jandis Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Carista není trial. Na Google Play je full verze, jen je zamčená. Odemkneš ji pomocí Lucky Patcheru stejným způsobem jako beta verzi. Viděl bych to že je problem v Caristě, že nepozná Leona. Použil oficiální verzi a pošli report vývojáři. Nebo komentář v obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Klidně jim pošli vzkaz skrze report a problem v aplikaci. Reagují prakticky do druhého dne a vcelku to promptně řeší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Jo a můžeš se stát beta testerrm pro seat leon mk 3 facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Ale MR2016 není FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kester Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 A odpovedia aj ked som si Caristu nekupil ? Stano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Jo, odpovedi. Posli jim zaroven debug soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 @Kester mozes sem dat prosim patchnutu verziu 3.6.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Děkuji uživateli @sk0d@ za všechnu práci. Pročetl jsem celé vlákno a po zakoupení adaptéru na českém eshopu jsem si právě aktivoval protočení ručiček a cornering. Na víc zatím není čas. Zajímavé, že protočení začne fungovat až po vytažení klíčků ze zapalování. Já 8x vypnul a zapnul bez vytažení a protočilo to jen 2x. Pak až po vytažení klíče je vše ok. Zajímavé ještě je, že 3.7 beta27 mi staging vůbec nenašla, pomohla až 3.6.5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Stále se inovuje. Udržel jsem se v beta programu a momentálně se pracuje na - zamknutí vozu ovladačem při nastartovaném motoru- houknutí při zamknutí/odemknutí ovladačem- alarm pomocí klaksonu a výstražných světelHodně věcí přibylo, např. zobrazení síly ventilátoru v režimu auto, nastavení svítivosti couvacích světel v % atp. atp. Pro lidi, kteří vlastní VCDS, VCP nic zajímavého, ale pro lidi, kteří mají adaptér a Caristu, je to krok vpřed. Carista se hodně přibližuje těmto diagnostikám. Nikdy je nenahradí, to je jasné, ale z 90% dokáže udělat stejnou práci, jako výše zmíněné diagnostiky. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Dneska jsem si všiml nové funkce, viz.“show follow traffic regulations disclaimer in infotainment” Chápu vyznam této věty, nicméně moc nerozumím tomu, co to má zobrazovat v infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Neni to ta funkce, jak si nastavis urcitou rychlost a kdyz ji auto prekroci, tak te na to upozorni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Osobne> opravdu netuším. Nově v CARISTOVI: - možnost zkalibrovat palivoměr - možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ. - možnost nastavení tuhosti posilovače řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Mate nekdo aktualni beta verzi k dispozici ? Podelte se kdyztak Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonarik Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Je třeba opravit Lucky Patcher Carista_3.7_beta_42.apk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Cracknutou verzi (jak sem dával vždycky sk0d@) nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 @LukášCBR Co myslíš tou kalibrací palivoměru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 [mention=88930]Martab[/mention] “Fuel tank capacity calibration” 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Kde tam tie vsetky nove funkcie vidite? Plati to len pre najnovsie modelove roky? Mne tam nove neukazuje nic uz par verzii.. (MR2014) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 [mention=32821]mioa701[/mention] Je to v rámci beta testování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Tak carista 3.7.42 crack od @ladinek123 po mě chce zaplatit za aktivaci HHC, takže to asi není cracknuté. Tak jdu zkusit poprvé ten Luckypatcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Jiřík Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 (editace) Ahoj, neřešili jste někdo problém s aktivací automatického zamykání při jízdě? Ať to zkouším jak to zkouším, tak vždycky poté, co použiji dálkový ovladač, tak to přestane fungovat. Nastavím a funguje to, ale jakmile zamknu/odemknu ovladačem na klíči, tak to přestane fungovat. Dokonce ani známému se to s nějakou koupenou profesionální diagnostikou nepovedlo :/ Octavia II, FL, 2009 Editováno: 13. Červenec 2018, autor: Petr Jiřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Měl jsem to nastavené na Octavia II FL a fungovalo to bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Tak super, verze 3.7.42 po opravě LP funguje a nabízí mi pro Rapida MR17 minimálně o půlku víc možností, než ofiko 3.6.5. Aktivováno HHC, dotankování v L, logo v infot. atd. Jen ten posilovač řízení jsem tam nějak nenašel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubert69 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 V 12. 7. 2018 na 10:59, LukášCBR napsal: Osobne> opravdu netuším. Nově v CARISTOVI: - možnost zkalibrovat palivoměr - možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ. - možnost nastavení tuhosti posilovače řízení Ahoj Lukáši, která verze Caristy odstraňuje chybovou hlášku LED osvětlení SPZ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Ahoj, aktuální 3.7 beta 370045, ale fce se objevila už od verze beta 370043. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.