Březen 9, 20214 r @PTiCA Super, díky moc za rychlou odpověď a zároveň se omlouvám, jestli to tu někde bylo a já to přehlédl. Ale v sekci Návody jsem to nenašel.
Květen 6, 20214 r Autor Konečně nový bazar: https://forum.skodahome.cz/classifieds/ Pokud narazíte na problém nebo vás napadne nějaké vylepšení, dejte nám vědět.
Květen 7, 20214 r Ahoj @PTiCA Dalo by se udelat bazar cely v cestine? Ted nektere nazvy jsou anglicky.
Červen 25, 20214 r Změnily se nějak procesy při nahrávání fotek, které pracují s barevným profilem fotky? I když má fotka přiřazen barevný profil (sRGB), na foru se zobrazí barevně "chudší", viz. screen, kde je to vidět na koncových světlech. Zkusil jsem jiné veby a tam se to nahraje korektně. EDIT: Dvojí nahrání způsobilo dvojitou desaturaci, správné barvy např. zde. Upraveno Červen 25, 20214 r od Michal T.
Červen 29, 20214 r Mohu se zeptat co to je za chujovinu ten Rank Progress ? Upraveno Červen 29, 20214 r od stanmar
Červen 29, 20214 r Taky se mi to vůbec nelíbí. Ta šedivá hvězdička u každé profilové fotky je dost otravná.
Červen 29, 20214 r V admin sekci psal admin že proběhl upgrade fóra a že aktivoval rating, že je zvědavý o co jde. Už jsem mu tam dával taky dva printscreeny. Jinak upgradem přestalo fungovat prohlížení vícero fotek v příspěvku, šipky tam na chvíli probliknou a pak zmizí takže další fotku neposunu. Můžete toto potvrdit? Mám to stejně na pc i v mobilu
Červen 30, 20214 r Taky souhlasim se s tema fotkama. Mi taky nejde vice fotek. nemam vubec sipky, sipek
Červenec 11, 20214 r Bude ty šipky někdo řešit? Nebo to už je tady tak mrtvé, že ani admin už nenapíše?
Červenec 11, 20214 r Já mám od te změny na iPadOS problem taktéž s načítáním fotek. Načtou se mi je z půlky a dal nic. Musím na ni kliknout, aby se mi otevřela v druhem okně a pak je to hned.
Červenec 11, 20214 r Celé to fórum je už mrtvé, je to snad už i jedno.. Po 15 letech tady si musím přiznat, že kvůli sociálním sítím, na které mě nikdo nikdy nedostane, jsem přišel o jeden ze svých koníčků..
Červenec 11, 20214 r Jsem tady od 2009 a odliv lidí za poslední cca 1 rok je markantní. Můžeme jen doufat, že se to zlepší, ale kdo ví.
Červenec 11, 20214 r Obávám se, že toto už je jen začátek nevyhnutelného konce kvůli trendu dnešní doby Ani já už tady dále nic nepřidávám, nemá to už smysl.. Upraveno Červenec 11, 20214 r od _Denis_
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.