Přejít na obsah

Superb 2 hmlovky (mlhovky) s denným svietením


jirkaLT

Doporučené příspěvky

Je tam dost velká časová prodleva, aby si nevypadal jako trotl, kterej futr bliká. Nehledě k tomu, jak jsem psal, si můžeš režim svícení vybrat a zvolit a v tom vidím tu výhodu. Pokud budu jezdit po městě nebo okreskách tak je volba jasná. Denní svícení v mlhovkách. Na dálnici bude lepší použít ty xenony natvrdo, pro vyšší bezpečnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem si to zkusil nechat vysvětlit od elektrikáře, který mi to dělal a denní svícení umějí BCM jednotky od koncového písmene „D“.

Ty jednotky nejsou samozřejmě jen pro SII, ale taky například pro OII facelift, která měla denní svícení integrované v mlhovkách podstatně dřív jak SII. OII facelift a SII jsou po elektrické stránce údajně stejné, nebo aspoň hodně podobné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Lituju tě,že jsi byl první,kdo to musel zkusit a takhle to dopadlo,já jsem taky byl nalomený,že k nim půjdu,ale po telefonickém rozhovoru s tím pánem,co jsi mi poslal číslo,jsem si to velice rychle rozmyslel. Když to shrnu,nebyl ochotný mě vysvětlit,co přesně s autem bude provádět,jen mi řekl,že mu to dlouho trvalo,než to vymyslel a odzkoušel a tedy mi nic říkat nebude. Já jsem rád,když mi někdo vysvětlí,že to třeba nakóduje a propojí,nebo že bude propojovat tohle a tohle atd. No a ještě mu pak při montáži stojím za zády. Už mě takhle vyhodili i ze servisu,když jsem chtěl být u roční prohlídky/výměny oleje,ale já jsem strašně nedůvěřivý.

Ať se ti to povede vyreklamovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

potrebuji poradit, kde jinde nez v autorizovanem servisu si nechat namontovat bi xenony original do Superbu II. objednala jsem si Superb Ambition II v jine zemi a bohuzel nebude mit bi xennony jako ve verzi pro cesky trh. ptz jezdim casto take v noci, tak bych je pro vyssi bezpecnost chtela.

nasla jsem na webu firmu v Pze: http://www.bixenony....-a-prodej-lamp/

ale radeji bych okoli Brna apod. mate nekdo dobry tip?

jsou bi xenony s AFS opravdu dobra vec a stoji za to do nich investovat nebo se mam spokojit s halogeny?

jake mate zkusenosti? muzete porovnat halogeny a bi xenony?

diky predem vsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jezdím hodně v noci a originál bixenony svítí podstatně lépe než halogen. O dodělání se ti určitě víc vyjádří kluci,co dodělávají věci,ale kvůli tomu zatáčení světel,to asi taková legrace nebude. Viděl jsem někde na netu fungl nový xena na supa asi za 12,ale to rozhodně nebude konečná cifra. Jinak já osobně bych třeba do nějakých přestavbových sad nešel pouze do originálu. Nechci tu vyvolávat flame originál vs HID xena,je to můj názor. :-)

Jo a dosažitelný z Brna je cosby,tak ho zkus.

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak díky mým zkušenostem s BCM vím, že je za kastlíkem u levé nohy řidiče a je to na ní napsaný. :) Načíst typ BCM přes diagnostiku se taky dá. Ten kastlík je tuším na čtyři šrouby a musí ven, pokud s ní chceš manipulovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...