MilanHos Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 No jo no musím to udělat až po sundání z auta. Naštěstí teď dofoukávat nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 (editace) Ja som radil použiť WD na uvoľnenie a nie na mazanie a konzervovanie.. ;) Editováno: 28. Únor 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Chtěl bych vidět jak to wd v zarvaném závitu fungovalo, ale dobře, rozumím. Na forech čtu jak se univerzálně radí na vše jen WD. Jak jsem psal, není echt konzervant a ani mazadlo, na to je moc suchý. Ale čistidlo je vynikající. Luxusně se s ním čistí zbraň, ale i taky zapečený karbon třeba na chromových dílech motorky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Nie som fyzik ani chemik, čiže netuším princíp, ale funguje to. Aj oficiálne sa tieto sajrajty predávajú aj ako penetranty na uvoľnenie zhrdzavených skrutiek. Až sa najbližšie k nejakej dostanem, spravím ti fotodokumentáciu. :) Súhlasím, že na mazanie to určite nie je.. ale to už je veľmi OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar91 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Při minulém prezouvani z letních litých kol na zimní se nějak přilepili nešly dolů. Chtělo by to asi nějak očistit popřípadě něčím promazat díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Když mi to dělalo na F2. Tak to v pneuservise strikli nějakou medenou pastou. Na zadní bubnové náboj. A pomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio_Luke Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Zdravím, mohu koupit starší kola. Bohužel půjdou poštou, tak nemohu posoudit stav na místě. Tři jsou jako nová, jen jedno se potkalo s obrubníkem. Co myslíte, mohl by být nějaký problém při vyvažování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 (editace) Není li tam zásadní materialový úbytek a změna tvaru, tak je to pouze estetická závada. Editováno: 23. Březen 2021, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 V 28. 2. 2021 na 18:54, ben06 napsal: Chtěl bych vidět jak to wd v zarvaném závitu fungovalo, ale dobře, rozumím. Na forech čtu jak se univerzálně radí na vše jen WD. Jak jsem psal, není echt konzervant a ani mazadlo, na to je moc suchý. Ale čistidlo je vynikající. Luxusně se s ním čistí zbraň, ale i taky zapečený karbon třeba na chromových dílech motorky. Přesně tak. Mastné to sice trochu je, takže když se to dostane do brzd (kdyby to chtěl někdo použít třeba aby se mu "nelepila" kola k nábojům, tak opatrně), tak malér, ale ani na ty zbraně to nepoužívám :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 A takhle to dopadne, kdyz je nekdo idiot a v plne rychlosti vlitne v noci do neceho, co lezi tam kde nemel vubec co delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Tak to s mojou preseknutou pneu mozem byt happy 😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Preboha, to čo si vlastne trafil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 1 hour ago, epo said: A takhle to dopadne, kdyz je nekdo idiot a v plne rychlosti vlitne v noci do neceho, co lezi tam kde nemel vubec co delat... To se vyklepe :P a prodáš to ještě jako zánovní disk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Jj, a gumu zalepim zvejkou ;-) @brrmnetusim... puvodne jsem myslel, ze takovy ten zeleny plastovy sloupek, ale rana prisla driv a predek je ok. Neco tam proste lezelo, ale nemel jsem odvahu se tam jit podivat (kvuli provozu - kdo to zna I3 pred Benesovem jak se tam stridaji dvojpruhy, tak na konci jednoho z nich). Na kamere je videt jen nejaka hranata vec, tezko rict co. Ale retarder by tam byt nemel. Musim si tam nekdy za svetla pribrzdit, jestli to tam stale bude. Jinak bych chtel virtualne podekovat bilemu Karoqu ze brzdil. Jinak to asi dopadlo mnohem hur...uz jsem si moc veril, tak prisla lekce. Jeste rupnul podbeh, takze ten pujde taky vymenit. Tlumic vypada, ze to prezil. Bude se muset udelat geo, ale auto nastesti nikam netahne, rizeni nevibruje a snad nic dalsiho se nikde neurvalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) Asi niečo odpadnuté z nejakého náklaďáku. Vzhľadom na obrovskú dieru v disku ešte všetko celkom dobre dopadlo a vlastne si mal aj šťastie v nešťastí. Toto mohlo dopadnúť aj omnoho horšie. Ja by som asi volal policajtov, nech preveria miesto činu, aby sa to nestalo aj niekomu inému. Držím palce, aby sa neobjavili žiadne ďalšie škody! 🤞 Editováno: 4. Říjen 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Tyjo, slušný kráter🙈😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Jsem si včera nadával, ze v rámci vyhýbání jsem si nevšiml propadlého kanálu u krajnice a chytil ho rodičovým kolem při vyhýbání skoro ve 100km/h. No “uklidnil” jsi mě, ze mohlo být ještě mnohem hůře… Hlavně že se nic nestalo posádce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 (editace) Tak ja to sem dam... ale jen screenshot z kamery. Je to v mistech, kde jsem davno nemel co delat v rychlosti pres sto - asi proto takova destrukce. Dalsi stesti, ze ulomky ALU se nedostaly do brzd nebo kamsi. Par desitek metru vpravo je odbocovak a sjezd, kam jsem to nastesti stahnul a v bezpeci tam mohl vymenit za rezervu a nakonec dojet do cile a zpatky. Nic dalsiho se tam za tu dobu nestalo. Na kamere je videt, ze i ty dva, co jsem predjizdel, pak projeli vzapeti kolem... Jinak vzdy jsem si myslel, ze kdyz se stane neco takoveho, tak jde auto do smyku a ven ze silnice, ale nic takoveho se ani chvili nedelo. Jak prisla rana a zaclo to drncet, sel jsem na brzdy, vzapeti do odbocovaciho a na blikacky...to bylo behem asi 30ti vterin. Normalne jsem tam zastavil a zacal si chystat vestu, ale pak jsme se shodli ze bude lepsi ten kousek pomalu popjet a vyjet ven at do nas jeste nekdo nevlitne. Tam jsem to odstavil, sel dat pro jistotu trojuhelnik a na blikackach to vyheveroval a prehodil rezervu. Puvodni kolo jsem hodil do kufru a asi behem pul hodiny jsme odjizdeli. Samozrejme zacal hlasit ztratu tlaku v levem prednim, takze na dalsi benzince jsem jeste zkontroloval utazeni, vyresetoval a protoze auto jelo, nic dalsiho se nerozblikalo a v rizeni nebylo nic neprirozeneho, auto reagovalo normalne, tak jsme pokracovali podle planu na vikend. No a tim bych to asi uzavrel, uz jsem se stejne nejak rozkecal mimo tema. Asi jsem to mel dat spis do bouracek... Editováno: 4. Říjen 2021, autor: epo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 V jistých zemích no problém na opravu https://www.youtube.com/watch?v=LhLbQKs2yP4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 @milanxx Tak to je fakt mazec... 🤘 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 nj, uz dosla nahrada... jen emblem jaksi nesedi, ale to by snad melo jit prehodit ted jeste sehnat gumy... ER300, co tam. mam nejak nejsou k sehnani 😕 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 A jsme ready na dalsi pruraz. no, doufam, ze uz ne... 😉 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 nevedel by nekdo jak velky je rozdil nazivo mezi Savio cerna metaliza a cerny mat? 5JA071497C FL8 vs 5JA071497C ZG6 Nasel jsem inzerat konecne pobliz na prodej ale jsou v matu prave...tak ted nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Rozdíl bude v povrchu, buď matný (nejspíš příplatek ke Style), nebo lesklý (MC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 a dalsi dotaz na kola :) 5JJ 601 025 F HA7 je podle skodadily antracit metalíza. myslim ze ty jsem jeste nikdy nevidel, ani google mi moc neporadil. cerne by mely byt fl8 metaliza nebo zg6 matne? a proc jsou 5JJ a ne jak ostatni 5JA? tezko se v tom vyznat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.