ronall Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Přemýšlím o dokoupení těchto lišt a chci se zeptat někohoho kdo je má na autě, jestli jsou trochu funkční a má cenu je tam dávat, taky trochu s ohledem na design? Měl jsem je na FI a tam se prahy dost odíraly a lišty perfektně pomohly a vypadaly dobře i když to byl jen obyčejný černý plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Ja som nad tym tiez rozmyslal a skusil som objednat nieco ako foliu. Nakolko tu foliu este fyzicky nemam, tak neviem posudit ci vobec bude vhodna na nieco take. Mne hlavne ide o ohranu zadneho naraznika, pri nakladani do kufra. Ale urcite sa to da pouzit aj ako prahova lista. http://www.aliexpress.com/item/10cm-x-3M-Rhino-Skin-Sticker-Car-Bumper-Hood-Paint-Protection-Film-PVC-Vinyl-Clear-Transparence/32399255892.html?spm=2114.01010208.3.372.5sHlX5&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10014_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6452&btsid=fbbd0426-20ab-4581-9103-2007b29f72eb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Mě jde hlavně o ty prahy ve dveřích, ale když koukám na tu hranu u kufru, tak bude zřejmě potřeba i tam nějaká ochrana. Přemýšlím jen které lišty objednám, vzhledem k barvě Cappuccino a nevím jestli to zvládnu nalepit sám, když servisy mají na to nějaké šablony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 No tak já jsem dal tyto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Taky asi dám tyto, ty čistě hliníkové by zřejmě moc nebyly vidět, lepil sis to sám, nebo servis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Na světlou barvu jedině ty s plastem, vypadá to parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Suhlasim, vyzera to fakt dobre. Lepil si si to sam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Nene, svěřil jsem to servisu (koupi i montáž). Známý si sám lepil lišty na OIII a asi špatně odmastil a lišty se mu odlepují. Tak jsem raději neriskoval a kdyby se to odlepovalo, můžu si stěžovat někomu jinému, než sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Mám jasno půjdu do těch s plastem, na světlejší barvě to vypadá výborně, líbí se mi to i na té modré. Jen popřemýšlím jestli se do toho pustím sám, nebo to svěřím servisu, na FI jsem si to lepil sám a drželo to, tak snad to zvládnu i tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Lepil jsem to sám ,je to tam už rok a nic se neodlepuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 K čemu jsou vlastně ty lišty dobré? Chápu to v kufru, kdy mi to ochrání nakládací hranu nárazníku, abych jí něčím nedrbnul, když nakládám. Ale tady? Když nasedám nebo vystupuju z auta, tak přece na tu hranu vůbec nešlapu...? Maximálně vzadu, pokud bych vozil děti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Dobré jsou k tomu, aby zabránily oděru od bot cestujících a samozřejmě na ně schválně nešlapeš ale....Většinou řidič je převážně jeden a dává si celkem pozor, alespon já ano, ale vozím celou rodinu a jiné pasažéry, kteří už si takový pozor nedávají /o dětech nemluvě/. U mě na FI po nějaké době hlavně u spolujezdce, prahy dodřené od bot a nevypadalo to vůbec dobře, po nalepení lišt jsem měl klid, udržba snadná a vypadaly taky dobře/i když to byl jen černý plast/, proto hodlám tyto lišty osadit i na FIII a to že musí být s estetického hlediska osazeny na všech dveřích je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 I spolujezdec občas šlápne na práh, je to vidět na těsnění a vzadu děti, to je jasný . Dal jsem je tam, že se mi hodí k té palubce, ale prahy jsou tak široké a lišty malé, že je to fakt jen na efekt. Lepil je servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Lišty budou mít spíše estetický účel. Protože ta část prahu, kde je šance, že někdo zavadí nohou je nechráněná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Taky bych rekl. Myslim, ze se bez toho obejdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 25. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Lišty budou mít spíše estetický účel. Protože ta část prahu, kde je šance, že někdo zavadí nohou je nechráněná. Není to tak docela pravda, škrábance jsou právě nejčastěji hned na té vrchní plošce vedle těsnění tam bota zavadí první a pokud se použijí ty s plastem, které zakrývají i hranu, tak to myslím bude celkem plnit svůj účel. Viděl jsem hojně používanou modrou F3 a škrábance byly hlavně právě tam u hrany, takže za mě, určitě si je dám a věřím že kromě estetiky i něco zachrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 (editace) Detail, jak vypadají ty úzké vzadu. Editováno: 25. Březen 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Dnes som si pozrel priblizne ceny. Hlinikove listy bez okraja stoja 40,96€ (1009 Kc) - eshop Skoda https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vonkajsia-vybavax/dekorativni-prahove-listy-fabia-iii-6v0071303ax/0/1/6/43/1001 Ocelove listy s okrajom stoja 72,58€ (1788 Kc) - eshop Skoda https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vonkajsia-vybavax/dekorativni-prahove-listy-fabia-iii-6v0071303x/0/1/6/43/1001 Nakolko tam este nie je cena za pracu, tak si myslim ze je to dost. Neviem ci by prelakovanie podbehu nestalo menej. Ja zostanem pri mojom prvom prispevku skusim tu foliu. Inac su rozne folie, ktore by sa dali vyuzit na ochranu podbehu. Urcite by to bolo podstatne lacnejsie. Sak dnes uz Vam oblepia aj cele auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 25. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Pravda je že nejsou zrovna nejlevnější, dělat to budu sám, tak něco ušetřím. K těm foliím musím říct, že hodně záleží na kvalitě, viděl jsem už i zatečené špatně držící kolem nákladové hrany a špinavé kolem škrábanců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Ahoj, nevim, jestli to sem patri spravne, ale da se nejak vyresit listami, aby se na prahy nedostavalo tolik necistot? Celkem me to fakt stve, ze po kazde delsi jizde mam zasvineny prah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Ne. Místo prahů jsou zasviněné lišty. Jde tedy jen o zadní, přední lišty zůstávají čisté vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Jen zadni? Ja mam tedy stejne zanesene jak predni, tak zadni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Nevšiml jsem si, že by se nějak špinily přední lišty. Přední prahy úplně dole bývají špinavé dost. Zadní prahy jsou vždy špinavé jak ve spodní části, tak horní. Tudíž i zadní lišty bývají špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Prahy se špiní lišta nelišta. A to i s lištama. Mám je na autě od začátku. Kov s plastem. Jako ochranu bych spíš nalepil folii něco ve stylu toho co je na kufr. Někdo už to tady má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 28. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Špinění prahů je bohužel celkem velké, ale prach se dá otřít /i když je to otrava/, lišty snad zachytí nějaký ten neopatrný krok od pasažérů, folii tam určitě dávat nebudu, protože po nějakém čase nevypadá dobře, znám to od kamaráda, který je měl na F2 a musel je po čase odlepit, jelikož nevypadaly dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.