Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Asi kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 ja mam 35 a hlavice vypada jak nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 No krása teda. To je ten služebák z půjčovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 No to je děs. Já mám 18 tisíc a taky vypadá jak nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 20 minutami, Reesha napsal: No krása teda. To je ten služebák z půjčovny? Jo. Dnes jsem ji vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Já už mám třetí hlavici. Vždy to vydrží tak 10 000 km, než začne slézat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 V pondelok som to nahlasil, nafotil si to chlapik, spisal papiere. V utorok volal, ze uz maju skladom material, na dnes sme sa dohodli pomedzi ine roboty ze to vymenia Moja povodna (zhruba rok a pol, 32 000km, prsten mam iba obrucku na lavej ruke) Nova - len ma stve, ze uz nie je s chromovou spodnou castou a aj material je akysi iny, az mi to nepasuje do interieru... musim cim skor ochytat z kazdej strany, a trochu ju "prelestit" voci volantu a rucnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Ten chromovej kroužek nešel přehodit z té staré? Mně to přijde sockoidní takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Riesil to servis ako reklamacku, vsimol som si to az dodatocne. Sockoidne? MR17 dostava uz iba tieto, dokonca i Style... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 A dokonca nie len Fabie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 No jistěže sockoidně. Chromové prvky jsou i na volantu, výdechách topení, ruční brzdě apod. Tyto se do socialek nedávaly nikam. Ale když vám to přijde normální, že se teď na řadičku nedávají, ale vy jste ho tam původně měli, tak O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) Nazdar, 34 tisic a takato.. Je to bez toho chromovehk kruzku vyroba 6/16 neviem ci aj toto spada do zreklamovatelnej kategorie alebo nie... ale volant pouzivam castejsie a tam to nerobi ... a ruku na pake nenechavam vobec neprospieva to moc kulise radenia Editováno: 29. Listopad 2017, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Mě se tohle stalo po prvním roce, hlavici řadící páky mi bez řečí vyměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 (editace) @naschdme ji vymenily v pohode a to nevypadala ani zdaleka tak spatne jako ta tvoje. Mam 06/2016 a chrom krouzek mi dali taky... Editováno: 2. Prosinec 2017, autor: lumpo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Pánové, nevíte z jakého materiálu jsou barevné hlavice řadící páky (červená, šedá)? Je to taky koženka nebo opravdová kůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 On 2. 12. 2017 at 7:48 PM, lumpo said: @naschdme ji vymenily v pohode a to nevypadala ani zdaleka tak spatne jako ta tvoje. Mam 06/2016 a chrom krouzek mi dali taky... Uvidime, dnes spravili fotky poslali garancnemu technikovi na posudenie. Riesil som aj ine zalezitosti ale vysledok bol ze mam pockat kym sa to prejavi viac. Chvalabohu predlzena zaruka to isti . Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Co s tou radickou vyvadite? Moje po skoro 80tis km a 2,5 letech provozu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 nejazdis len na jednotke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Tak samozrejme. Najedu na dalnici, nahazim tam 6ku a uz na to nesaham! (na te fotce je zarazena zpatecka, protoze Construct...) Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 tak vies ja jazdim v 80% mesto... ja ked pridem 8km rano do roboty, tak by som s pakou slahacku so smotany vyslahal tak tebe sa mozno zacne drat pri 200t. km a mne pri 50t. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Jj, to bude tim... jezdit každý den město, tak jsem na tom asi podobne... na ciste mestske jezdeni, kdyz uz bych musel, bych si asi radsi poridil dsg :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 a co takto si kupit kozenu hlavicu a prerobit si to vydrzi to omnoho dlhsie ja to mam tak u mojej fabie 1 a nemam problem jazdim kazdy den mesto planujem to spravit aj u fabie 3 az mi o 2 tyzdne dojde jak citam toto vlakno o riadiacich pakach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Netreba kupovat novu..staci ju za cca 10 eur dat precalunit do kvalitnej calunickej dielne.Hold..koza u VW nieje bohvieaka kvalita.Aj ked hodne zalezi na potivosti ruk a ako casto sa na nu caha.Moja v Superbe dsg aj po 42000 ako nova,uvidime ako vo Fabii v dsg..zatial cca 5000 a tvari sa ok:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 No ja jazdim tiez viac menej mimo mesto a je menej ako tie co tu vidim vid foto ale aj tak ze na nu skoro vobec clovek nesaha nepotia sa mu ruky ani nic tak to je celkom sranda ze to hentak zide dole. Hlavne ze volant a rucna je jak nova ... A sorry ako ale aby som na to sahal ked to je v zaruke a vztahuje sa na to zaruka. Neviem na co by som to daval precalunit. Nehovorim ze to je drahe ale davat to dole rozoberat absolutne neviem ako a neviem co vsetko este ... Tak to musi napadnut len genia v zarucnej dobe... alebo kupovat nejaku neorigo kolotocarinu ked tam clovek moze mat original, toz moj mozna trochu konzervativny nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 No vidíš, já zas nevidím důvod, proč ztrácet čas s reklamací, když mi tam dají stejný koženkový šmejd, který se mi zas oloupe... A jestli s tou kolotočařinou narážíš na mě, tak jsem měl na mysli hlavice 6V0064230B DYT a 6V0064230E YDK ze Škoda příslušenství. Ohledně těch jsem už psal do Škodovky, z jakého materiálu jsou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.