gngngn Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 (editace) Skvěle, díky za odpověď. Takže není blbost mít bezklíčové zamykání a ještě tam dát Construct? Editováno: 10. Červen 2017, autor: Malta necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Ne, není dostaneš slevu na pojistném a odradí to zloděje, překonat to lze sice snadno, stačí otevřít kapotu, stáhnout řadící tyče z převodovky, zařadit trojku a odjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 (editace) Díky. Jinak tedy uf... 7 tisíc za něco, co se takhle snadno překoná. že by mě to přesvědčilo se říct nedá:-) Editováno: 10. Červen 2017, autor: Malta necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 (editace) Měl jsem na všech autech od Formana Alarm, Construct a pískované kody. A samo pojistka. Tak nějak můj standard. Jenom je zase odemykání teď zase vpravo na tunelu místo v šaltpáce. Editováno: 10. Červen 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Nazdar hoši. Chcem sa spýtať hlavne slovenských členov, čo kupovali fabku v hotovosti, odkial maju poistky a za ake ceny? Chcem combi 1.0 81kW. A zvažujem či lizovat alebo kupit v hotovosti aj ked sa viac vytrepem z prachov. Ked sa berie na lizing da sa manipulovat neako s poistkami? teda zeby som si sam niekde uzatvoril, alebo musim brat tie cez skodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Jen přes VW finance a to i na úvěr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 ja som bral v hotovosti a poistku mam v kooperative. pzp za 74 a havarijna za 235 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heavy408 Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Kooperatívu by som nedoporučoval sú s ňou problémy. Ja mám allianz pzp + havaríjna 360 ečok.. (1,2 tsi, 66kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 PZP v Kooperatíve až tak veľmi nevadí. Ale havarijnú poistku by som si tam po mnohých skúsenostiach nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 (editace) Mne najlacnejšie PZP ponúkala Komunálna za 69€, ale havarijnú dala drahšiu, ale aj tak som šiel tam, keďže som sa chcel vyhnúť Kooperatíve. Ale ďaleko som neutiekol, keďže je to tiež Vienna Insurance Group a teda rovnaké praktiky ako Kooperatíva, o čom som sa už aj presvedčil. Allianz odo mňa pýtal za PZP+HP asi o 100€ ročne viac ako Komunálna. Ale minule som sa bavil s kamarátom a zhodli sme sa, že najlepšia poisťovňa je tá, v ktorej máš niekoho známeho. Paradoxne minulý týždeň sa mi ozvala známa z Kooperatívy, tak som to hneď využil a skúšam cez ňu pretlačiť vybavenie škody na mojom aute (vinník má Kooperatívu). Ak sa jej to podarí, asi si tam presuniem havarijnú. Editováno: 25. Červen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Ahojte. Ked som auto buchol o plot ja, preplati opravu poistovna? Havarijne poistenie mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 A v zmluve o havarijnom poistení máš napísané čo ? Spoluúčasť a podrobné dôležité detaily . Áno, preplatí, len potrebuješ od polície hlášku o škodovej udalosti.To len pre istotu, záleží na každom súdruhovi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Spoluúčasť 5%. To fakt potrebujem hlášku o škodovej udalosti od polície? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Mám pocit, že políciu musíš volať iba ak ti škodu spôsobil niekto cudzí. Pri vlastnom poškodení by nemalo treba. Pozri riadne podmienky k svojej poistke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 nevím jak na sk, ale u nás ... mladá měla v létě menší autonehodu, nikomu se nic nestalo, jen na autě a havarijko s 5% spoluúčastí. Policajty jsme nevolali. Jen jsem po telefonu zjistil co a jak, nechal odtáhnout auto smluvní odtahovkou do smluvního servisu (shodou servis naproti baráku) a pak tam šel při vyzvednutí zaplatit 5 táců ... o nic jiného jsem se nestaral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Zistim, len mam trocha strach, že ked som to spravil ja, ci to poisťovňa preplati. Ale dufam ze hej, ta havarijná nie je najlacnejšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 proč by neměla? U mě to bylo tak, auto je na mě, smlouva je na mě (tuším jsme tam kdysi psali jako druhého řidiče moju), s autem jela mladá a nikdo neřekl ani popel, že není uvedena ve smlouvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 ked uzatvoris poistku tak vacsinou dostanes neaku karticku, kde mas asistenciu a cislo a dobre je tam zavolat, ze co mas robit... z havarijky ti to preplatia nad ramec spolucasti... len tazko povedat, ci bude poistovna potrebovat spravu od policajtov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 úskalí bych viděl v úplně jiné věci. Havarijní pojištění slouží ke krytí škod při dopravní nehodě a zákon o provozu na pozemních komunkacích říká: § 47 (1) Dopravní nehoda je událost v provozu na pozemních komunikacích, například havárie nebo srážka, která se stala nebo byla započata na pozemní komunikaci Takže si dej hodně velký pozor, co té pojišťovně přesně řekneš. Plot určitě není součástí pozemní komunikace a je klidně možné, že ani jeho okolí v tvém případě tento status nemá - zjistíš z katastru nemovitostí. Je hodně velký rozdíl, když dostaneš smysk a prolítneš plotem, a když se při zajíždění (nedej bože vyjíždění) do dvora netrefíš do vrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Treba presne pozrieť všeobecné poistné podmienky (VPP) k tvojej poistke. Moje havarijné poistenie poisťuje v zmysle VPP podľa čl. 2 aj riziko: e) havária zavinená vodičom poisteného motorového vozidla (t.j. je zodpovednosť alebo spoluzodpovednosť vodiča poisteného MV). Čiže nešpecifikuje dopravnú nehodu, ale všeobecne haváriu, ktorá je v týchto VPP definovaná ako: Náraz alebo stret, pričom náraz je zrážka MV s nepohyblivou prekážkou (napr. stena, stojaci automobil a pod.) a stret je zrážka MV s pohybujúcim sa objektom (napr. automobil, človek, zviera a pod.). No a podľa VPP som povinný hlásiť polícii každú poistnú udalosť na poistenom MV, ktorá bola spôsobená poistným rizikom a), b), c), d) a f).. čiže všetky okrem vyššie spomínaného e). Samozrejme musia byť splnené aj ďalšie podmienky podľa zákona: https://www.minv.sk/?postup-v-pripade-skodovej-udalosti Čiže ak si sám spôsobil haváriu, ale nikto sa pri nej nezranil, nezabil.. a škoda na tvojom aute alebo na ťuknutom plote nepresahuje 4000€, políciu ti volať netreba a poisťovňa by ti mala tú škodu preplatiť. Samozrejme za predpokladu, že máš podobne definované podmienky k svojej havarijnej poistke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 "nárazom vozidla na prekážku" Mám tam aj toto, tak som trocha kludnejsi. Dam potim vediet ako to dopadlo. Dakujem všetkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Tak som dlžný informáciu, ako to celé dopadlo. Dvere boli menené kus za kus, blatník a prah sa opravili, prah nakoniec bez rezania, tak super. Celá ta sranda vyšla 1351€, našťastie to išlo z havarijnej poistky, ja som platil len spoluúčasť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.