovna levná záležitost ( u nás v salonu mi řekli, že cena začína od 3500 ). Ale když se něco stane, dá se to sundat vyprat a sedačky jsou jako netknutý. Co vy na to ?

Vloženo

no ono když se něco stane, tak se dá sundat i to čalounění ze sedadel a hodit do pračky. Spíš je to dobrý, že když se stane něco zásadního, tak potahy prostě vyhodíš a používáš ty původní. Jen bude trochu problém, že budou totálně zahnojený a stejně je budeš muset čistit. Ten vrchní potak je před sedajícím prachem neuchrání, naopak ho tam podrží např. při luxování.

Vloženo

<sarkasmus>

Já rozhodně, dám si tam potahy úplně všude, volant omotám páskou, místo velurových dám všude gumové koberce. Na zadní sedadla a do kufru si dám kostkovanou deku. Na boky auta nalepím černý ochranný lišty a na kraje dveří dám takový ty černý gumy s červenou odrazkou. Taky nainstaluju zástěrky jak na přední tak na zadní a taky si koupím takovej ten potah na předním masku, abych jí neměl zničenou od kamínků. Jo a sundám anténu, ještě by mi ji někdo ukradl.

</sarkasmus>

Vážně, podle mě je to naprostá hloupost. Spočítej si už jenom to, že případné vyčištění sedačky tě bude stát mnohem míň než nějakej potah. Navíc utrpí design a funkčnost. Za mě rozhodně jedno velké ne.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Mas recht , zvlast z vybavy style :) ty jsou k sezrani :) ... nastesti v Madu jsou tak hodni ze dovedou udelat vzor Fiii na Fii sedacky :)

Editováno: , autor: jozzi
Vloženo

To budou originální potahy přímo na fabii, po instalaci ani nepoznáš, že tam nějaký jsou. Nedával bych je tam, ale mám dvě decka a psa, který když jede v autě tak se občas pobleje. A kolik tě vyjde profi vyčištění jednou ročně?

Vloženo

Ono taky záleží na kvalitě toho orig potahu, v FII sportovní sedačky byly bomba a ten potah po pěti letech byl v podstatě netknutý, ale třeba klasické elegance potahy vím, že se tu hodně diskutovalo, že se brzy začali žmolkovat atd...ono pak když člověk auto prodává a sedačky jsou v 100% stavu, tak to hned taky vypadá jinak...

Nicméně já bych si ty potahy taky nedal, neměl jsem to nikdy rád...

• o 1 rok později...
Vloženo

mám jeden dotaz, čekám na F III kombi, mám F I combi a řeším, když za mnou sedí dcera v sedačce, tak mám špinavou sedačku zezadu od jejích bot, tak mám dotaz, zda jste to někdo neřešil, jestli by v tomto případě nějaký potah nepomohl, i když taky nejsem zastánce potahů a libí se mi ty sedačky jak jsou

Vloženo

mám jeden dotaz, čekám na F III kombi, mám F I combi a řeším, když za mnou sedí dcera v sedačce, tak mám špinavou sedačku zezadu od jejích bot, tak mám dotaz, zda jste to někdo neřešil, jestli by v tomto případě nějaký potah nepomohl, i když taky nejsem zastánce potahů a libí se mi ty sedačky jak jsou

Já to řeším, že ji vždy sundáme boty. Potahy nechci.

Vloženo

A nebo takový ten závěsný organizér na opěrku hlavy. Když stojí auto v garáži nebo na zahradě fajn, ale na sídlišti se museli vyndávat hračky, nikdo neví jaká fetna nebo chmaták půjde kolem a vymlátí kvůli tomu okno. V zimě, jak má vyšší boty to trvá déle, ale sundávám je rád, malá už to hned ví :D.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, táta si vybral ve škodovce potahy, ale řekli mu, že montáž vyjde na 2000,-, je tak složité je namontovat doma, nebo je fakt lepší ty prachy za to dát?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...