Březen 1, 20187 r @los pakos mam na muske 3 servisy v okoli a dam im nacenit prehliadku a potom pojdem do najlacnejsieho. Prvu vymenu si vlastny olej nedonesiem, aby sa dalo porovnat, kolko som dal za vymenu aj z ich materialom. 2000CZK? ved to ani olej nestoji tolko u nich... ja tipujem cenu tak 150-200€ aj s olejom. @Effendija ti to neberiem, ale myslim, ze naklady hravo pokryju pri tych cenach a na skoleniach mozu chlastat este minimalne kapitana morgena.
Březen 1, 20187 r Školenia tak ako všetko ostatné platí majiteľ servisu, nie fabrika, teda si myslím že podnikateľ. Videl si už niektorého podnikateľa, čo to nerobí pre zisk ? Ja zatiaľ nie. Koniec koncov do autorizáku ťa nik nenúti chodiť. Čo príde potom je vec druhá. Ak budeš mať chuť, skús sa pozrieť ako je to v iných, napríklad v Hnojdaji. Čo obnáša 7 ročná záruka a podobne. Ale už sme OT, admin môže kľudne zmazať....
Březen 1, 20187 r Je fakt, ze 800 zni dost. Muj AS mi uctuje TXT Shell do F2 za 384 bez DPH a z toho jeste 10% mi dava slevu. A mnozstvi 3.5l. Ale uznavam do F2 je to levnejsi nez do F3 s promenlivym. Ale holt zalezi na AS jak si nastavi ceny. Jinak oblast ostravsko, takze konkurence AS vysoka. do 15 min autem jich mam docela hodne. Jelikoz i do Ostravy to mam coby kamenem dohodil.
Duben 6, 20187 r Tak kdyby nekoho zajimalo, co se delalo v ramci prohlídky po 90 tisicich... k tomu diagnostika, to sem davat nemusim (bez chyb). Prihodim vam i ucet (bez vymeny oleje, myti a cisteni vozu - to se delalo navíc). Jinak za 14dni jeste bude vymena zadnich kotoucu (rez do hloubky) a silentbloku ramen predni napravy. Uz jsou vydrene a proto to tak vrzalo. Promazani to neresi...
Duben 7, 20187 r @epo osobne mi prijde, ze ten seznam udrzby se porad stejny jen tam pribyva nebo mizi vymena brzdovky Kdyz jsi v 60 menil svicky, kolik to stalo? Ceka me to pristi rok, tak at vim co asi cekat..
Duben 7, 20187 r Tak jasne, ze pokazde prekontroluji vicemene vsechno a vymeni to, co je predepsane. V 60 svicky, tedka brzdovku a filtry, co minule ne. Nevim, nekde jsem tu daval i cenu. Ja tam vzdy necham tak 6tis, ale to je i s olejem a mytim+cistenim.
Duben 27, 20187 r Dostal niekto ponuku testovať servisné služby? Mne prišla a núkajú to za 100 Eur. Moc sa mi nechce do toho lebo píšu hodinu pred servisom a 1/2 hodiny po servise, nakoniec to budú 2 - 2 1/2 hodiny sa s nimi otravovať.
Duben 27, 20187 r Eric_ ja som ju dostal (a to ešte ani servis nepotrebujem, dovtedy na to aj zabudnem... :-) ), ale v rámci mojej zásady - čo funguje do toho nešahaj, tak neviem čo by sme tam nasimulovali... Keď sa niečo pokafre potom im môžem zavolať, 100Eur dolu zo servisu sa vždy zíde...
Duben 29, 20187 r lenze kto ti kde da za 3 hodiny (a to som aj prehnal) 100€? Ja teda tolko nezarabam...
Květen 23, 20187 r Brzy mě bude čekat první servisní prohlídka podle PP. Ten od začátku ukazuje km i dobu přesně 2 roky nebo rozdíl do 30000 km, takže to moc proměnlivé není :-D asi jezdím trasy tak akorát - ani dlouhé ani krátké. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá vyzkoušený nějaký servis v Moravskoslezském kraji, v okolí Havířova, FM, Ostravy, kde bez problému a nějakých omezení berou vlastní olej. V Havířově, kde mi proběhla záruční výměna klimakompresoru jsem se na to ptal a moc se na to netvářili.
Květen 23, 20187 r Já byl na servisní prohlídce v Autocentrále v Třebovicích. Když jsem se ptal, kde kupují tak drahý motorový olej, který mi měnili, tak se mi dostalo odpovědi, ať si příště dovezu svůj. Tak to zkus tady v Autocentrále Třebovice. Objednej se cca 3 týdny předem. Upraveno Květen 23, 20187 r od ralff
Květen 29, 20187 r Nebo zkus v OV Autodružstvo či Unicar, v prvním jsem měnil, ve druhém ptal a prý není problém.
Květen 29, 20187 r Vlastní olej berou i ve FM Autodružstvu. Nemají s tím problém ani tehdy, když ke auto v záruce. Aktuálně je v Autokleveru Nový Jičín obměněno vedení, takže uvidím, jak jsou vstřícní v tomto směru.
Květen 30, 20187 r Super, díky za tipy, nejblíže budu mít autodružstvo FM, tak to zkusím jako první tam.
Červen 21, 20187 r Ahojte, chystám se na změnu na pevný interval, zůstane tahle změna napořád nebo se to musí pokaždé mněnit? Jakou máte zkušenost?
Červen 21, 20187 r Dík, jen se chci zeptat jak jste změnu provedli? Dva Škoda servisy z 5 ve městě mi nechce změnu provést bez výměny oleje. Chci prostě jen překódovat a servisovat jinde toť vše.
Červen 21, 20187 r Nevim, mne to po kazde vymene znova nastavuji. Cekal bych, ze se to udela jednou. Jestli po kazdem resetu pri vymene oleje tam nabehne promenlivy jako default? Nevim. V prubehu intervalubto asi zmebit nejde. Neni jednodussi pockat az ti naskoci doba vymeny u zvoleneho pevneho, nechat vymenit olej a zaroven nastavit pevny int?
Červen 21, 20187 r No oni ti nastavují pokaždé datum další prohlídky podle toho kdy seš v servisu a kolik máš najeto. Změnu na pevný interval jsem udělal klasicky při pravidelné servisní prohlídce a výměně oleje.
Červen 21, 20187 r @zwan nějak nerozumím..chceš jen překodovat a servisovat jinde ? máš ještě auto v záruce, ale nechceš tam servisovat ? nebo jak jsi to myslel ? v autorizáku ti to myslím opravdu bez výměny oleje nepřekodují..
Červen 22, 20187 r před 10 hodinami, ski1961 napsal: @zwan nějak nerozumím..chceš jen překodovat a servisovat jinde ? máš ještě auto v záruce, ale nechceš tam servisovat ? nebo jak jsi to myslel ? v autorizáku ti to myslím opravdu bez výměny oleje nepřekodují.. No už v záruce není byla tam pouze 2 roční základ a nic víc. Kvůli ceny se chci skodovce vyhýbat jak to jen půjde...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.