Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Za mě celkem líbivé. Nic extra jsem nečekal. Decentní FL. Osobně si myslím že prodeje nahoru určitě nepůjdou, tento segment díky ofenzívě SUV začíná pomalu upadat. Třeba se mýlím.

Vloženo
před 7 hodinami, Lukason napsal:

Objednat u dealera by melo jiz jit. Konfigurator by mel byt spusten do cca 14 dni i s cenami ;)

objednávat určitě nejde. Půjde pravděpodobně koncem příštího týdne.

Vloženo (editace)
V 24. 5. 2019 na 10:28, Aleš_BX napsal:
tak po včerejšku jsem hodně nalomen zda čekat na O IV nebo jít do S III FL, popravdě kdyby byl hned od začátku výroby k dispozici S III FL iV, tak neváhám a v L&K hned objednávám, ale výroba bude +/- ve stejné době jako O IV iV, na kterou se moc těším....

Okta by měla být představena až na podzim a výroba začátek 2020, takže záleží jak moc na auto spěcháš

Editováno: , autor: ziza23
Vloženo
před 34 minutami, Jan R. napsal:

1.6 TDi se dá objednat na zvl.objednávku pro taxikáře atd. nevím jak to bude po FL. 2 neodebrané zrovna prodávají v áčkách. Prodávali to Auto Podbaba

https://m.aaaauto.cz/ojete-vozy/skoda/superb/2019

Díky ale myslel jsem samozřejmě pro nového Superba.....na zahraničních serverech mají v tiskových zprávách 1,6TDi včetně parametrů normálně mezi "novými" motory, ale v ČR se uvádí pouze dvě verze 2,0TDi.

Vloženo
před 17 hodinami, _Denis_ napsal:

Nechci být negativní, ale ten Scout je fakt hnus. Ale to až na OII a "Line" dvojkové Fabie všechny Scouty.. Ty stříbrné plasty jsou jak čínská tržnice..

Asi tak, kdyby aspoň někdo přemýšlel a udělal trošku řez efekt a úžitek, pokud se má Scout vydat i mimo silnice, tak tady nevidím jedinou věc, co zlepšuje průjezd/údržbu.

Čidla v tom plastovém lemu... když urvat, tak všechno :)

Vloženo
Díky ale myslel jsem samozřejmě pro nového Superba.....na zahraničních serverech mají v tiskových zprávách 1,6TDi včetně parametrů normálně mezi "novými" motory, ale v ČR se uvádí pouze dvě verze 2,0TDi.

Zeptal bych se přímo tam, až se rozeběhnou prodeje. Ale jestli vyhoví i jednotlivci ? Oni berou naráz třeba 20,30 aut.
Vloženo

Taky myslím že area view bude i u ostatních verzí.

Mě nemrzí že jsem nepočkal, ale zadní dynamické blinkry lákají? uvidim podle cenovky zda se přestavba vyplatí?

Vloženo (editace)

Uvidíme, každopádně hodně lidí na S2 combi předělávali standartní světla na LED a cena byla z počátku tuším kolem 10 000...na to je ještě čas?

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo (editace)

Active bohužel kuchnutý, Ambition papírově o 35 tis. zlevněno, Style o 45, LaK o 21k. dražší. Uvidíme, co pakety. To, co píšou ve smyslu přidané výbavy už většinou bylo v rámci paketů Plus.

https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy/inovovana-skoda-superb-prijizdi-na-cesky-trh-pro-zakazniky-je-atraktivnejsi-nez-kdy-drive/

Jestli je pravdive toto, tak jde zrejme o docela solidni zdrazeni nekterych verzi zakryte snizenou vstupni cenovkou:

https://www.autorevue.cz/skoda-superb-3-facelift-2019-cena-vybava-scout-sportline-laurin-klement

Editováno: , autor: bojler

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...