wirer Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Odporucam si na LED ziarovky hlavne v pripade PJ urobit ciarku na ventilator, aby bola jasna stredna poloha. Ked je LED v svetle, cipy nie je vidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 no, az ja je budu menit tak to na 99% bude s vyndanim svetel takze to snad pujde lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Ak svetla von, musis potom na regloskop pre nastavenie. Uz ich nikdy nevratis ako boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 nemali ste problém na STK s LED ziarovkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Mám jen interiér a zpátečky. Na zpátečky při STK udělal tytyty a prej že mě za to může vyhodit, teď budu dělat jako že to nevidím a příště si tam dejte to, co tam má být. Je to čtyři roky zpět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ahojte, otázka - keď dám do smeroviek ledky, rýchlosť blikania ostane rovnaká ako pri žiarovkách ? Či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 zavisi od pouzitych LED. zatial mi vsetky fungovali ako mali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Mnou nakúpené blinkrové ledky z Aliexpresu blikajú normálne a dokonca ani nehlásia vypálenú žiarovku. Iba "značkové" Osram Ledriving mi to hlásili, ale aj napriek tomu blikali normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 A ešte jedna otázka - menili ste niekto zelené podsvietenie tlačítiek v interieri na biele? Nejaké tipy?, aké ledky tam idú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Napis k @wirer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Ahoj, nesvítí mi zadní couvací světlo. Na pravé straně. Je někde videonávod na netu jak vyměnit tuhle žárovku ? Dle manuálu se musí se sundat celé zadní světlo :( Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Ano, vyšroubuješ ty dva šrouby, co jsou vidět, když otevřeš kufr. Potom kývavými pohyby vytáhneš celé zadní světlo směrem ven z auta a odpojíš svorkovnici. Když to vracíš zpátky, tak musíš dát pozor, aby se přívodní svazek zasunul zpátky do auta, jinak se to někde skřípne a do světla pak zatéká voda. Je to popsané v dílenské příručce v sekci "Demontáž a montáž zadní skupinové svítilny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Ano sundas cele svetlo..ale neni to slozity jak to muze vypadat...prace max na 5 minut... otevres kufr, odsroubujes dva sroubky a svetlo povytahnes...ja si pomaham plastovym páčidlem, ktery dam mezi karoserii a svetlo a povytahnu..pak odpojis konektor a vytahnes svetlo.. nasledne vycvaknes nosic zarovek a vymenis jakou zarovku potrebujes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenys73 Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Zdravím vás pánové, přestalo mi svítit denní levé světlo. Je to LED tuším že 3 nebo 4 kostičky. Prosím vás je to která pojistka? nebo co hledat? Děkuji za rady.... hezké svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Na DRL existuje opravna sada, von svetlo, vyrezat zospodu otvor, vymenit cely modul. Poistka tam nebude ziadna. Ak je chyba skutocne v tom. Stiahni dielensku prirucku, je tam postup 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Zdravím pánové! Předem se omlouvám jestli zde je už něco ohledně žárovek do předních blinkrů do nového modelu Fábia III . Nedávno jsem koupil novou modl r.v.2020 akce 125let . Hledal jsem na netu sadu žárovek pro toto auto , hlavní světlomety jsou H7 a mlhovky H8. Jenže zdá se mi že u prodejců je v tom zmatek. Narazil jsem na další věc která mě velmi překvapila.Jsem ze staré školy a nečekal jsem tohle: Cena žárovky do předního blinkru se pohybuje od 499kč , 614kč a dokonce 866 kč./kus. Asi jsem hodně z laciného kraje ale to musí bít nejméně ze zlata. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10776302-zarovka-blinkru-skoda-20371.html https://www.aci.cz/sq-n-10776302-zarovka-blinkru-s-objimkou-original_d194306.html https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/yeti/rozvodove-remeny-a-sady/24040-zarovka-blinkru-zluta.html Je vsunuta do reflektoru za gumovou krytkou společně s halogeny na dlouhém plastovém držáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 A proč Tě to tak stresuje? Nevím, za kolik se dá žárovka pořídit v ČR, ale třeba na Ali bude za pár šupů. Nepamatuji si, kdy naposled mi praskla žárovka v blinkru za 25 let v autech při každodenním používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ahoj pane! Nic mě nestresuje , jen se divím že konstrukčně by tam klidně vlezla klasická žárovka za 20 kč. Taky jezdím 50 let a v blinkru jsem žárovku neměnil. Ale ta cena je kosmická . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Jenže oni nepotřebují prodávat žárovky za 20 kč :) Proto novější, zářivější, elegantnější dražší model pokud možno s nižší životností :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 To jako fakt. Ono ani nejde o to že praskne, ale časem za pár let se z žárovky oloupe barva, což mě osobně vadí jak bliká pak skoro bíle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 No na tych novych by sa prave osupat nemala, kedze samotne sklo by malo byt oranzove, nie len vrstva na vrchu. Co kazdopadne stale neospraveldnuje tu kozmicku cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) No to jako fakt s tou cenou za žárovku do blinkru? Za obyčejnou H7 do hlavního světlometu dám cca 100,. Kč a teď tohle. No ještě, že jsem ji nepotřeboval, dosud jsem si myslel, že je tam ta stará obyčejná viz např. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10256407-zarovka-blinkru-hella-19269.html Nebo se mýlím? @man.kar jinak pokud máš hlavní světlomety H7 a mlhovky H8 a ten model 2020, tak by jsi tam mohl koupit sadu náhradních žárovek jako mám já tj, viz: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sada-zarovek-pro-fabia-iii-s-mlhovkou/p/6V0052000E Dokonce je tam v sadě i ta žárovka do blinkru co stojí samostatně ten majlant , aspoň dle toho číslo žárovky N 107 763 02, takže by se to mělo vyplatit Editováno: 26. Květen 2020, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) DušanV, to bude asi ta správná krabička já jsem dostal s žárovkou bez patice ,sklo jen s drátky (pro blinkr)která se zasune do držáku.Nejspíš bude pro model do r.v.2018. Je o hromadu levnější jak samotná žárovka tak i krabička. Editováno: 26. Květen 2020, autor: man.kar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 DušanV Podle toho seznamu k té sadě žárovek jsem našel tu správnou , má označení PWY24W . Podle tohoto správného označení jsem na netu našel lepší cenu jedné žárovky: https://www.nejlepsiautozarovky.cz/specialni-zarovky/philips-pwy24w-12174nahtrc1-wp3-3x14-5-4?gclid=CjwKCAjw_LL2BRAkEiwAv2Y3Sa7X6ckbYywuqpNmPtg5em0J6A3o1XWX0Qy0OX9DGmf3wU_mfcq2RBoCp4EQAvD_BwE najdou se i nesoudní prodejci: https://www.svetzarovek.eu/p-164284/k-80/12v-24w-wp3-3x14-5-4-pwy24w-oranzova-elta/ Co k tomu dodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.