Joco776 Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Zdravím, Nevíte jestli jsou stejný PÁS/DEKOR PŘEDNÍCH A ZADNÍCH DVEŘÍ, na sedan a kombi? Mám možnost koupit za dobrou cenu celý tapecírunk na sedan, ale já mám combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Dekor je stejny... Tapec ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 (editace) @p2p ty jo, uz v dobe me prvni audi A6 (2004) a pak dalsi (2009) byli zadni dvere stejne (plech, tapec), lisila se jen kovova obruba kolem skla a sklo. Ktere sli vymenit z dveri na sedana na dvere na kombika. Z interieru taky pasovali zasni sedacky, krom takove casti u dveri, to asi sup ani nema a sedacka sklapeci je az ke dverim. A dnes v dobe unifikace a setreni ze by dokonce menili tapec? Tim se nehadam - nevim, jen ze se mi to nezda. Editováno: 1. Květen 2022, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Tapec na Combi je jinny ta horni cast... Ambient lista stejna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 @p2p pokud to vis, davam ti za pravdu, jen me to prekvapilo, pac to je proto logice unifikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 p2p, Děkuji, přesně o to mi šlo o ty ambientní lišty zda jsou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Nechci zakládat nové téma, tak to dávám sem. Přestalo mi svítit osvětlení přihrádky ve dveřích spolujezdce. Co jsem se díval, není patrné, že by šel ten LED modul z tapecu vycvaknou, asi to bude součást tapecu. Mate s tím někdo zkušenost? Předpokládám, že by to mělo být na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Mas preruseni nejaky drat... uz jsem to zazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Aha, jakože někde ve dveřích prošoupaný? jinak všechno svítí co má, i osvětlení kliky a nápis na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Ahojte. Je možné opraviť listu v palubke? Zvláštne je, že mi prestala svietiť polovička lišty. Myslím, že je niekde zlý kontakt. Poradí niekto? FullSizeRender.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 To by me taky zajimalo zda je nejaka moznost na vymenu toho led prouzku... Co kdyz se mi treba tez poprdi a to to radeji vypnu ale kdyby to slo vymenit? A na netu jsem nikde ten dil led pasku nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Neni tam led prouzek, je tam vlnovod... ledkovod... zdroj svetla dela modul rizenej zbernici LIN... jestli ti odejde modul, da se vymenit, jesli sezenes jinny... nebo opravit ale musis ho naprogramovat... Jestli ses z Brna muzu se ti na to podivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Ja to mam v pohode ale uz sem parkrat videl jak to nekomu sviti treba na dverich nekde vic a nekde min = lista nesvitila cela jako jeden dil ale s ruznyma vic svitivima svetelnyma bodama...no hnusny to bylo tak by me zajimalo jestli to je tim svetlovodem nebo jednotkou teda... Podle toho co pisel tak asi jednotkou? A s ledvodem se teda nic nedela jen s tou jednotkou? (Generator svetla ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Muze byt ten modul vycvaknuty... Neni to tam uplne na pevno.. Pasek pred spolujezdcem ma dva moduly a ostatni po jednom... Z Audi se daji koupit moduly na podsvet nohou, podle nastaveni z infoteimentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Aha no tak teda jeste nehazet flintu do zita rikas kdyz zacne nejaka ta linka svitit nesoumerne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 (editace) Sú to tieto moduly? Cena 25€ za kus je ok alebo sa to dá zohnať lacnejšie? Editováno: 14. Březen 2023, autor: Jozef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Ne... Nedaji se samostatne koupit, je to soucasti list... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Myslel som moduly RGB na podsvit nôh… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasLP Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 Ahojte. Mám S3 2015 s ambiente osvetlením, v ponuke mám 3 možnosti farby. Vie niekto poradiť ako rozšíriť na 10 farieb, pripadne ako pridať ďalšie farby? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 @LukasLPhttps://vwcoding.ru/MQB/esteticLightsCodingRGB/#_16 snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Ahoj lidi, Dodělávám na mém Superb 2016 ambientní osvětlení dveří a paludné desky, zatím jsem natáhl kabel do BCM fialově žlutý na C 29, bílo červený do pojistné skříňky na pozice 14 (protože pozice SC8 už mám něčím na osazený) a hnědý drát jsem dal na šroub (kostru). Změřil jsem kabely a elektrika v nich už je: V červeno bílém je 14,48v. V fialově žlutým je 13,93v. Potřeboval bych vaši pomoc s kódováním. Povolit výběr barvy v hlavní jednotce. Zkoušel jsem nakodovat z tohoto návodu a nejde to, jen se mi zobrazila slunečníku bez barvy. https://www.glaskugelservice.de/codierung/ambientbeleuchtung Předem děkuji všem za všechny informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Dobrý den, mohl by se někdo z vás prosím podělit o 09-adatmap kdo má Ambient lighting Superb 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 (editace) Tak už to mám, přišel nato sám :) Jinak BCM mám pouze 5Q0 937 084 AS . Editováno: 15. Květen 2023, autor: Joco776 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 (editace) @Joco776 kolik jsi měl základních barev? Editováno: 15. Květen 2023, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.