Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím všechny,

Měl bych dotaz, popř. požadavek na někoho šikovného. Mám O3 RS TDI DSG MR 2016 s volbou jižních režimů. Naprostou většinu času jezdím na Eco, ale nevyhovuje mi plachtění. Byl by tu někdo natolik schopný, že by se mu podařilo tuto záležitost vypnout? Ideální by bylo nastavit v režimu individual motor a převodovku na eko - jen bez plachtění. Současný Eco mód bych si rád ponechal pro případnou možnost změny názoru,  popř. na testování. 

Děkuji za rady / nabídky. 

a co v individuálním modu dát vše na eco a jen motor nechat na normal? To by nefungovalo, jak potřebuješ? Já to mám přesně obráceně, pořád plachtím...:-)), ale ostatní mám na normal nebo sport. Onehdá jsem jel do Krkonoš a omylem přepnul na celé eco, celou cestu jsem byl naštvaný, jak netáhne plyn a jak je líný rozjezd tempomatu. Až doma jsem něco kódoval a všiml si přepnutého módu. Docela se mi ulevilo.

V 29. 7. 2016 at 23:11, signoflife napsal:

a co v individuálním modu dát vše na eco a jen motor nechat na normal? To by nefungovalo, jak potřebuješ? Já to mám přesně obráceně, pořád plachtím...:-)), ale ostatní mám na normal nebo sport. Onehdá jsem jel do Krkonoš a omylem přepnul na celé eco, celou cestu jsem byl naštvaný, jak netáhne plyn a jak je líný rozjezd tempomatu. Až doma jsem něco kódoval a všiml si přepnutého módu. Docela se mi ulevilo.

No mám to jako alternativu, pokud nebude jiné řešení, ale mému naučenému stylu jízdy více vyhovuje eco. Proto bych ho měl rád i bez plachtění. Normal to občas točí trošku více, než mému uchu lahodí..

• 2 týdny později...

Ještě jednou VELKE díky Ferdovi za ochotu a super práci!!!!!!!!!!Martin

Jde nastavit režim "plachtění" z Eco i u Normal a Sport?

Jde nastavit režim "plachtění" z Eco i u Normal a Sport?

Co to je rezim plachteni? Dik

Sent from my iPhone using Tapatalk

U automatu ti při sundání nohy z plynu vyřadí rychlost a jede na neutrál.

Malé info ohledně problému aktivace coming home a barevného Swingu a hlášky: "Funkce momentálně nedostupná"

Řešení:

Po aktivaci v BCMku stačí jen ve Swingu obnovit výrobní nastavení pro oblast vozidla a už vše funguje...

Snad to někomu pomůže.

uměl bys změnit chování víka kufru s kessy bez el. pohonu?

Dají se nějaká vymazat "palivové učební hodonty " u O3/G7 ?

Mam jednu otazku, jdou nakodovat LED SPZ na vsechny Octavia 3 RS? Nekdo mi tvrdil, ze na RS s Lichtpaketem to nejde, tak nevim.

Diky

To je nesmysl, samozřejmě, že to lze nastavit na každé O3.

• 3 týdny později...

Ahojte,

vie mi niekto poradit ako odblokovat obraz za jazdy na columbuse ?

Diky

Udela ti to nekdo kdo ma diagnostiku VCP nebo OBDeleven.

Cez VCDS to nejde ?

Odoslané z EVA-L19 pomocou Tapatalku

Nee.

NIekto na Slovensku to nerobi? Pridem a zaplatim.

Igor v BA.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

V 5. 9. 2016 at 15:07, vlenko napsal:

NIekto na Slovensku to nerobi? Pridem a zaplatim.

Skus napisať iwhy,mne urobil veľa veci,je z Košíc

Zdravím,

nebyl by někdo z MS kraje (Ostrava, okolí) na nakódování OIII MY2017 LK Amundsen - zájem bych měl o protočení ukazatelů, poodjetí el. sedadla při nástupu (Easy Entry), ztlumení LED při odbočovacím signálu, případně jízdní profily, pokud budou v BCM.

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.