Nirro Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Zdravim pánové. Minulý týden mi zničeho nic přestali fungovat stěrače, po rozebrání a zhodnocení situace prý odešla ŘJ. Nemá někdo tucha na kolik to vyjde? Údajná cena je 7500,-. Auto má psanou výbavu ambiente ( DO, Climatronic, 2okna v el. bez alarmu, tempomatu atd... ). Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Že by to byla tato jednotka ? http://www.skoda-dily.cz/eshop/5j0959433-centralni-ridici-jednotka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nirro Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Nevim o kterou se přesně jedná...servis tvrdil něco o "konfortce". Projel sem net a našel tu co tu zmiňuješ jenže se mi právě nezdá přirážka servisu 100% ceny a to bez práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 to se ti zdát nemusí, to je realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Než se pouštět do tak náročné operace, jako je výměna jednotky za tolik peněz a dále kódování, tak bych ještě se podíval do ní. Stěrače jsou zapínané relátkem. To může mít jen opálené kontakty, stačilo by je třeba jen vyčistit. Nebo výměna relátka, pokud by se sehnalo. Cenově snad ne víc než 100Kč. Ale v servisu to samozřejmě nikdo neprohlídne. A motorek je určitě v pořádku? Třeba zlobí jen doběhový kontakt. Výměna celé jednotky až v krajním případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nirro Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Tak to opravdu vyřešila výměna ŘJ. Nicméně to nebyla (podle kódu) ta výše uvedená ale nějakej jinej kus. Našel jsem jí pouze na .de stránkách za 330 euro tudíž ta cena byla ještě ok . Starou mi nechali v kufru takže to vemu do práce a zkusim to tam ze zvědavosti vykuchat a uvidim co se ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 mala tá špatná RJ aj iné príznaky okrem tých stieračov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 (editace) zdar pánové, zničehonic přestali fungovat přední stěrače na fabii II r.v.2008. Zadní chodí v pohodě. Diagnostika vypsala - chyba komfortní jednotky.Musím tedy vyměnit komfortku ? Byl by někdo okolo Nymburka kdo by jednotku vyměnil a nakodoval?Díky Editováno: 12. Březen 2016, autor: rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Tak stěrače už chodí ale po výměně centrální jednotky palubního systemu zase neukazuje stav paliva a rychlost.Kde dělám chybu?Poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachy Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Ahoj mám problém s předními stěrači. Prestali fungovat a místo ostřikovani předního skla , se spustí zadní stěrač. při nekolika násobném zmáčknutí páčky k ostriknuti předního okna , se přední okno jednou setře, jinak nic.Pojistky vyměněny i přesto že byli v pořádku, nová páčka, ostřikovani funguje. Už nevím po čem jít. Pokud máte někdo zkušenosti s touto opravou, budu rád za vaše rady . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Mne to robilo BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.