Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Fabia má rozteč 5x100, takže ďalej ani netreba riešiť veľkosti a ostatné veci.

Editováno: , autor: e1.
Vloženo

jj jsou to na octávu... každopádně mám nabídku v 16", kámoš je na fabce má taky... ale nevím, jak je tam dal nebo něco když tu píšete, že to je unreal....

Vloženo (editace)

Zveřejněno Dnes, 22:29

Holys, on 06 Led 2014 - 08:42, said:snapback.png

jj jsou to na octávu... každopádně mám nabídku v 16", kámoš je na fabce má taky... ale nevím, jak je tam dal nebo něco když tu píšete, že to je unreal....

Kol bych se nebál.

16" má zapsány v TP téměř každá Fabie II.

A  kola z octavie II jdou i na Fabii, pokud použiješ podložky, které změní rozteč z 5x112 na 5x100.

Rozteč se v TP neřeší.

Asi tak.

:kol-31:

post-28432-0-15801100-1389303133_thumb.j

Editováno: , autor: Soldier_CZ
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zveřejněno Dnes, 22:29

Holys, on 06 Led 2014 - 08:42, said:snapback.png

Kol bych se nebál.

16" má zapsány v TP téměř každá Fabie II.

A  kola z octavie II jdou i na Fabii, pokud použiješ podložky, které změní rozteč z 5x112 na 5x100.

Rozteč se v TP neřeší.

Asi tak.

:kol-31:

attachicon.gifzmena1-text.jpg

Rozteč se v TP neřeší, ale tvůj nápad se bohudík řeší  :kol-29:​ 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, snad nevadí že se ptám tady ale mám otázku ohledně těch kol co jsou na tý fotce. Byly před nějakým časem v inzerátu když se prodávala ta Fabie a padli mi do oka akorát nevím co je to za značku a kde by se případně dali sehnat.  :kol-32:  Kdyby jste náhodou věděli tak bych prosil nějaký odkaz kdyžtak  :kol-47:  Děkuju

post-85044-0-71664300-1395166460_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj, snad nevadí že se ptám tady ale mám otázku ohledně těch kol co jsou na tý fotce. Byly před nějakým časem v inzerátu když se prodávala ta Fabie a padli mi do oka akorát nevím co je to za značku a kde by se případně dali sehnat.  :kol-32:  Kdyby jste náhodou věděli tak bych prosil nějaký odkaz kdyžtak  :kol-47:  Děkuju

Vyzerajú ako Moda Rapide, no kľudne to môžu byť iné

Alebo aj MAK Rapide

Editováno: , autor: PyroSVK
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Mám dotaz ohledně údržby alu, máte nějaké zkušenosti s čistícími prostředky, jestli na to stačí čistič z Lidlu, nebo je lepší připlatit za značku?

Vloženo

Mne sa osvedčilo CarPro Iron X. Flaška stačí na 2 sady Cometov namontovaných na aute, alebo ak sú kolesá dole, tak na 3 sady kolies.
Samozrejme treba k tomu aj kefu ktorá sa dostane do škár. Ďalej nezabudnúť na gumené rukavice a doporučujem s tým pracovať radšej v exteriéri. Síce to má cherry vôňu, ale reálne to skôr smrdí. Naopak výsledok stojí naozaj za to. :-)

https://www.youtube.com/results?search_query=carpro+iron+x

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nechal jsem si nazout a vyvážit zimní alu. Nejsem pneuservisák a nevím zda je zásadní nastavit do mašiny ET kola, někde jsem to viděl. Ale co mě přijde divný, že mám na všech kolech závaží nalepené na středu. U kol z výroby jsou nalepený závaží na jednotlivých stranách. A vzhledem k tomu, že se mi zdá, že mi na dálnici ve vyšších rychlostech trochu vybruje volant, říkám si že teda asi zajedu do jiného pneu a nechám kola převážit. Nebo je standartní lepit závaží jen na prostředek?

Vloženo (editace)

Sice na vyvyžovačce pak vždycky svítila po novým vážení nula, ale tak zajímá mě jestli to má vliv nebo ne.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...