DellaVega1974 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 (editace) Cetl jsem tady vsude o opravach ale nejsem z toho moudry, neporadite nekdo jak obnovit opet na cerno tento skrabanec na prednim sloupku ? Nekdo mi chtel ukrast zrcatko a takhle to poskrabali, diky moc.. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Editováno: 24. Červen 2016, autor: DellaVega1974 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Černý sloupek je plastový překryt na skeletu karoserie, který odtrhnes a výměníš, nebo opravis a dáš zpět. Součástí toho překrytu je gumové těsnění mezi ním a blatníkem, často bývá zdeformované. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 (editace) Tento díl lze zakoupit nový, první ročníky měly problém u přechodu sloupek - blatník. Než dělat nějaké pokusy, tak asi rovnou výměna, cena není nijak závratná... EDIT: kolega byl rychlejší Editováno: 23. Červen 2016, autor: Mirda85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DellaVega1974 Vloženo 23. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Černý sloupek je plastový překryt na skeletu karoserie, který odtrhnes a výměníš, nebo opravis a dáš zpět. Součástí toho překrytu je gumové těsnění mezi ním a blatníkem, často bývá zdeformované.Diky moc za radu, doufam ze nekde sezenu starsi a nebo ze novy nestoji ranec, opravit tohle asi tedy nema cenu moc resit ze ?Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Ak si dobre pamätám tak nový by mal stáť okolo 15€ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Tady nový originál za 396 Kč vč DPH: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j6853263a-ochranny-panel-a-sloupku-oe-18472.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DellaVega1974 Vloženo 23. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Děkuji moc chlapci, moc mi to pomohlo.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 A co takhle zkusit nějaký ředidlo nebo aceton který ten plast naleptaj a on se pak uhladí? Nemáš co ztratit, stejně budeš kupovat novej. Za pokus to stojí ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DellaVega1974 Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 To jo, zkusit se muze cokoliv kdyz vim ze to mohu koupit samostatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 aceton a jiná leptadla v žádném případě, maximálně zkusit pastou rozleštit...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Tak tak, žiaden acetón, ale skúsiť rozleštiť. A keď už to budeš leštiť, tak môžeš vyleštiť oba A-stĺpiky. Určite ich máš už aspoň trochu poškriabané, a ak chodíš na kefy, tak budú poškriabané dosť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 A akou pastou by ste poradili to rozleštiť, lebo tie moje stlpiky sú tiež neni bohvieako čisté,pekné, bez škrabancov. Doma mám nejakú pastu, že T-CUT rapid scratch remover. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Bude to dlhšie trvať ak to nebudeš robiť v dvoch krokoch, ale niečo ako Menzerna Medium Cut Polish 2200/2400/2500 by mohlo výrazne prekonať tvoje očakávania. ;-) Pozri si tento odkaz a ďalšie 3 fotky v albume. Editováno: 28. Červen 2016, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 To by mohlo pomôcť aj svetlám, lebo tie sú neni tiež zrovna najčistejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 dick- A zkoušel si to že to rovnou zavrhuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Na plasty leptadla rovnou zavrhuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Oživím toto téma. Zjistil jsem, že na fábii mám tenhle kryt na jedné příchytce nenacvaklý, těsnění v těch místech je kus od skla, a já furt že slyším nějak moc svist za jízdy. Našel jsem v montážní příručce postup demontáže, ale moc moudrý z toho nejsem, tedy otázka zní: sundaval jste někdo tu lištu a jak? 1) povolil jsem při otevřených dveřích 4 šroubky 2) podle toho, co jde vidět škvírou to vypadá, že lišta je zespoda nasunutá takovým U profilem na příchytku, tedy pro demontáž bych měl lištu stáhnout dolů směrem ke kolu. Jenže lišta se pohne max tak o 2-3mm. Má se ta lišta odtrhnout od auta nebo nějak vysunout dolů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Násilně odtrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.