Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud to máš daleko, tak počkej, určitě to někdo vyzkouší...

Zavírání mi funguje na takovou dálku, jako na otevírání pátých dveří.

Upraveno od KarelM

Nefunguje.

Dvakrát rychle za sebou, to druhé zmáčknutí držet. Pokud nefunguje, tak to asi pro některou výbavu není nastaveno. Nevím.

Tak se omlouvám, musí se to opravdu rychle zmáčknout. Asi jako dvojklik na myši.

Tak parada.
Karle na to jsi prisel nahodou?
Kazdopadne díky za tip[emoji106]

Zahraniční weby. Radu jsem ještě doplnil na zavírání pátých dveří dálkou uvnitř auta -viz výše.

Jak jsi psal tobě to stejně nic neřeší. Ty chceš tu funkci obráceně. Tam to je složitější o to, že odjištění zámku hlídá jen BCMko. Už jsem se to snažil nastavit a výsledek byl zatím ten, že kufr se otvírá jen když stojím za ním, ale zámek odskočí vždy na povel otevření.

To máš pravdu, já bych uvítal krátký dosah na otevírání, děkuji, že se tomu věnuješ.

Tak u MR2017 se mi to nepodařilo vyvolat. Jen špatně mačkám??

Pokud myslíš to zavření, tak klasický dvojklik s tím, že druhé zmáčknutí držíš. Blinkry se rozsvítí a během sekundy se začne zavírat víko. Pokud to nefunguje na MR2017,  pak pomůže jedině Tvá varianta.

Upraveno od KarelM

Mě to funguje :-)

Musíš uznat, že přes tlačítko na středovém tunelu je to lepší. Nemluvě, že pokud už se nastavuje tlačítko uvnitř, lze vyřešit dálka bez tohoto ničení dálkového ovladače a bez modelového omezení.

Upraveno od ferda25

Proto tam to tlačítko je, že postrádá funkcionalitu zavírání je nepochopitelné. Je fajn, že jsi to dořešil za SA.

Upraveno od KarelM

před 23 hodinami, KarelM napsal:

Dvakrát rychle za sebou, to druhé zmáčknutí držet. Pokud nefunguje, tak to asi pro některou výbavu není nastaveno. Nevím.

Fakt to funguje, zkoušeno na 10m Díky za info.

Pokud někomu nevyhovuje červené tlačítko v kufru, lze ho jen jednoduchou výměnou nahradit tlačítek s bílým podsvícením(jako je zbytek interiéru). Vypadá to opravdu pěkně.

Ferdo dalo by se tlacitko v kufru prestehovat na druhou stranu, pripadne tam mit tlacitka dve?
Když parkuju v praci v garazi, jsem pravym bokem a zadkem vozu namacknutej na stenu a na tlačítko se neda dosahnout. Mit tlacitko vlevo, tak neni problem.

Řekl bych, že to řeší použití dálky s mým nastavením jednotky.

To jo, s tim pocitam prijedu na jare. Ale zatim bych musel vytahovat dalku, kterou prakticky vubec nevyndavam.

Mám to chápat, že slibovaná podzimní návštěva nebude??? :D

No bohužel se patrne tento rok uz na Šumavu nedostaneme, takže asi fakt az na jaře :-)

Objednací číslo tlačítka s bílým podsvícením: 3G0 959 831B(originální díl VW) - cena: cca. 540,- s  DPH

Tlacitko.jpg

On 11/12/2016 at 3:28 PM, KarelM said:

Jak jednoduše zavřít páté dveře z delší vzdálenosti (jinými slovy jak zvětšit dosah ovladače pro zavření): Stačí dvakrát rychle po sobě stisknout prostřední tlačítko na ovladači, přičemž to druhé stisknutí podržte. Funguje. Ověřeno.

Řeší to částečně i možnost zavírání pátých dveří pomocí ovladače uvnitř auta, aniž bych musel ruku s ovladačem natahovat dozadu - funguje pouze při vypnutém motoru. 

Taky moc dekuji za tip. Konecne jsem si vzpomnel, ze by to mohlo jit i na vetsi dalku - otestovano na 20m v podzemnich garazich obchodniho centra a funguje skvele.

Dal jsem bílé tlačítko a svítí bíle fakt dobře. . Dobrý nápad :)

Co je třeba rozebrat při výměně?

Vůbec nic,zatlačíš na krátké hraně směrem k druhé plastovým klínem a lehce zapáčit. Bez poškození  čehokoliv jde snadno.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.