Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mam flashku a jeste jsem nemel problem. Jenze aktualizace VIM uz jsou dneska zvlast, tak ze zvlast se plati aktualizace programu VCP a zvlast aktualizace ZDC (VIM).

Editováno: , autor: h2o
Vloženo

Celé šifrování souborů je mnohem složitější, jen hw klíč v kabelu není to hlavní.  S poslední verzí programu VCP platí pravidlo, že ZDC soubor funguje jen na tom stejném PC a stejném kabelu kam byl stažen Aktivátorem(ještě je zde i další faktor, ale ten není pro běžného uživatele důležitý). Nový kabel spolehlivě funguje na konfiguraci s procesorem i7.

Jsi schopen se spojit přímo s jednotkou na adrese 5F???

Vloženo (editace)

Zdravim vespolek.

Chtel bych se zeptat jestli by mi mohl nekdo pomoci dokodovat novou kameru na couvani

5TA 827 566 E

Kamera funguje ale nejde mi nabidka ruznych pohledu ktere jsou videt na videu a taky bych chtel aktivovat tlacitko na parkassistu aby sla kamera zapnout y pri jizde dopredu.

zde je kamera

DSC_0934.JPG

tady pri zarazeni D je videt ze tlacitko na kameru je neaktivni

DSC_0981.JPG

tady pri zarazeni R je videt ze tlacitko je aktivni a prepina mezi parkassist a kamerou a vpravo je videt ze mi chybi menu na zmnenu pohledu,nekdy naskoci ale neprepina

DSC_0983.JPG

dekuji predem za pomoc

Editováno: , autor: flope63
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nazdar, existuje tu nejaký súbor čo všetko sa da nakódovať na O3 ? Už je tych stránok  veľmi veľa a je to masaker to tu všetko prečítať. Ak niekto taký súbor má alebo vie na akej stránke to hľadať budem mu vďačný . Za rozumné odpovede ďakujem :D

Vloženo (editace)

Zdravim,mohl by mi nekdo poradit,dokodoval jsem zavření oken  za deště ,ale porad se mi to pri vypnuti zapalovani deaktivuje.

Mam MY2016

Editováno: , autor: flope63
Vloženo

Na 2016 to nefunguje už se to probíralo, zkontroluj si vytvořený sobor v adresáři Debug a podle něj oprav změny v jednotce 5F. Jinak než se v tom začneš bezhlavě hrabat tak si udělej zálohy dané jednotky.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim, vie mi niekto napisat kodovanie na KESSY - uzamknutie nastartovaneho vozidla, a ci sa da nakodovat servisna poloha stieracov do menu infotainmentu ako na fabii 3?

Vloženo

kessy:

centralni elektrika - adaptace

Access control-Funk bei Klemme 15 ein změnit na ACTIVE ... pak pujde zamknout/odemknout ale pouze dalkovym, pri nastartovanem motoru

Vloženo

Kessy:

Kódovanie:
-	Modul 09 – Central Electronics
-	Adaptations 10
-	Access control-Wireless at terminal 15 zmeniť na active

stierače:

Kódovanie:
-	Modul 09 – Central Electronics
-	Adaptation 10
- 	(12)-Windshield wiper-Menuesteuerung Frontwischer zmeniť na active

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...