Wittmann Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Není problém dojít na poštu, problém je na ní vystát frontu :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Prt. už se tu dávno píše o české Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 jo, tak to asi blbě čteš od Epovýho příspěvku se pořád mluví zda 10 éček ano za poplatek na výměnu A známky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jj, mohl bych s Tebou souhlasit, ale to bychom se pletli oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 už to nekuř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Chlapi, ted tu resime tu rakouskou... Postup je popsan zde: http://www.asfinag.at/toll/toll-sticker/faq (rozbalit treti bod faq...) Dneska jsem vystal tu frontu a priblizne za stejne penize, co chteji za vymenu na hranicich, poslal tu starou ASFINAGu. Uvidime, co se vrati... Ke znamce jsem pribalil kopii VTP, kopii faktury od sklenaru, spodni ustrizek vinety a ucet z benzinky, kde jsem to v prosinci kupoval. Ok, ten dopis stal asi stovku (Kc) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Chalani koľko cca stojí výmena čelného keď mám aj dažďový aj svetelný senzor? Riešim poistku a chcem vedieť na akú sumu to mám dať poistiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 10 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Me to vyslo na 7300,- Pojistku mam na 10tis. Editováno: 28. Únor 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Vďaka! Na výber mám 200, 300 a 550 € asi dám tých 550. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 550 je zbytečně moc, ne? 300€ ti to pokryje a neprodraží zbytečně pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 (editace) Kamarat mal stastie a menil ho 2x v jednom roku. Je to na zvazenie. Treba si precitat poistne podmienky. Editováno: 1. Březen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Tak to máš velkej skok mezi těma možnostma. Ideál by byl mezi 350-400€ skus se poptat v jiné pojišťovně. Ale když nepojedeš do autorizáku tak bohatě na čelní sklo stačí 300€, možná i na autorizák. Ještě důležitý jakou má spoluúčast u jednotlivých pojištění. Mě dali do Škofinu 10000 a prej by to stačilo na všechny skla tak nwm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 No tak to nevím jestli 10 000 Kč by stačilo na všechny skla, mně naúčtovali skoro 9 000 Kč jen za výměnu předního skla přes pojišťovnu. Na druhou stranu jsem to měl hotové za 3,5 hodiny, takže možná přirážka za rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Proč všechny? Jeden kamínek ti je rozbije všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Nevim, třeba nějaká nárazová vlna vysklí všechny okna co já vim. Prostě mě to bylo prezentováno že se jedná o připojištění skel, VŠECH sklel, nejen čelního a že sjednaná částka by vyšla na všechna skla kromě panoramy což je pochopitelně součást karoserie. Reálnost že se rozbije víc skel než jen čelní bych neřešil. Kdyby šla pojistka skel použít i na vandalismus, neváhal bych. Korpík: asi použili předražené lepidlo od Würth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Ešte je možnosť, že si dám spoluúčasť 50/100€ (podľa toho či má poisťovňa zmluvu so servisom) a poisťovňa doplatí zvyšok opravy. To sa mi zdá celkom v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 I těch 50 je mooc. Vem si že výměna bude stát 260€ a z toho 50 budeš platit ze svého. Ber 300 bez spoluúčasti. Ty eura sou hrozný já vlastně nikdy nevím jakej kurs mám používat když jde o slováka Jestli slovenských 30sk nebo česchých 28kč za euro abychom si cenou rozuměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 (editace) Reálne používaj skoro 25 CZK aj niečo k tomu. Záleží kde meníš. Kurzy národných bánk sú mimo realitu. . Editováno: 2. Březen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 2 hodinami, MilanHos napsal: I těch 50 je mooc. Vem si že výměna bude stát 260€ a z toho 50 budeš platit ze svého. Ber 300 bez spoluúčasti. Ty eura sou hrozný já vlastně nikdy nevím jakej kurs mám používat když jde o slováka Jestli slovenských 30sk nebo česchých 28kč za euro abychom si cenou rozuměli Prdlačky, 50€ je 1250,-, to přece není taková darda. Důležitější je o kolik mu která varianta prodraží nebo zlevní pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 To si pleteš € s $ Kdyby chtěl měnit sklo mimo smluvní servis pojišťovny tak platí 100€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Nepletu, brzy tu zas bude kurz 25 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Chudak chlapec. Chcel vediet aku poistku ma dat. A ocitol sa medzi burzovymi maklermi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tak hlavně jestli už má tu pojistku, co kdyby mu ta přívalová vlna vysklila všechna skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Nakoniec som dal spoluúčasť 5%, min. 16,66€. Za necelý mesiac mi asi 3x odletel väčší kamienok do skla, našťastie to vydržalo... Minulý rok na starej F som čelné sklo menil, tam to vyšlo okolo 100€ tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.