misor1994 Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Napr passat b7 ma dve baterie, takisto aj starsie sharany/alhambry mavali dve. Neviem si predstavit s jednou bateriou tak dlho vykurovat a toboz nie, ked je v aute start stop a rekuperacia. Holt, treba za tym hladat asi emisie, lebo druha bateria znamena min. plus 10kg, aj viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 U benzinu je s NT taky vždy silnější baterka navíc AGM. Já mám vyzkoušeno asi 2 hodiny v kuse a žádný problém, ale musím podotknout že SS a debilní rekuperace se mne netýká.Spát v octě je špatně s topením i bez, vem si spacák a stan nebo když na to nemáš tak hotel [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 (editace) Ahojte. Auto mi stalo 2tyzdne na dvore, kvôli mojej karanténe. Čiže sa s ním nejazdilo.Dnes mi karanténa skončila, tak som chcel ísť ráno na nákup. Bolo - 2'C tak som si zapol Webasto.Po asi 20min. som chcel naštartovať... Ale batéria bola KO Tak som pripojil štartovacie káble a s pomocou druhého auta naštartoval. Za celý deň som prejazdil asi 200km.Ziadny problém,auto štartovalo. Keďže tým, ako som chcel naštartovať a batéria sa mi úplne vybila, tak som prerušil Webasto, tak sa začalo z jeho uloženia (pod pravým, spolujazdcovym svetlom) veľmi dymit. Treba nechať Webasto "prečistiť" ? Alebo to nechať tak... Editováno: 27. Březen 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 Myslím nic nedělej. Tohle se občas stát může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 Neřeš to. Zakouření způsobilo právě vypnutí topení "násilně " =nedošlo ke klasické vypínací sekvenci, kdy topení přestane hořet a ventilátor pak ještě odvětrá spalovací komoru .Uvidíš, že se bude příště chovat normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 (editace) Ahoj, netušíte někdo jestli se dá opravit? Chtěl jsem vyměnit baterku a vypadl na mě klínek z párátka a plíšek. Editováno: 7. Květen 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Tak se mi cuplík podařilo přiletovat. I tak je pro jistotu na cestě nové ovládání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaculik007 Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Ahoj, netušíte náhodou, jak změnit interval ohřevu u NT? Používám přes škoda connect a zaboha mi nejde změnit z dvaceti minut. Musím nastavit v autě? Přitom ta appka mi změnu nabízí, ale při spuštění se zase vrátí na dvacku. Díky Faltas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Čau, ta aplikace je nemocná, (ne)funguje mi to podobně, zkus to nastavit několikrát po sobě. Např mám nastaveno 20min v autě, v aplikaci nastavím 10min a stejně se to pustí na 20min. Když to pustím podruhé přes aplikaci na 10min tak už si to pamatuje těch 10min. Auto si jakoby zapamatuje poslední provedeny cyklus. Někdy to nejde přes aplikaci pustit vůbec :( Toť moje zkušenost. chování se může v průběhu roku menit podle aktuální verze aplikace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaculik007 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Díky, tak to se chová ta moje stejně. Budu si s tím muset nějak pohrát. Když se mi na něco podaří přijít, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 A nastavujes iba odpalenim cez appku ze na 20min,alebo nastavujes program,kde si nastavis pozadovanu teplotu a cez apku zadas iba pozadovany datum a cas odchodu a auto si podla vonkajsej teploty vypocita cas,kolko musi na dosiahnutie tebou nastavenej teploty kurit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaculik007 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Nastavuji jenom přes appku, jenom zapnout nebo vypnout a chtěl jsem změnit ten čas, ale přes tu appku se mi to nedaří. Nicméně vyzkoušel jsem nastavit v autě na rádiu a hle on se interval propsal do appky, to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 V aute vobec nic s nezavislym kurenim nerobim,iba na zaciatku som pre pochopenie par krat vyskusal.Fungujem iba cez apku,nudzovo cez dialkovy ovladac,ked spadne apka.Skusal som schvalne vcera viackrat po sebe cez apku tu zmenu casu,ako si pisal a vpoho u mna zakazdym tolko,kolko som minut nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaculik007 Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Tak mám asi nějakou nemocnou appku. Za boha jsem minuty změnit nemohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Nemoze to byt tym, ze auto nema dobry signal na to aby sa pripojilo? Mne poslednu dobu neide ani updatnut stav vozdla atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Vypadky Skoda Connect,casto robia aktualizacie,casta udrazba.....no,neslape im to tak,ako by sme si predstavovali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Zdravim panove. Dnes jsem chtel vyzkouset nezavisle topeni abych mel jistotu ze v zime az ho budu potrebovat bude funkcni ale po stisknuti tlacitka na klimatroniku bezelo asi pul minuty a vyplo se. VCDS mi vypsalo tuto chybu: Addresa 18: Pøídavné topení Labely: SVO\5Q0-963-272.clb Objednací èíslo øídící jednoky: 5Q0 963 272 F HW: 5Q0 963 272 F Systém a/nebo verze: STH-MQB 007 0072 Kódování: 9309 Èíslo dílny: WSC 73430 790 00063 ASAM Dataset: EV_AuxilParkiHeateWOS 002018 (SK48) ROD: EV_AuxilParkiHeateWOS.rod VCID: 392EDCAAA9D643AFCE8-806C 1 nalezena chyba: 0139 - Obìhové èerpadlo B1382 15 [008] - preruseni nebo zkrat na plus Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání pamìti info o závadì: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 16 Poèítadlo resetù: 44 Kilometry: 59008 km Datum: 2020.10.05 Èas: 04:52:37 Nezávislé topení: provozní stav: Porucha systému 71 Teplota chladicí kapaliny nezávislého topení: 19 °C Teplota chladicí kapaliny: 21 °C Stav bìhu motoru: zjištìno Zásoba paliva: 25 l Topný výkon: 0 W Zkusil jsem pres akcni cleny spustit obehove cerpalo a sledovat merene hodnoty. Jakmile jsem ho zapl tak naskocilo na cerpadlo 12V ale hned to spadlo a vyhodilo to chybu viz. vyse. Chci se tedy zaptat jestli se stalo nekomu neco podobneho a je to tedy obehove cerpadlo. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Tak dnes jsem vymenil obehove cerpalo za nove a vse funguje tak jak ma. Stare cerpadlo jsem rozebral abych zjistil co je spatne a asi stacilo ho jen vycistit. Bylo v nem spoustu usazenim z chladici kapaliny. Po vycisteni cerpadlo bezi bez problemu. Takze jestli se vam nekomu stane stejna zavada zkuste cerpadlo rozebrat a vycistit a myslim ze bude zase makat jak ma. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kopčák Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Ahoj, mám čerstvě Kodiaqa 2019 a překvapilo mne, že nezávislé topení nelze nastavit pouze na všední dny. Buď je zde možnost denně a nebo pak každý den zvlášť. To mi přijde dost nešťastné v momentě, kdy bych si dovolil odhadnout, že velké množství lidí chce na všední den auto vyhřát ráno na cestu do práce, ale o víkendu ráno nikam nejezdí. Nebo jsem přehlédl nějaké nastavení/ vychytávku? Díky moc, MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 (editace) @Martin Kopčák Neprehledl. U MIB 2 a 2.5 je potreba kazdy den aktivovat vyhrev na den pristi (to je ta volba vsedni dny).. nelze to vyuzit jako "kalendar" s automatizaci, jako mela napr O2. Tohle udajne (nemam potvrzeno a nehledal jsem) umi az MIB 3 Editováno: 15. Říjen 2020, autor: M_ike 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 topeni lze planovat na max 3 casy, klidne i na ten stejny den, popr na cely tyden pro dany cas, ale nejde to jak pises na "jen" pracovni dny. nejjistejsi je vstat, zapnout na dalku dle pocasi (ovladacem / appkou), nasnidat se a vyrazit ;) stejne tak kdyz pak jedu z prace a je hnusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bockelman Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Ahoj, máte někdo zkušenosti s doinstalováním NT posléze (tedy ne z výroby)? Aktuálně o tom dost uvažuji, tak by mě zajímaly nějaké postřehy, případně doporučení kde a co tam nechat dát... (diesel 140kw, automat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Zdarvim, nevite jestli je nastaven nejaky casovy interval pro nezavisle topeni kdyz ho nastavim v aute ze v napr. 15:00 ma byt vytopeno na 25°. Stalo se mi ze jsem mel nastaveno topeni ze budu odjizdet v 15:00 ale kdyz jsem prisel k autu ve 14:50 uz netopilo. Po nastartovani mela chladici kapalina 50° takze topeni bezelo ale z nejakeho duvodu se vyplo. Venkovni teplota -17°. Napadlo me ze topeni se zaplo ve velkem predstihu aby stihlo vytopit auto na pozadovanou teplotu jelikoz byla docela zima a kdyby byl nekde nastaven nejaky cas ktery nesmi topeni prekrocit tak by se topeni vyplo (jen moje domněnka). A nebo topeni jede stale do te doby nez sviti rezerva v nadrzi nebo RJ baterie hlasi male napeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Všechny 3 věci co si vypsal způsobý vypnutí topení. U času je myslím hodina. Nebo to dosáhlo požadovaný teploty dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Cas,ktory sa nadstavuje v aute,alebo cez apku je cas odjezdu,to znamena ze si auto samo riadi cas kurenia podla nastavenej teploty na klimatronicu a podla vonkajsej teplotyAk teda telotu nastavenu na klime dosiahlo skor,je mozne ze sa samo vyplo.Ci sa vypne samo aj vtedy,ked ho odpalis trebars na predom nastavenych 20min cez dialkove oskusane nemam,ale zalezi to od vonkajsej teploty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.